Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

he he...buna idee
cu filtrele am oricum grija. le schimbam o data pe an

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

aris - ai probat sacut de dormit cu bebe in el
de-abia astept sa ne arati si sa ne povestesti
lasa dulapurile ca pana la botez ai timp si le stergi atunci proaspat ca doar n-o sa te agiti de 2 ori, nu?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
cativ - nu ne uita cu schema de diversificarerotarix-ul nu-l faceti?Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni
Intelesesem schema de vaccinareFacem si rotarixul dar intra la optionaleSchema cu mancarea o bag in word si o pun pe mailul comun dar maine. tocmai ce-am iesit din baie si am speriat copilulnu ma cunoaste cu turban pe cap sau cu parul ud...si nici zgomotul uscatorului nu-i e pe plac...Ne vedem mainemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

fi-miu a descoperit suzeta la batranetze acumdar eu sunt f incantata. deja mi-a oferit peste 30min de linishte azi
asa ca i-am mai cumparat 3

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris - nu era aia care-i placea lui, de aia nu a vrut pana acum
Liniste zici? stai sa vezi cand o pierde cum va tipa

avem 5 luni

Mergi la inceput

azi l-am pus in masina si avea suzeta legata de guler. eu am inceputs a bag caruciorul in portbagaj si cand ma urc la volan ce sa vezi, el isi bagase suzeta in gura si dormea deja

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aris, din cauza frezei si cum nici nu i-am pus inca cercei e luata drept baiat de multe ori, mai ales cand o imbrac mai sport sau cu albastru. Azi, desi era in jeansi cu florcele, sosete rosii si hanorac alb cu auriu, vreo 3 persoane au exclamat:"ioi, ce baiat dragutz!" "sa-ti traiasca fecioru'!" si cand le zic ca-i fata se mira ca atunci de ce are asa freza, de parca ar fi freza de baiat:))). Unii cred ca i-o fac intentionat asa, da' io nici n-am desigilat peria si piaptanul, cum o sterg cu prosopul dupa baie asa o las si asa i se face. Oricum io-s indragostita de freza ei
Pai tufete adevarul e ca abia are 6 kile 200, deci nu-i la categoria grea...dar io zic ca are destule falcutze si carnociori (chiscutze:))) de pupat.
Azi am dus-o in sling si m-o sorbit o tiganca din priviri, zambea tamp cu gura pana la urechi, o fi crezut ca suntem de-ale lor:))
Gianina, pai pune si tu poze cu ghiocica mititica.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat...vorba lui Schwarzenegger:"I'll be back!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

nu... eu ma refer la situatiile cand ajunge pe sub el sau cine stie unte prin pat
a mea o scoate de pe inel si zboara cat colo
cand o aduc in bucatarie si sta in scaunel, tb sa fiu atenta ca numai ce ma trezesc ca e sub picioarele mele

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
luni trebuie sa chem pediatra la vaccin si sa vedem ce idei imi mai da, ca ne mishcam cu viteza melcului cu diversificarea asta

Of, da! Noi incepusem asa bine si... nu-sh ce s-a intamplat. Ieri a fost rau, azi si mai rau... acum seara a inceput sa urle de cand am pus-o pe scaunel. Si cerealele erau preferatele ei! Am mufat-o si acum e bine-merci in brate si trage pumni in tastatura. Programator o fac! Sa castige si ea un ban, nu ca mine.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sophiei nu-i mai place suzeta de pe la 3 luni jumate. Chiar ma distram uitandu-ma la pozele chatonelei din croaziera cu cata pasiune se vede ca trage din "suzi" Pentru Sophiphi degetele au inlocuit-o pe suzi, nimic mai bun decat degetele, de la maini, de la picioare, nu conteaza...suzeta nu mai are niciun farmec.
Bai, este puseu de crestere de 5 luni, ca m-a innebunit azi cu suptu'?!
Nici noi n-am scapat de cosmonaut, ca i-a luat soacra-mea Albastru, sa fie iar baietzel...59 de lei, ieftina Baia Mare, nu?:))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am admirat o sophiphi..baimareanca superba:)cred ca luati ochii cu freza cool prin parcuri
sa-i vezi pe ai mei..cum drag din suzete..de-i vede vreo doamna..care se da mare cunoascatoare in ale cresterii copiilor..o sa spuna ca sunt nemancati de luni intregi

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput