America (178)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrada spune:
Lia pai exact la deprimeala face bine haagen Dazs creca scrie la mod de utilizare si cica nu exista overdoza.
Ce nebunii vorbesti tu acolo anamaria, mai incap 3 pe lista (stam retrasi in corner, nu ne repezim decit cind vine mincarea) ca n-am mai gatit de 2 luni si acu cu countertopu noi nici nu-mi vine sa il folosesc, inca mai tai pe aragaz pe cuvint..
Acu pun liner d-ala pe sertare am cumparat 4 suluri mari si mai trebe si am o chicineata de bucatarie, unde s-or duce nu stiu. O iau incet pun cite o farfurie pe zi inapoi, ca atunci cind termin trebe sa ma apuc de gatit.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Lia pai exact la deprimeala face bine haagen Dazs creca scrie la mod de utilizare si cica nu exista overdoza. Ce nebunii vorbesti tu acolo anamaria, mai incap 3 pe lista (stam retrasi in corner, nu ne repezim decit cind vine mincarea) ca n-am mai gatit de 2 luni si acu cu countertopu noi nici nu-mi vine sa il folosesc, inca mai tai pe aragaz pe cuvint.. Acu pun liner d-ala pe sertare am cumparat 4 suluri mari si mai trebe si am o chicineata de bucatarie, unde s-or duce nu stiu. O iau incet pun cite o farfurie pe zi inapoi, ca atunci cind termin trebe sa ma apuc de gatit. |
Daca aveti timp si dispozitie sinteti bine veniti...cu cea mai mare placere!!!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
sunday school-ulul la asiatici e beton, chiar e o idee, numa sa nu se simta aiurea baiatu, dar parca la scoala are caucazieni...
ocebine spune:
Eu sint mai lenesa...nu mi-as baga copilul in Sunday school...zau...intre scoala (8:00am-3:00pm), pian, fencing, acuma cica fac softball simbata nu le mai ramine nimic de copilarit. Parca-i prea mult si noi nu eram chiar asa de regimentati la rindul nostru. Stiu ca-i alta societate dar parca as vrea sa-i vad si copii nu doar studenti. Aici mi se pare oricum ca au mai mult timp la dispozitie sa-si aleaga ce vor sa faca.
Poate gindesc doar prin prisma mea dar nu as vrea sa fie "pressured" in alegerea carierei...mi-as fi dorit parintii mei sa fie mai "laid-back".
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
Da, si mie imi place weekendul liber. Destula munca in rest. Inclusiv eu nu muncesc in weekend. Almost never!
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada sunday school-ulul la asiatici e beton, chiar e o idee, numa sa nu se simta aiurea baiatu, dar parca la scoala are caucazieni... |
Eu am auzit la mamicile din Dallas. Unele nu erau asiatice, deci cred ca n-ar fi singurul. Asa m-am gindit si eu, ca or face mai multa treaba. Cit am fost multumita de teacher m-am gindit doar in trecere la varianta asta, acum parca arata mai bine.
Zau ca-s caucazieni - 66%, cu 23% asiatici.
Avem in district scoli unde proportia e invers.
Ramona J spune:
Pai nici eu nu vreau, dar nu prea am de ales. Efectiv e o mare pierdere de timp scoala de anul asta. Daca nu il pun sa faca in plus se duce totul naibii.
Nu-i vorba de cariera, am mai zis eu ca face ce vrea si mi-ati sarit in cap unele. Pina tine de mine incerc sa-l ajut. Nu-i un prostanac, e pacat sa las in "grija" scolii, care s-a dovedit ca-i un mare RAHAT.
philip spune:
eu va recomand asta:
http://www.starbucksicecream.com/#/our_ice_cream/caramel_macchiato/
e delicioasa
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ruxij spune:
Eu il las sa se faca ce vrea cand o fi mare, mai ales ca tot zice ca a determinat el ca doctorii au bani si vrea sa se faca doctor, ca sa, citez "Have a fancy car, a fancy house, a fancy mailbox and a fancy door knob". Urmat de intrebarea "Why didn't YOU become a doctor?" Cred ca l-a traumatizat pe copil clanta mea
Ramona J spune:
Misto! Al meu lesina numai daca zic "blood".
Nici n-a inteles prea bine cum e cu banii, dar macar a depasit faza in care vroia sa se faca gunoier. Financiar vorbind n-a avansat prea mult, macar inca nu-i timpul pierdut.
Al meu copil e mai visator.