fiv la cluj 27

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

hihi, ma bag!!! ca , desi am doar 53kg sunt predispusa sa ma ingras asa ca cu siguranta o sa fim vedete o sa avem trecere , o sa facem bani sa ne recuperam fiv urile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Da ,asa e, va fi cum ne e sortit chiar de ne agitam sau nu ,dar speranta moare ultima si chiar de-mi propun sa nu ma gandesc tot acolo imi fuge mintea.

Mergi la inceput

facem haz de necaz, dar am ras una buna

Mergi la inceput

trebuie sa ne mai si destindem, sa facem haz de necaz

Mergi la inceput

Recunosc ca la primul fiv am fost stresul in persoana tocmai de aceea acum mi-am propus sa fiu mai ponderata, mai ales ca acum in mare cam stiu etapele, cam ce se petrece in cadrul procedurii am emotii la felul in care vor raspunde ovarele mele la stimulare- sper sa fie mai bine ca randul trecut sa am si eu o productie mai buna-ca doar e toamna si toamna se strange recolta nu?

Mergi la inceput

lasa ca o sa fie bine , ai sa vezi
eu ,aici in frantia m am derutat un pic , e altfel procedura , dar merg pas cu pas si tot intreb ..se fac analize de sange din 2 in 2 zile si eco la fel , deci aproape zilnic trebuie sa trec pe la clinica, dar asta e , numai sa fie bine ^pana la urma.
o sa trecem peste toate si la urma o sa ne bucuram de bebelusul nostru, ca trebuie sa reusim , nu se poate altfel!!!
mara tu ce mai zici ? stai acolo cumintica, fara efoet , fara stres!!!
gagici revin mai incolo , m a invitat intrusul la restaurant..

Mergi la inceput

Maraaaaaa ce face o mamica? cand dai de baut? trebuie musai sa dai tonul ca eu si Bruni sa avem pe cine urma-da?

Mergi la inceput

mara sa ti faci aparitia , ca mare lucru nu ai de facut trebuie sa te odihnesti si sa ne dai vesti din cand in cand , si restul fetelor de aici , pai cum asa ? cum o lasa uratica mai moale cum trisati..
haideti sa va vad la apel cat mai repede
somnic usor fete frumoase , va pup

Mergi la inceput

cris acuma pot sa ti raspund la intrebarea ta...
900ui de ^puregon costa aici 360 de euro..
eu nu mai stiu cat am platit in romania ;cred ca 2mil 150ui,sa zicem 50euro 150ui..deci cred ca e cam acelasi pret chiar mai scump un pic aici in franta..
eu cred ca preturile sunt cam aceleasi peste tot...
la mine diferenta este ca nu mai fac cu diphereline care a costat destul de mult ,fac doar o injectie de decapeptyl in prima zi de cm care a costat 170euro si din ziua 14 puregonul..
ideea e ca nu stiu cum sa procedez , intr o cutie de puregon , este o fiola de 900ui si 3 ace , eu trebuie sa fac 150 ui e zi ! cum sa iau 150ui din fiola respectiva? ceva nu mi e clar ..o sa pun intrebarea la clinica. voi ati patit asa ceva?

Mergi la inceput

hihi , eu intreb eu raspund...
am rezolvat pb..
si asa ca prea bine m am instalat acasa, imi fac bagajul si plec la paris..nu mi place deloc , dar decat sa stau solo, iar...
weekend placut tuturor

Mergi la inceput