Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
alexutzzza spune:
onitza offfff, te inteleg perfect, eu cand am aflat am tacut toata seara si eu si tati, eram paralizati, nu am intrebat nu am cautat, era din categoria: "ce nu stiu, nu exista" intelegi? M-am framantat vro 10 zile, deja-mi pierise chefu sa mai vb de bebe cu prietenii. De unde la orice eco umblam cu pozele in geanta sa le arat la toti acu am trantit eco aia de cand am ajuns acasa intr-un colt, nici macar nu am pus-o in dosarul copilului (stii cel cu toate analizele, ecografiile, etc )
. Nu am plans, nu am fost crizata, am avut incredere in ce a zis dr (ca era singuru lucru care-mi convenea din toata povestea) si asteptam, dar asa cu posomorare in suflet. Tati era mai copt ca mine, i-a disparut si pofta de mancare....Eco aia..o urasc in continuare, din 5 poze 3 sunt cu niste gogosi mari pe capsoru mic al bebelului 

ca la inculpati fata profil etc..., masurate off, dar dupa 10 zile am cautat eco (ca apoi am realizat ca o aruncasem prin casa de nici nu mai stiam de existenta ei)am citit exact pe descrierea ei ce sunt gogosile si le-am cautat pe net. Normal ca io m-am agatat numa de partea buna a lucrurilor si am bagat la cap numa alea cu "dispar", "se resorb", "sunt perfect normale"
off numa asta imi convine sa cred si numa asta vreau sa cred si in sufletul meu de copil (ca sunt in continuare tare copilandra, nu m-am maturizat atat de mult incat sa ajung sa fiu realista), eu imi spun ca daca eu cred cu tarie numai partea buna, asa va fii.
Daca vrei, te poti duce la alt medic sa faci alta ecografie sa vezi si o adoua parere. Ce zici? Si asa vezi si tu cum au evoluat lucrurile. Incearca sa pui o eco pe joi vineri sapt viitoare, macar sa fie ceva timp in care sa vezi o modificare.

Bafta multa si crede-ma te inteleg perfect!
bubu_bu bravo! ce mare e baiatu' tau! felicitari!!!! 
22+
Yannis
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea 'seara buna! am intrat numai sa va salut, ca noutati nu am. aaa... ba am ceva: o intrebare... cele la 22+ de sapt, simtiti cumva si voi ca bebe e mai putin activ decat pana la 20? sau ma obisnuiesc eu cu miscarile lui, si sunt mai incordata si nu simt? dulce! 22+ cu ![]() |
Subscriu! Afirmativ! bebele meu e tacut si linistit de ceva vreme...iar la 20 sapt credeam ca sare din burta.
Sper ca face nani...mai simt doar cate o impunsatura ...la ore bune, cam de 3 ore pe zi.
Cred ca e normal, pt ca se miscoreaza spatiul de actiune!
27+ cu
Pavel Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
danyelana spune:
Noapte buna, burtici si un week-end placut.
Acum
23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
decenuela spune:
neatza
m-am trezit la 2 si..nu pot adormi...poate pe cand va treziti voi...mai trag un pui de somn...
onitzama luase furnicaturi cand am citit despre intalnirea cu iosup...mai ales ca marti ma duc si eu. stii....daca te stresezi sau daca nu...tot aia se intampla, asa ca alege a doua varianta. si mie imi gasese la inceput hematoame...dar s-au absorbit. asa ca incearca sa gandesti pozitiv, asta cred ca face cel mai bine sau....nu te gandi deloc.
irrinaa legat de tensiometru...iefin iei ....atata face. eu am omron...am dat vreo 2.5 mil dar e ok, arata ce trebuie. lui taica-meu i-am luat la vreun milion...arata cam tot de atata..de era sa-i bag in spital...mai ales ca el are prb cu...corasonul asa ca, mai gandeste-te.
micki mica
si bine ai venit printre noi.. ai mare grija de tine si de bb...timpul trece repede..nu mai e mult
plateea ce sa zic...al meu e puturos de la inceput sper sa-mi zica la eco ca e ok. poate sunt eu exagerata si cred ca daca misca tre sa ma arunce pe pereti...:))
nu mai stiu cine a inceput discutia de spre "sotii" nostri pun in ghilimele pt ca unii sunt cu acte altii fara..dar tot ai nostri sunt.:))
subscriu la ce s-a mai zis. si la noi 12 ani sunt dif dar...e atatde bine. am trecut peste gura lumii, a parintilor, a tuturor. nu stiu ce-o sa fie in viitor...de-ar fi macar un sfert din cat e acum ar fi minunat. nu-mi pasa daca la scoala invatatoarea o sa-i spuna " auzi dragutza, sa mai vina si tati la sedinta....nu doar bunicu'..:)) - e si grizonat...suficient:))...imi pasa doar ca sunt fericita si ca mi-au trebuit destui ani...si un divort si tot tacamul incat sa realizez ca abia acum mi-am gasit omul de care am eu nevoie pt a merge mai departe.
aoleu desi e 3 juma...mi-am pregatit de aseara legume pt muraturi..asa ca ma duc sa ma obosesc putin...poate imi vine somul.
sa aveti un we placut
22+ 
plateea spune:
fetili... saru-mana, ca m-ati linistit...
tot asa aveam si eu impresia, ca din ce in ce, cand o sa se miste bebe, o sa ma arunce de pereti. se pare ca nu e asa
. sa traiti. mai aman echo cu o saptamana, poate creste si flacaul meu nitel, sa aiba tati ce vedea.
cand va citesc ce insomnii aveti, mi-e o ciuda pe voi! eu fac ture de 24, si as dormi non-stop. nu imi mai ajunge timpul pt nimic, si as 

. desi, din experienta, nici prea mult
nu e bun, ca ma tacanesc. 
hai, fetele... o
mare la toata lumea, si multa buna dimineata!
we frumos tuturor!
22+ cu 
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza ooofff m-am grabit sa raspund onitzei si am scris cu picioarele, sarit/mancat/incurcat litere...intelegeti voi..sorry 22+ Yannis |
Cand ti se mai intampla...poti sa editezi raspunsul si sa corectezi greselile. Cauti raspunsul respectiv si parca trebuie sa folosesti a 4-a pictograma de la stanga...(Editeaza raspuns se numeste).
26+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Andre_lina spune:
Buna dimineata! weekend frumos la toate burticile! pupam!
27+ cu
Pavel Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
larisel spune:
Nu-mi vine sa cred ca in sfarsit e weekend...desi ma pregatesc sa plec la biroul no 2(de sambata si duminica). Am avut o saptamana groaznica la servici....si de asta a fost o mare agitatie la mine in burta ultimele 2 zile....sper ca erau bb-linele si nu contractii pt ca eu inca nu m-am dumirit ce si cum.
Am fost aseara pe la Real si mai cumparat niste body-uri (set 7 buc cu 30 ron
) si 2 salopetzele dragutze (25 ron/buc)(le puteti vedea la semnatura).
miremia Imi place ca esti optimista...tine-o tot asa. Ne inspiri si noua increderea de care avem atata nevoie in perioada asta. 
irrinaa Daca pastilele ti le-a recomandat un dr bun si pe prospect nu scrie ca ar fi contraindicate, ar trebui sa stai linistita.
micki_mica Asa fii fata ascultatoare si totul va fi ok. 
mcrissa M-am stresat o vreme si eu cu ir-urile...dar mie nu mi le-a masurat decat pe cele pe ombilicala, de uterine nu stiu...dar daca mi-a zis doctoritza mea de incredere (e si ginecolog si ecografist) la ultimul eco ca suntem bine, nu ma mai gandesc la asta...
danyelana Ai pm.
cris.dogarel Camasa din aia mi-am luat si eu una (poti sa vezi daca e la fel la semnatura la pregatiri). Si sa-nteleg ca pana la urma nu te-ai ales decat cu camasa si lenjeria de la targ??? Sau ti-ai luat si caditza, patutz...poate pui si poze.
plateea Eu cred ca bb e la fel de activ, dar nu il simtitm noi tot timpul la fel...ori are alta pozitie ori nu mai are loc...
bubu_bu Felicitari pt bb grasunel!
decenuela Eu nu sunt de acord ca ce e mai scump e si cel mai bun. Si eu am tensiometru de 1 mil. si chiar daca nu o indica tensiunea exacta, evolutia sigur e aceeasi: ori crestere, ori stagnare, ori descrestere.
andre_lina Un weekend pe masura si tie!
26+

larisel spune:

La multi ani lorex! 

26+