minunea mea mutunel David
Raspunsuri - Pagina 2
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 felicitari dyana, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurii uite ca eu nu staim ca noi ne-am balacit baietii in corfu de cand erau la stadiul de embriondea aia au iesit asa frumoshi amandoi? |
pai pe al meu l-am "aranjat bine", i le-am pus pe toate la locul lor cand il dadeam in tobogane la Aquaparc; nu m-am dat in alea chiar grave..... da' oricum, l-am balacit zdravan... se cunoaste, ca asa-i place la baitaaaaaaaa, ar sta numai acolo... ca si al tau de altfel
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
cativ13 spune:
pt falcutele mutzunelului si pt parintii superbi!Nu are rost sa-ti spun ca am udat coada pisicii si tasteleSa fiti sanatosi si sa mai faceti copilasi ca va ies tare reusitimami de Silvia Ioana
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 felicitari dyana, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurii uite ca eu nu staim ca noi ne-am balacit baietii in corfu de cand erau la stadiul de embriondea aia au iesit asa frumoshi amandoi? |
Hei! Si Adelake s-a balacit in Corfu pe la 6 saptamani de VIU.
Frumoasa povestea voastra, Dyana!
Poate la 6luni imi fac si eu curaj sa o astern... pe net.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
shasa spune:
Foarte frumos ai scris. Sa va traiasca mutunelul si sa va bucure sufletele mereu asa cum o face acum!
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
nma spune:
Sa iti traiasca mutzunelul! Mi-a placut povestea .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
rivali spune:
Frumoasa povestea!
Sa va traiasca mutunelul ,sa fie sanatos!
P.S. Si Vlad avea unghiile mari.
Poze