Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

au leagane cu chilotei(semnul intrebarii semnul intrebari semnul intrebarii.....ca nu il mai am ca atare)si acum zici...pai iti dai seama cat de fericit ar fi fost si vitamina sarcau
of, si eu maine nu am cum sa ajung in ior ca alerg cu boteyul

mai cu suyeta, nu ma intelegeti gresit, nu adoarme cu ea sau alte minuni din astea, dar o tyine in gura cate 10+15min, o roade pe toate partile, o baga si o scoate de o mie de ori(bine ca am facut baiat)si cam atat. el nu e nici fan suzete nici fan deget. bine ...el se plictiseste repede de orice, de ce ar face exceptie astea doua

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa + uite asa si noi, la inceput ma certa ca dureaaya prea mult sa reumplu linguritya si acum...vai de noi. fructe simple mananca bine, adica cam 100ml, dar daca ma pune dracu sa+i pun branya e in stare sa mi+o dea in cap(si chiar mi+o da)
[...]
mi+a bagat si diacriticeeu habar nu aveam sa le bag. sper sa se inteleaga ceva din mesajele mele...pt ca nu cred ca o sa reusheesc sa repar ce a aranjat el

Vezi ca a apasat pe ceva de-a activat tastatura pe romana, de-aia pune "y" in loc de "z" si invers (cauta z-ul pe y) si de-aia ai si diacritice. Nu-sh de unde sa-ti zic sa dai n-apoi ca asta e simptom de vindovz.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

denisa + uite asa si noi, la inceput ma certa ca dureaaya prea mult sa reumplu linguritya si acum...vai de noi. fructe simple mananca bine, adica cam 100ml, dar daca ma pune dracu sa+i pun branya e in stare sa mi+o dea in cap(si chiar mi+o da)

aaaaaaaaaaaaaaaaa mi+a facut praf tastatura, a trantit+o pe jos de 10 ori si uite ca imi bate y in loc de z si invers, tastelele de sus sunt decalate si incurcate

fetelor, sacul de dormit e maaaree..poate prin decembrie o sa+i vina.

monica ' glumeam(uf nu mai am nici liniutza..cratima adica).daca tot o admira pirandele pe strada...

mi+a bagat si diacriticeeu habar nu aveam sa le bag. sper sa se inteleaga ceva din mesajele mele...pt ca nu cred ca o sa reusheesc sa repar ce a aranjat el

vezi ca ti-e setat in romana..de aia..jos drepta ai...optiune sa setezi in engleza...

Eh! Da, asa era: dreapta jos "en" si "ro". Foloseanm si noi prin facultate...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

petrean - oooooooo merge!!!!!!!! trebuie sa-ti trimit un platou de prajituri

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ariana, Sophiphi, Gaza Mica

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
...... o roade pe toate partile, o baga si o scoate de o mie de ori(bine ca am facut baiat)...........

si cu ocazia asta s-a dus dracu' deprimarea mea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:

petrean - oooooooo merge!!!!!!!! trebuie sa-ti trimit un platou de prajituri

25 martie 2009

prajituri ?? vreau si eu !!

Mergi la inceput

nici nu stii cat ma bucur

ma bag acum sa citesc povestea, dar mi-ai adus aminte. e cineva care a nascut la giulesti? imi poate da detalii pt o prietena buna?

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
...... o roade pe toate partile, o baga si o scoate de o mie de ori(bine ca am facut baiat)...........

si cu ocazia asta s-a dus dracu' deprimarea mea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hai ca m-am lamurit cu schemele. Astept in continuare si diversificarea.Aveam multe de spus, dar m-am pus pe citit povestea nasterii scrisa de Dyana si m-a apucat plansul si am uitat tooot, asa ca plec la somn.Revin maine in forta!Noapte buna.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Hellou si de la mine la ceas de seara !!

Noi azi am batut recordul de stat afara : de la 10 la 19 ; deci cand sa diversificam noi ??

Alexandra a mancat, dormit 2 reprize,s-a distrat la cheful lui buni de pensionare am stat doar jumate de ora ca era muzica destul de tare pt ea (am zis noi) ca ea n-avea treaba ca am intrat intr-un restaurant unde 50 de persoane se uitau la ea si ii zambeau s-a apucat de chiuit de bucurie !!!

Cu diversificarea la capitolul legume, am gustat ieri si azi morcov fiert si nu pot sa zic ca i-a placut dar nici nu l-a scuipat ; cerealele de dimineata in schimb sunt favoritele ei , ii dam cam jumate de portie dar maine ii marim un pic doza

Despre revelion, dupa cum am zis, astept propuneri de locatii !!! pt ca majoritatea va hotarati in functie de locul unde mergem haideti cu propuneri !

Olishka, distractie placuta !!!!!!!!!
mersi !!

Mergi la inceput