fiv la cluj 27
Raspunsuri - Pagina 15
maddutz spune:
uratica de maine, ma apuc si de regimul asta. oricum stiam de el, dar nu l-am tinut pana acum. oricum, al mine nu e chestia ca mananc si ma ingras. la mine e chestia ca respir si ma ingras. avand ovare micropolichistice, care sunt insotite de rezistenta la insulina, se pune si paharul cu apa pe mine. de felul meu nu mananc carne (manac doar peste) decat cand merg in vizita sau ies in weekend-uri la un gratar (si nu am altceva ce manca), dupa carbohidrati nu ma dau in vant...singurul pacat ar fi ciocolata, dar si la acest mic (mare) pacat am renuntat (mananc cam la 2 sapt o ciocolata). si ar mai fi "pacatul" mancatului seara. la asta nu prea puteam renunta. mai nou, insa, seara ma satur cu un iaurt mare si mere.
dar o cura de varza nu strica, mai ales ca ajuta la detoxifiere.
uratica unde esti in spania? in ce zona? zici ca te-ai ingrasat? mmmm....mi-aduc aminte cand am fost in toamna trecuta la madrid. mie tare mi-a placut (spre deosebire de tine, eu am fost in vacanta, deci alta conjunctura). si mai ales bucataria lor m-a cucerit. am mancat la fructe de mare...mmmm....caracatita mi-a placut cel mai mult.
hmmmm....ma opresc aici din amintiri, nu de alta, dar mara, graviduta fiind, sa nu inceapa sa aiba pofte ![]()

carla_2008 spune:
Buna fetelor,
va citesc de ceva vreme dar acum m-am hotarat sa va scriu.eu scriam la rubrica INSEMINARE pt ca am facut deja 3,din pacate nereusite.M-am hotarat pt FIV,in Debrecen,Ungaria la clinica Kaali.Am o intrebare pt Mara72:ai facut Fiv la Kaali,la dr Bodnar,ajutata de d-na asistenta/intermediara/traducatoare Marika?
pt ca eu miercuri am prima intalnire cu dr ca sa stabilim exact ce si cum sa facem pt Fiv luna viitoare.Bafta multa Mara si tuturor care asteapta sa vada cele 2 liniutze!!!!

Cris_25 spune:
Pupici la fete dragi

Ma bucur sa vad ca s-a mai animat forumul in ultima perioada 
Multumesc tuturor pt lamuriri / incurajari. Am inceput sa ma obisnuiesc cu gandul ... Am fost si-am scos firele de la laparo (nu mi-a pus absorbante, ca cica nu sunt fonduri
) si cu ocazia asta am pove umpic despre FIV. Sunt deja Z8, asha ca luna asta nu pot face hormonalele, dar luna viitoare fac analizele...si daca toate merg bine, la sfarsitul lunii noiembie incep si eu primul (si daca ajuta DD
si ultimul) FIV. Asha ca, daca mai editeaza cineva prima pagina .... sa ma treaca si pe mine cu ....28 ani, urmeaza FIV 1 la Cluj, dr. Surcel 
Pupici 
Cris_25 spune:
Acuma am vazut ca a fost harnicuta Bruni...si m-a trecut deja cu FIV pe prima pagina ... numa ca eu m-am obisnuit mai greu cu ideea ![]()
Cris_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgetani Nu ,inca nu stiu dar voi afla pe marti si sper sa am timp sa-mi gasesc tratamentul |
Sunt curioasa ce tratament ai ... probabil voi primi si eu ceva asemanator ...
brunadria spune:
salutare, fetele mele dragi...
lume noua pe aici, maddutz
ma bucur ca ai venit pe la noi.. nu sunt in focuri inca , la sfarsitul sapt viitoare incep , sambata sau duminica cred...
hmmm, cura de slabire cu varza am tinut o de o gramada de ori si merge ,slabesti dar trebuie sa te ti strict de ea si dupa ce o termini ai grija cum mananci...o am si eu dar un pic modificata...
cris , iubita nu te stresa ,vei vedea ca toate se vor rezolva, strsul nu ajuta la rezolvarea pb...
mara, eiii tu faci teste la 7zile?logic ca nu are cum sa ti iasa , fi cumintica si mai asteapta macar 4 zile..
uratica, spor la facut bani!!!

fetelor ma bag la
toata ziua am umblat, m a purtat intrusul la expozitie de masini retro , iar acuma am ajuns acasa de la cinema...
somnic usor
mara72 spune:
maddutz inca nitel si trimiteam potera pe urmele tale .Eu inteleg ca ai vrut sa te rupi, sa te deconectezi de problema fiv, hormonale, etc, si eu simt citeodata ca am ajuns la capatul puterilor, imi spun "doar fiv-ul asta si gata " da pe urma iar imi trece si iar o iau de la capat. Eu sper sa vin cu o veste buna sa va impulsionez.![]()
carla da, cu dr. bodnar am facut fiv la debrecen.Eu la prima consultatie m-am dus cu destul de multa reticenta si hotarita ca daca ceva nu o sa imi placa imi iau analizele si plec in alta parte. N-a fost cazul, dr. bodnar a fost un dragut, ne-a cucerit pe amindoi si pe mine si pe barbatu-meu asa ca am ramas acolo iar acum speram sa ne fi purtat noroc. Du-te linistita, o sa fie bine, eu aveam de multe ori impresia ca sunt in tara atit de multi romani erau pe acolo. Daca ai intrebari iti raspund cu placere![]()
restul fetelor, pupici, sunt in mare graba ca am reinceput scirbiciul 
anamy spune:
buna dimineata fetelor!!!
mara72
tu sigur esti
,daca nu cu gemeni sigur cu o printesa sau un printisor,asa ca stai linistita,gandeste pozitiv!!!
maddutz
bine ai revenit printre noi,chiar ma gandeam ce mai faci.
cris25
esti tare curajoasa ca te-ai dus la laparo,eu tot o aman de un an,surcel mi-a recomandat-o,dar mie groaza sa ma duc.eu mai incerc o IA la urmatorul CM ,poate ne vedem pe la gine1.
brunadria,georgetani
voi veti fii urmatoarele gravidutze dupa mara72.cu siguranta.
uratica
succes la stans banutzi,stiu ca nu e usor departe de casa dar gandeste-te la fiv-ul norocos din ianuarie
restul fetelor

Cris_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamy cris25 esti tare curajoasa ca te-ai dus la laparo,eu tot o aman de un an,surcel mi-a recomandat-o,dar mie groaza sa ma duc.eu mai incerc o IA la urmatorul CM ,poate ne vedem pe la gine1. |
Laparo pt ce? Sper ca nu pentru trompe
Eu zic sa faci cu incredere... Surcel e un scump ... m-am simtit ca si in concediu cele 3 zile cat am stat in spital... Eu dupa 2 ore i-am zis asistentei ca vreau sa merg la baie... O zis ca nici vorba....sa mai astept vreo 4 ore ... Pana o mers sa-mi aduca sonda ... eu eram la baie deja 
M-as bucura sa ne intalnim pe la Gine1
uratica spune:
mama ei de treaba..am scris mesajul si s-a sters!
madutz-eu sunt intr-un orasel micut din granada-in baza..si sincer mi-as dori sa vii aici sa-i inveti pe unii ce inseamna ospitalitatea!![]()
cris-ce repede te mobilizezi!bafta!
mara-hai fetita capul sus-cu siguranta va fi bine de data asta!
bruni,georgie-abia astept sa va vad cu burtica!

anamy-ufff..poate s-a spart ghinionul si asta va fi incercarea ta reusita!
eu am zis ca azi incep cura cu varza..insa mi-a fost atat de rau incat abia ma tin pe picioare!sper sa-mi revin repejor ca nu-mi place de mine asa!
ma opresc aici cu scrisul..ca vad ca face figuri internetul-de fapt site-ul are probleme si mie mi-e ca arunc degeaba laptopul pe geam!