America (178)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Cre'ca nu ii e prea clar ca e vorba de sange, asa ca nu ma bazez pe dorinta lui de acum. :)
blackpanterro spune:
Eu sunt fan al lui Dan Brown :), am inceput cartea dar nu am apucat sa citesc decat 120 de pagini.Imi place ca, lasand la o parte societatile secrete si alte bla bla-uri, mai aflu una alta :)).Habar nu am avut de tot ce a scris despre Capitoliu, prevat un val urias de turisti! :)
Saracii forefathers cat de departe au fost ei de religia crestina si ce a ajuns America azi, cred ca se rascolesc in morminte.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ocebine spune:
Panteruta, din cite stiu eu, forefathers au fost chiar (foarte) religiosi...
Pina una, alta...am dat o fuga pina la www.murrayscheese.com/" target="_blank">Murray's Cheese Shop si m-am aprovizionat cu brinzeturi (si alte maruntisuri) si pina la www.blueribbonrestaurants.com/prods_breads_main.htm" target="_blank">Blue Ribbon Bakery pentru niste baguettes...acuma le-am depositat pe desk si ma uit gales la ele...brinza ca brinza (n-o deschid ca imput biroul) dar piinea asa imi face cu ochiu'
Ce ziceti, rezist???
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
buflea spune:
Asta seamana cu aia "mananci calule ovaz ?" - eu nu as rezista
Daca tot ametim subiectele de la scoala, societati secrete, inghetate si branzeturi, sa ma inscriu si eu in tema spunand ca plec acum afara (unde e o vreme superba) ca sa "Chipotle-esc".
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Asta seamana cu aia "mananci calule ovaz ?" - eu nu as rezista Daca tot ametim subiectele de la scoala, societati secrete, inghetate si branzeturi, sa ma inscriu si eu in tema spunand ca plec acum afara (unde e o vreme superba) ca sa "Chipotle-esc". |
Pofta buna (si o Corona)...!!!
Anamaria
buflea spune:
Multumesc ! ! ! Daca nu te lipeai de branza puturoasa te invitam la ceapa chipotle-asca ... cred ca dau o fuga si prin Burlington ca am un Bithday Party maine
corinadana spune:
citat din mesajul lui buflea Corina, eu nu inteleg cum vine asta "scoala e buna dar copiii sunt prosti" ? Ce inseamna "scoala buna" pana la urma ? |
Scoala este rated 8 din 10. Albii scoruiesc 10, asiaticii 10 si latino 4. E! acum te prinzi?
Ramona pe site ul ala lucrezi direct pe computer si noi avem timp ca Raluca isi termina temele n clasa ca teacher ul tot explica la balalai si cei care stiu si s gata cu ce trebuie pot sa si faca temele.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Anamaria, fondatorii Americii nu au fost religiosi deloc , America nu a fost fondata pe principii crestine.
"Some of the more prominent Founding Fathers were anti-clerical or vocal about their opposition to organized religion, such as Thomas Jefferson(who created the "Jefferson Bible"), and Benjamin Franklin. However, other notable founders, such as Patrick Henry, were strong proponents of traditional religion. Several of the Founding Fathers considered themselves to be deists or held beliefs very similar to that of deists." - de pe Wiki.
Alaturi de cei de sus mai este si Thomas Paine - autorul "On the rights of man", apoi John Adams.
Astea nu le-am aflat de pe wiki ci tragand cu urechea pe la Richard Dawkins :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
philip spune:
m-am intors cu coada intre picioare ca erau out de icecreamu' ala, mi-am luat insa alte 2 sortimente.
anamaria, m-ai dat gata cu "maruntisurile" tale...
a dormit bebe o orra asa ca am dat si eu cu mopu' prin casa :))
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ocebine spune:
citat din mesajul lui philip m-am intors cu coada intre picioare ca erau out de icecreamu' ala, mi-am luat insa alte 2 sortimente. anamaria, m-ai dat gata cu "maruntisurile" tale... a dormit bebe o orra asa ca am dat si eu cu mopu' prin casa :)) US www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009 |
Io ma duc DIRECT la frigiderul cu inghetata de ginger... Si asa o sa fiu cu nervii franjuri dupa PTA meeting asa ca ca va merge de minune...
Corina...si intr-o scoala unde sint toti albi sint elevi mai buni si mai slabi...la noi sint 100% albi inrolati si sa stii ca sint diferente de nivel oricum. La noi ii "cerne" dupa nivel si se formeaza (de exemplu) clasa 7A si 7B. Le da test in fiecare an la inceput de trimestru.
Elevii din 7A merg mai rapid si mai avansat...la 7B merg mai incetisor.
Anamaria