fiv la cluj 27
Raspunsuri - Pagina 14
kry spune:
Bruni, la fiola aceea trebuie sa-ti cumperi pen http://www.puregonpen.com/fr/login.asp
urmareste filmuletul, e f usor de folosit. Si chiar numai 3 ace ai? parca eu aveam 9 in cutia de 900ui, le-ai desfacut? in fiecare cutiuta sun 3 ace, *3 cutii=9 ace. Iti cumperi si pen-ul care e in jur de 26 euro daca retin bine. Si eu le-am comandat din Franta.
Fetelor care faceti la Cluj, mai am 3 fiole de diphereline , nu le vrea nimeni? vi le dau cu drag
pupici
si o asteptam pe Mara cu 2 liniute, da?
18+
mara72 spune:
da kry si eu as vrea sa vin cu doua liniute da nu stiu zau, incepe sa mi se cuibareasca indoiala in suflet.Oricit de tare si de viteaza am incercat eu sa fiu pina acum ,oboseala si starea de tensiune in care tot stau incep sa isi spuna cuvintul.
Azi puii mei ar avea 7 zile. Sper sa nu va dezamagesc si sa vin saptamina viitoare cu un rezultat bun.
va pup pe toate 
brunadria spune:
kry,multumesc mult , m am luminat !
mi am comandat dimineata deja acel stilou, nu m am uitat atenta in cutie sa vad cate ace sunt, dar vazand 3 cutii am crezut ca sunt 3 ace ... o sa verific cand ajung acasa..
mara ,te rog fi tare , nu te stresa, bebeii trebuie sa stea linistiti si fara stres, ai sa vezi ca testul tau va fi f pozitiv
somnic usor
georgetani spune:
Maruta lasa tot felul de ganduri ca uite azi copilasii tai au deja 8 zile
fa in asa fel incat sa ai o ocupatie care sa nu te lase sa te mai gandesti la altceva- uitate la filme,citeste, asculta muzica, fa rebus....dar stai cuminte in patut ca va fi bine
Uite eu pregatesc un laptic sau ceai cu miere pentru tine( sa te mai linisteasca) si o cafeluta pentru noi
e binee?
Hai fetelor la cafeluta si sa o mai incurajam pe Maruta ,sa o mai tinem de vorba ca sa-i treaca timpullllll
mara72 spune:
fetelor
multumesc pentru sustinere, azi sunt mai bine dispusa si mai optimista, puii mei sunt deja mari si rezistenti asa ca nu vad de ce nu ar fi testul pozitiv. trebuie s a va marturisesc ca ieri am facut o prostie
am facut un pipi test care evident a iesit negativ si asta a declansat isteria si necazul, m-am nevcajit destul de mult desi stiu ca e devreme pentru testul de urina. Da promit sa nu mai fac, sunt constienta ca testul de urina e prea timpuriu si testul de singe e sfint.
inca o data va multumesc ca sunt alaturi de mine, sunteti minunate
georgetani spune:
Maruta oi fi tu graviduta dar sa sti ca o ciufuleala
tot ti-o dau de mai faci prostiute
, cu siguranta e prea devreme si dale in colo de bete ca tot testul din sange e sfant. Asa te vreau optimista ce ai de ce

georgetani spune:
Sti mie cand nu mi-e bine si e nepotica mea cea mica(3ani) pe la mine zice ca-mi face ea o potiune magica care sa ma faca bine( a vazut pe la desene) si-mi da sa beau bineinteles putina apa-potiune asa si eu cu laptele -e o potiune magica

maddutz spune:
salutare fetelor1 

nu am disparut, nu am fugit in lumea larga, numai ca nu mai am internet acasa. si, ca sa fiu sincera, mi-a prins bine "pauza" luata. simteam nevoia sa ma rup, sa fug in lume, sa nu mai aud de fiv, copii si alte cele legate de acesta subiecte. voiam o vancanta, sa ma deconectez, sa uit totul. in mare parte am reusit, intr-o mica masura insa....gandul tot la acest subiect imi sta. si nici pe voi nu v-am uitat!
asa ca, azi avand acces la net....fuguta pe forum
si ce aflu: uratica a fugit si ea in lume (capul sus fata frumoasa
am incredere in tine, in curajul tau si in puterea ta de a face fata tuturor situatiilor si fortelor "malefice"
, mara e mamica de gemeni
, julia mai are putin pana la terment, brunadria e in "focuri" (sa fie cu noroc) gerogetani imediat intra in focuri....of, of, mai mai! ce de noutati. nici nu am apucat sa le diger pe toate! 

la toate fetele!
eu sunt bine. incerc sa slabesc (nu am reusit sa dau jos un gram
) - tot intreba una din fete daca exista consecinte ale tratamentului. eu m-am ingrasat si nu reusesc sa revin la greutatea de dinaintea primului fiv
mai nou am reinceput si sportul (renuntasem in urma cu un an pentru a creste sansele de reusita). si, deocamdata, ma gandesc la o pauza mai lunga. poate ca prin primavara voi mai incerca. nu stiu. "intrusul" meu a cam cedat nervos si nu prea mai vrea. vom vedea. oricum, cu siguranta, daca voi mai incerca, va fi in afara tarii. asa ca, mara sper din toata inima sa fie o reusita. ma vei mobiliza aratand ca se poate
asa ca, fii curajoasa si nu-ti pierde speranta 
uratica spune:
hohoho..lume noua
!buna fata frumoasa!hihi..ce-mi lipsea veselia si felul tau de a fi!ma bucur ca esti mai bine si sper sa te mentii asa..si poate de ce nu..vei face un fiv cu mine si petruta prin ianuarie..pana atunci prinde bine o pauza!uf..si cum ii ziceam lui bruni-pe aici numai gravidute sunt si mamici cu prichindei!imi vine uneori sa imi ia campii-dar daca inca nu se poate-nu se poate!asta e!
oricum-aici am luat o doza ff mare de rabdare-ca altfel nu as fi rezistat..
in rest sunt bine..acum dau meditatii si la engleza si geografie-sper sa fie bine!din octombrie ma duc si la patiserie..asa ca pana in decembrie voi face banutii de fiv-neaparat!
aaa..si madutz-iti place varza?ca stiu o reteta cu care slabesti pana la 3-5 kg pe saptamana-depinde de organismul tau si de ambitia ta(eu zic intre 3 si 5 ptr ca involuntar mai si trisezi
-daca nu trisezi slabesti si 7 kg)!daca ai ambitie poti slabi c reteta asta!am dat-o la mai multe persoane si toate au slabit..aaaaa...si..e bine sa iei si cate o vitamina efervescenta-doar una pe zi!ca sa substituie vitaminele lipsa..eu asa o sa fac!ptr ca si eu am ajuns la 58 de kg..de fapt acum am 56..dar tot e mult..si o sa tin o saptamana cura asta..m-am ingrasat ptr ca aici toate alimentele au zahar in ele!
pana si painea-desi nu prea mananc eu paine..dar si sucurile si absolut tot are zahar aici
!
uite reteta...
supa de varza- Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici, 2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr, frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata) si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sa le acopere. Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore la foc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul de gustoasa.
Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora, daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe cat de multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija sa eviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume. Si bineintels multa supa si apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa si multa, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-ai obisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratar si multa supa.
Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupe dieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana. Daca vrei totusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamana dupa care sa o iei de la capat.
mara-nu te stresa..stiu ca e greu!eu numai cand ma gandesc la voi si cat astept rezultatul vostru am emotii!ma gandesc cum va fi cand voi fi eu in asteptare!cred ca o sa disper si o sa fac ko pe toata lumea din jurul meu in perioada aia! sper insa ca va fi bine!gandeste-te ca deja ai piticutii in burtica si te simt cand esti stresata si suparata!si eu in viata mea am zis ca nu mai fac pipi teste!nu mai vreau nic sa le vad!ptr ca mi-au distrus viata!asa ca..vb ta-mai sfant e testul de sange!
bruni,georgie-bafta fetite dragi!
in rest
toate fetele si va tin pumnii!
Doamne ajuta!