Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
am uitat sa va spun ca sambata mergem si noi sa il mai vedem pe bb,si atunci ne spune sigur-sigur ce este...facem eco 2D ca de aia are in cabinet,iar pe 15...(of cat mai e cand va aud cum vorbiti,aproape toate ati fost deja si stiti cum sunt bebicii vostri) mergem la morfofetala
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
micki_mica spune:
pentru fetele mele dragi (toate
) care au fost langa mine si m-au incurajat... ceva dragut...
http://www.youtube.com/watch?v=aF7W2FAj9Jo ...

Mihaela
24+ cu...
bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza onitza merci de griji, eu pe 1 oct am programare la doc sa ma duc cu analizele la purtator si pe 7 oct la morfofetala, o sa fie 23 de sapt si jumatate. La consultatie pe 1 o sa il mai intreb pe dr de chisturi. Ptr analize sa te uiti si la www.cmmb.ro , eu la ei imi fac si sunt multumita de raportul calitate/pret. Ia sa te uiti pe lista de preturi sa vezi ca sunt rezonabile. Oricum de cand ai zis tu cu odihna si apa, beau ca broasca 22+ Yannis |
Alexutzza, era gluma ca mergi la sala in prenatal? Am vazut ca ai pus zambetul dar sper sa nu inteleaga cineva gresit.
Mersul pe bicicleta si pe banda (eventual inclinata) se recomanda in strainatate pentru femeile care au depasit 40 de saptamani pentru a provoca travaliul. In trimestrul doi e ok sa faci sport daca inainte ai fost sportiva, daca nu - nu e cazul sa te apuci. Eventual yoga sau streching dar recomandat de medic. Iar in trimestrul trei mai bine pas. Problema mare, pe langa travaliul prematur este faptul ca daca nu respiri cum trebuie poti lasa fatul fara oxigen...
Si asta cu respiratia este si pentru fetele care vroiau sa schieze.
N-am vrut sa te sperii, poate ca pentru tine e recomandat asa, dar decat sa nu fi stiut...

24+
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica pentru fetele mele dragi (toate http://www.youtube.com/watch?v=aF7W2FAj9Jo ... ![]() ![]() Mihaela 24+ cu...![]() bebe mic poze bebe la 11+, 12+, 19+ |
WOW. Incredibil
.
24+
cristies spune:
Fetele... scuze daca intrebarea e tampita dar nu ma lamuresc deloc. Ce e ala finet? Am vazut pe net compozitia de bbc100% si eu zic ca ar trebui sa fie un material cam ca fata de masa din bumbac (adica mai tare fata de materialul tricourilor care e acelasi bbc100%.)
Si daca tot am intrebat asta, ziceti-mi si de unde se cumpara, ca sa stiu o treaba terminata.
Fetele care nu il simt pe bebe - eu am gasit o melodie la care reactioneaza si asa vede si tati cum se misca, ca ma loveste in burtica... Eu ascult muzica aproape tot timpul, dar nu reactioneaza la orice...
o sa fie un mare muzician/fotbalist.
24+
al3csa spune:
micki_mica este superb flmuletul .. Mi-au dat lacrimile. Multumim muuuuult 
si ma bucur ca esti bine si ca esti din nou aksa 

19+ 
larisel spune:
rox_y Felicitari pt carucior!
Se pare ca fetitzele noastre vor avea de unde alege "gagii"...
...la ce scor e pana acum...
Mai stiu si eu 2 firme care se ocupa cu recoltarea si pastrarea de celule stem: biogenis (cu stocarea in Polonia) si cryo-save (cu stocarea in Belgia sau Germania). Dintre toti, se pare ca cei de la cluj (cord blood center) sunt cei mai ieftini, iar cryo-save cei mai scumpi. Puteti intra pe site-urile lor ca sa faceti comparatii...
Nici eu inca nu m-am hotarat...
26+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
mariucasara spune:
cristies finetul e bumbac 100% dar pufos si moale. Din el se faceau scutecele cu care se infasa bebe si fetze de masa pentru calcat. Acum e mai putin folosit dar mie mi se pare excelent.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
21+

de
Isabela si