Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata si poftiti la cafeluta sau laptic.

Azi incepe week-end-ul!!!!

URAAAAAAAAAAAA

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata

Eu inca dorm desi am baut o cafea tareee bunaaa

Si da azi incepe weekend-ul iar de luni voi fi in concediuuuu deci o sa fiu super relaxata si super fericita. De cand asteptam momentul asta. Mai prost e ca va tine doar o saptamana sper sa ma pot odihni.

Va pe toateee !!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna dimineata!sunt rupta de oboseala si habar n-am de ceaseara am adormit la 12.30.cum am inchis ochii,am si ...
cristies-multumesc ptr pm.am inteles tot
in legatura cu bebe...sunt momente cand am si eu ezitari si ma gandesc ce voi face mai exact si ce va fii,dar imediat ma gandesc la guguloiul meu din burtica si la cum va fii viata mea cu el si imediat totul se schimba.norocul meu a fost ca am parte de un "sot "care imi ofera cat de cat o stabilitate buna si ca socrii mei ma sprijina.ca vor sau nu inca nu stiu exact,dar asa cum am mai spus odata nu am avut probleme cu socrii mei.chiar din contra!mi-a demonstrat ca sunt ca si copilul ei(ce nu a avut ea fata,dar ce nu mai scapa de mine acum)pacat ca parintii mei nu au inteles si nu au mai vrut sa pastreze lagatura cu mine,dar si asa(chiar daca le simt oarecum lipsa si aveam nevoie disperata de ajutorul lor,iar ei nu au vrut sa vada/auda)viata mea s-a schimbat in bine enorm...mai a eu cateva dificultati,ca orice om,dar o sa trec si peste ele(deocamdata inca ma mai sacaie unele persoane ptr alegerea care am facut-o.ca este diferenta de varsta intre mine si sot,ca a mai fost casatorit si mai are un copil,s.a.m.d,dar daca era o femeie mai "batrana "ca el si era si divortata si cu copil nu mai spunea nimeni nimic...).

ehhh...ce a trecut timpul...mai sunt cateva lunite si ne tinem bebelici in brate...(mamicile de bb1)ne v-om uita care incotro ce sa facem cu bebe cand plange si nu stim ce are...

pe burtici si ptr mamici

17s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

arwen eu sper sa nu ne uitam care incotro si sa ramanem impreuna .. pt clubul scutecelor .. iar voi cele de la a 2-a sarcina sa ne ajutati ..
Pe mine daca ma intreba cineva acum 1 an ce cred ca va fi in viata mea la vremea asta nu i-as fi raspuns in niciun caz ca voi fi maritata si voi mai avea si o mandrete de bebic . Pt ca eu am fost cu cineva 7 ani timp in care nu am ramas niciodata insarcinata, iar de sotul meu am dat cu 1 luna inainte de a ramane insarcinata . Ne-am iubit din prima zi si ne iubim enorm. Si suntem extraordinar de fericiti ca o sa vina pe lume rodul iubirii noastre desi suntem ff tineri . Dar nu ne este frik de absolut nimic. Stim ca ne putem baza si pe parintii mei si pe ai lui
.

arwen imi pare rau pt ce ti se intampla cu parintii tai. Eu cred ca se vor schimba cand vor vedea minunea din bratele tale. Cel putin sper ca vor revenii la sentimente mai bune.

Hai ca m-am intins cam mult
Va pe toate si aveti grija de voi.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata burtici
arwen nu esti singura in situatia asta,gandeste-te ca eu la 21 de ani sunt despartita si "recasatorita" cu un barbat care a mai fost si el casatorit,si sa stii ca si intre noi diferenta de varsta este cam maricica,dar pentru mine nu conteaza atata timp cat ne intelegem nu bine ci extraordinar de bine .....a si are si el un copil,dar din pacate ai tai nu iti sunt alaturi,ai mei au fost langa mine tot timpul(acum a ramas doar mama mea)
cristies esti o dulce...sper sa nu procedez asa cu bb 2,mai ales ca diferenta va fi de aproape 5 ani
lucia 2000 e bine(cred) ca poti manca doar carne de pasare de tara,eu sincer nu as putea
al3csa ce bine de tine ca intri in concediu,chiar si o sataman...sa profiti si sa te odihnesti

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

sa speram ca ne vor ajuta mamicile de bb2/3,dar sa-ti spun sincer:la ora 3 sau 4 noaptea cand il apuca pe bebe o criza de plans(Doamne fereste)si nu am pe cine sa intreb sau ce sa fac,nu cred ca va fii cineva pe forum sa mai scrie raspuns la problemele mele.sper ca nu am fost nesuferita cu mesajul asta,ci doar am incercat sa exprim o particica din realitate

17s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Ehh ai si tu dreptate si nu te consider rautacioasa Acum mai depinde si de instinctul nostru si nu cred ca daca il apuca o criza la 3 - 4 noaptea o sa ne punem pe scris pe forum

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neata fetelor si de la noi,

Eu sunt inca in pat pt ca sunt inca adormita desi in noaptea asta bebe-fotbalistul m-a lasat sa dorm.

Arwen, imi pare tare rau ca parintiii tai nu iti sunt alaturi. Nu stiu cate momente frumoase rateaza si mai tarziu vor regreta.
Eu mi-am cunoscut sotul acum aproape doi ani si la inceput mi-a fost cam teama sa-i spun mamei ce varsta are pt ca si intre noi este o diferenta destul de mare. Am asteptat prima vacanta si am mers impreuna in tara desi imi era teama ca nu va fi acceptat. Il avertisasem inainte de plecare ca daca ai mei vor face comentarii ne facem bagajul si plecam . Din fericire nua fost cazul, ai mei sunt niste oameni minunati si l-au acceptat de la inceput ca pe fiul lor (desi ar putea sa fie fratele lor nu fiul ). Si sotul meu a mai fost casatorit si are doi copii din care baiatul sta cu noi (are 16 ani) si fata la mama ei (are aproape 18) si se vad la doua saptamani.
In iulie am avut nunta in tara si am mers si cu copii lui. Nu am avut nimic de ascuns, am spus tuturor ca sunt copii nostrii iar cei din jur nu au facut nici un comntariu. Acum asteptam rodul iubirii noastre, "notre bébé de l'amour" cum il numim noi si suntem cei mai fericiti. Ne iubim, ne intelegem si el este stalpul meu pe care stiu ca ma pot sprijini mereu. Asa ca nu l-as schimba pe 100 de tipi de varsta mea (eu am 31 )

M-am intins ca o placinta si m-a apucat romantismul de dimineata asa ca va rog sa ma iertati.

Pupici la burticile pufoase.

Acum 22+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am schimbat si noi semnatura.

Am mai crescut cu o saptamana.

Pupici

Acum 23+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si ca sa ne mai veselim putin, ia verificati aici, se potriveste? ca la mine s-a potrivit PERFECT in ambele cazuri. Sunt 2 coordonate, varsta mamei si luna conceptiei:

http://pregnancy.lovetoknow.com/wiki/Chinese_Lunar_Pregnancy_Calendar

O zi frumoasa si weekend minunat!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 +

Mergi la inceput