Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

fetele cu saltele la comanda, exista un centru in crangasi, pe partea cu piata, in sensul de mers spre podul Grand, chiar aproape de piciorul podului. In zona aia sta soacra-mea, cand ma mai duc la ea (adik in vreo 3 zile), verific ce si cum si va dau de veste, eventual dc au site, desi ma cam indoiesc.

Si eu urasc medicii care te tin 10 min..., ar trebui facut scandal sincer!!!!

Catalutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Masinutza, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. Iti doresc din tot sufletul sa vina bebeul mult dorit cat mai repede.

Lumsta sanatate multa! Sa ajungi cat mai repede acasa.

Nikole despre Gynipral, pot sa-ti zic ca are ca efecte adverse cresterea puluslui, agitatie si tremur. La mine pulsul era si inainte mare, asa ca aproximativ 2 ore dupa ce iau Gynipralul imi creste mult pulsul, obosesc si daca stau in pat si simt cum imi iese inima din piept. Dar asta e, macar sa aiba efect si sa nu mi se mai scurteze colul de la contractii.

Mariucasara, ai mare dreptate cu sosetele. Fetelor va recomand sa nu luati pantalonasi decat cu tot cu laba piciorului, pentru ca cu ceilalti bebeii isi dau sosetele jos si pantalonasii se ridica si sta copilul cu laba piciorului si cu gamba goala.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Az primescu contractul de la CMU pt nastere si celule stem. Am intrebat, procesarea se face la inceput, e vb de procesarea sangelui, nu a celulelor, sa se vada care e cantitatea de celule ce poate fi recoltata. Stiu ca e la kg, ca sa zic asa, am o colega care are baietel si a recoltat pt 75 kg. Deci e ok, dar am inteles ca in medie, dintr-un cordon ombilical se recolteaza celule cam pentru 50 kg. Pt mine ar fi ok ca e fetita si, poate m-o mosteni pe mine. Eu cu 3 kg puse pe mine in sarcina am 47 kg acum :). Daca e baietel, 50 kg are in adolescenta si f multe boli pe care se presupune ca le-ar rezolva transplantul de celule stem apar spre batranete...asa ca e cu dus si intors. M-am tot gandit si sincer nu sunt convinsa ca chiar sa imi foloseasca la ceva. Dar cum nu vreau sa spun mai tarziu ca ce bine ar fi fost sa recoltez, o sa fac asta, mai ales ca am avea posibilitatea financiara. Mai degraba as naste la spital de stat si as face recoltarea.

Oricum, va tin la curent cu contractul si mai ales cu clauzele .

burtici

Catalutza 19+

Scuze, abia azi m-am uitat pe contractul de la CMU - intre timp probabil ca l-ai primit si tu. Eu nu sunt prea priceputa in chestii avocatesti, dar stiu ceva tehnica si ca idee asta m-a deranjat la momentul cand l-am citit - e o clauza in care se spune ca nu e vina lor daca atunci cand le ceri inapoi nu mai sunt decat daca se dovedeste ca a fost intentionat. Evident ca nu se poate sa dovedesti intentia "criminala". Si parerea mea e ca exact avantajul pe care il promoveaza - si anume faptul ca sunt in Bucuresti este si punctul cel mai sensibil. Se stie cate pene de curent sunt in Bucuresti la cea mai mica ploaie - vor spune ca au autonomie pe generator - bancile din strainatate au dubla sursa de energie electrica + generator - ceea ce la noi nu e cazul.

Si imi retrag spusele privind promovarea prea slaba, am vazut reprezentatii lor la targ - nu aveau nici o oferta, nici lumea nu se inghesuia - spre deosebire de Cord Blood la care era coada. A mai aparut inca o firma, din Cypru - am pierdut pliantul si am uitat si cum se cheama.

Astept parerea ta...

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

iubitele hai sa ne indulcim sufletul cu ceva dragut www.youtube.com/watch?v=uIvM6_soSQE&feature=player_embedded" target="_blank">de unde vin copiii...mie mi-a placut la nebunie

17s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Foarte dulce... cine visase ca a nascut un crocodil? Eu cred ca o sa visez un arici, ca am ras cu lacrimi...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

onitza efectiv nu era vb de bani stiam ca la iosup e 4.5 stii, important e cum iesi de la doctor. eu zic ca iosup isi merita toti banii. daca vrei sa te programezi la el fa-o din timp. pai el mi-a facut morfofetala in toata regula pt ca aveam si imagini 4d. la medlife e 390, chiar nu conta dar da-ti silinta mai frate sa fie pacientul multumit....asta e....

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

sa va dau o veste buna..azi am aflat ..E FETITA!
sunt foarte fericita este exact ce mi-am dorit.
Eram cu capul in nori si am uitat sa intreb ce inseamna Amenintare AB..voi stiti? Asa mi-a scis pe fisa...dar dupa ce am aflat ca e fetiza am fost cu capul in nori.

Mi-am schimbat si semnatura.
toate fetele

26+

Mergi la inceput

Cris.dogarel, cum de intri asa de repede in concediu? Eu cel mai devreme intru in noiembrie, cu tot cu niste zile de co....

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

micky-mica s-a mai pus problema sa te intorci la serv pana intri in sapte luni? Acum esti in cm?
Te pup.
22 sapt

lia sunt in cm pana pe 15 oct. apoi ai vedem ce fac bebe, colul, palcenta... nu stiu sa iti spun de pe acum.

Mihaela 24+ cu...

bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

rox_y felicitari,dar dc ai aflat asa de tarziu?
nici eu nu prea sunt de acord cu sosetele,iar knd ii dadeam pantaloni fara botosei lui Mario,nu ii mai puneam deloc sosete,fiind destul de ok in camera

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Mariucasara, cred ca inainte sa iau umidificatorul sau dezumidificatorul trebuie sa astept sa dea caldura ca sa vad la temperatura optima ce umiditate e in casa. Sentimentul meu e ca n-o sa am probleme pentru ca tata are astm si cand este foarte uscat aerul intr-o incapere el incepe sa tuseasca, iar la mine iarna nu se manifesta in nici un fel. Oricum termometrul+higrometrul o sa-l iau. Acum ma gandeam ca daca problema cu umiditatea o s-o rezolv cumva, cu caldura ar trebui sa-mi iau un calorifer.

Si vroiam sa-ti mai spun ca am vazut la stiri ca in week-end au avut botezul fetitei Catrinel Sandu si sotul ei - iar numele ales e Sara Maria. Foarte incantati erau de numele ales, nu stiu daca au platit copyright la tine pentru el...

24+

Mergi la inceput