fiv la cluj 27
Raspunsuri - Pagina 12
brunadria spune:
draga mea uratica , stiu ca nu ne lasi tu pe noi , stiu ca esti langa noi asa cum si noi suntem langa tine
ai grija de tine 
uratica spune:
papusica frumoasa!sa vii cu 2 cotofene asa frumoase ca tine!ne-am inteles?altfel vin si te bat la
gol!
si binenteles ca nu va las asa de capul vostru!ca trebuie cineva sa tina numaratoarea la bebici,nu?
mara e randul tau acum..
brunadria spune:
Stie careva daca Puregon, Menopur sau Gonal F pot fi gasite in strainatate mai ieftin decat la noi?
cris ,o sa ti spun cat e puregonul in franta , eu tocmai mi am scos medicamentele si injectiile , doar ca dupa puregon merg dimineata.. mie oricum mi se pare mult mai ieftin totul in franta decat in romania...
per toatal 1260 de euro, vb de toata medicamentele si injectiile ,sa vedem de acuma punctie , et ,etc .
eu am norocul sa le am gratis...
oricum am inteles ca 1000 de euro tot trebuie sa platesc , dar nu stiu ce inca , o sa ma interesez...
nu mai fi suparata ca nu te ajuta la nimic , din pacate asta este , doamne da sa fie bine pt toate..
te asteptam cu noutati
georgetani spune:
Uratica ce ma bucur ca ti-ai facut timp si pentru noi

sincer chiar imi era dor de tine. Ma bucur ca ai scapat de socrii, ca te-ai mai linistit caci uite timpul trece si acum e 1 ian 2010 si tu vei da startul la burticute cu 

.
Sa ne mai bagi in seama cand ai timp( noi stim ca esti cu gandul alaturi de noi) ca vom avea nevoie de tine in perioada ce urmeaza cu ganduri bune sau sa ne mai
cand e cazul![]()
georgetani spune:
Bruni ma bucur ca ti-ai luat deja tratamentul eu sincer deja te vad cu burticaaaaa
brunadria spune:
hihi georgie
, eu nu tare ma vad cu burtica, sunt curioasa cat ne om face toate , al meu zice ca o sa ma fac cat "casa popoporului"
doamne da sa ne gravidim toate si sa avem puiutii nostrii..
georgie nu stii cu ce vei face stimularea?
brunadria spune:
ei nu m am exprimat bine
, gravi o sa fiu dar nu ma gad cu burta mare!
abia astept!
pe urma vin la mare sa ne vedem cu burtici![]()
georgetani spune:
Nu ,inca nu stiu dar voi afla pe marti si sper sa am timp sa-mi gasesc tratamentul, oricum eu una mi-am propus sa nu ma mai stresez
ca la primul fiv si sa las totul sa decurga cum va vrea Dumnezeu
dar...sper si sa pot ca deja ma gandesc ce, cum va fi, al meu a spus ca ma va
zi de zi ca sa nu mai fiu in stare sa ma gandesc chiar la toate, dar cred ca e normal sa-mi fac tot felul de vise nu? sau sunt eu cu capul?![]()
brunadria spune:
grorgie cred ca toate suntem cu capul , ne punem tot felul de intrebari..
eu sunt destul de ok , nu sunt stresata , sper sa nu ma apuce pe parcurs..oricum ce va fi va fi..
norocul va fi de partea noastra de data asta!!!
georgetani spune:
Apropo de cat ne vom face, eu rad si zic ca la noi vara pe plaja vin tot felul de fotografi cu maimutele, pui de leu...cu care sa faci poze pentru o amintire de la mere si ma gandeam ca va merge si sotul meu cu mine si va spune :veniti sa faceti poze cu o balenuta esuataaa
dar poate vom fi un banc de balenute(mai mici sau mai mari)
ce zici te bagi?