Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
micki_mica spune:

lorex

eu am revenit dupa somnic, cu ceva noi forte. multumesc
fetelor ptr sustinere! nici nu aveti idee cat mi-ati lipsit 3 sapt!
statul in spital i-a prins bine lui bebe dar am vazut atatea probleme ce pot aparea ...brrr
azi vine si mama sa ma ajute la treaba...mai ales acum (e prima data din 95 incoace cand accept sa ma ajute asa la treaba pe care in mod curent o fac eu...). si eu asa si el cu pietre la fiere...so...un pic de cocoloseala si alint nu strica ![]()
cris.dogarel felicitari ptr achizitii si ms ptr informatii!
Tanaion vei duce sarcina la termen! de contractii nu am scapat in totalitate, dar macar s-au redus din intensitate si agresivitate. dupa cum ii zieam liei candva, sederea la pat e sfanta.
cat despre tratament, nospa pastile...apa chioara, asa e. acelasi tratament, dar liticul injectabil din spital (nospa+scobutil si nu intotdeauna diazepam) are efect mult mai rapid si mult mai evident. mai mult de atat nu au ce sa faca nici in spital! e totusi un ingeras la mijloc...sa nu-l dopam ;)
eu sunt ferm convinsa ca voi ajunge cu bb1
la termen si voi naste natural
trebuie ptr ca vrem bb2
cat mai repede!
onitza ai incredere ca se vor resorbi chisturile. am aflat de la fete care au trecut prin aceeasi probl si acum povesteau zambind despre spaima lor.
bubu_bu felicitari! e baiat mare!
larisel mai poti in ritmul asta? sa ai grija de tine ptr bb-linele tale!
nikole ce mai faci?
arwen felicitari ptr ingeras si pentru nume!
va pup pe toate si va doresc un weekend linistit si vesel! 

Mihaela
24+ cu...
bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+
lia_2009 spune:
micky_mica bine ai venit acasa. Asa sa stai in pat sa ajungi la termen. Eu am adoptat sfatul tau sa dorm cu ceva sub sezut, sapt viitoare merg la dr meu sa vad daca a mai urcatt sarcina si daca s-a lungit colul. Poate sa-mi dea si mie un tratament pt contractiile astea care nu-mi dau pace.
Va pup.

cris_mario spune:
fetelor aseara am ajuns foarte tarziu,acum am citit tot ceea ce ati scris si sa va raspund si eu,desi in mare parte voi ati discutat deja...scuzati-mi intarzierea![]()
catalutza81foarte comic bb ala mic,m-am amuzat teribil aa de dimineata
al3csasuper patuturile,dar eu deja am cumparat unul normal
onitzadeja ai primit foarte multe sfaturi de la cele care sunt in masura sa ti le dea,eu iti spun sa nu il mai superi pe bb cu grijile tale caci va fi ok
arwen92
frumos......
dandanaGsi eu sunt franta dupa amiaza si trebuie sa dorm,dar nu reusesc tot timpul...deh cu atata treaba
miremiasa bei ceiutz cald sa te refaci repede
micki_mica
oricum e bine ca esti acasa,sa te odihnesti
cris_dogarelfoarte adevarate preturile si explicatiile...o sa adaug eu pentru hainute![]()
erau anumite firme cu niste preturi "interminabile" adica la crocodil...30 lei un body,iar un dres 25 lei
,dar daca cauti cu atentie si nu te grabesti gasesti si lucruri mai acceptabile ca si pret,sper exemplu eu am cumparat de la DANINA LINE 3 body-uri(11 lei /buc) mie mi s-a parut ok,iar de la DEBENHAMS un body maieu(15 lei)..mi-a placut fff mult,si un costumas 25 lei...iar tati a cumparat 2 suzete de la avent cu 25 lei,aa si inca un body cu 10 lei
o cadita normala era 70 lei,iat una cu antiderapant 11 lei,o olita 60 lei,iar costumasele erau foarte frumoase,dar majoritatea cu gluga,cv foarte deranjant pentru bb in primele luni de viata si costau cam 35-70 lei,un prosop de baitza era intre 50-120 lei
daca imi mai amintesc va mai plictisesc...deja m-am intins,scz
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
cris_mario spune:
scuze,cadita cu antiderapant era 110 lei,
larisel am fost si eu aseara la real,am vazut acele body-uri ..dar mai erau inca unele portocalii si roz,cinci la set cu 35 lei...foarte frumi ambele
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
lia_2009 spune:
tanaion eu am contracti de pe la 18 sapt. Sapt vitoare merg la dr sa-l intreb de tratament pt contractii. Mai puternice le am de 2 sapt. La control la 18 sapt i-am spus ca am dureri si mi-a dat no-spa forte 3-4 zi, nu stiam ca sunt contractii acum sunt mai dese si mai "sacaitoare". Am inceput sa iau gynipral 1/2 la nevoie. Cu no-spa nici o ameliorare.
Sa vedem ce hotarare va lua dr in privinta contractiilor si a sarcinii f jos.
Va pup si Doamne ajuta sa nastem bb sanatosi.
cris_mario spune:
si m-am hotarat la carucior,sau asa zic eu acum...de la graco-trekko,costa 1200 lei si poate fi folosit intre 0-36 luni![]()
nu mi se pare atat de util landoul,doar pana la 6 luni,apoi.....sa vedem de scaun daca luam
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
adina_bulina spune:
Neata, fetelor. Am luat o viroza de toata frumusetea de la un pici, duminica. Belea. Marti ma usuturat in spatele nasului rau de tot. Miercuri a coborat in gat. Si de joi a inceput chinul cu nasul infundat. Virusul nu e prea agresiv, dar nu imi pica deloc bine. Asta e! M-am trezit azi-noapte la greu din cauza ca mi se usca gura, sau nasul se infunda asa de rau si mi se punea o pelicula... offff
aveti grija... ca eu acum ma oftic de mor ca nu am plecat atunci cand a venit mamica aia cu fetita bolnavioara. Dar deeee! Sucuri de portocale, ceaiuri, apa marina in nas si homeopate. Va pup si sanatate multa!
22+ 
Tanaion spune:
Cris-mario unde ai gasit carucioare Graco? Eu la Toma am avut carucior Graco si am fost extrem de multumita. Usor, in plus se strangea foarte usor si ocupa putin spatiu.
Larisel incearca sa nu te mai menajezi, ai grija de tine.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
24+ 
larisel spune:
micki_mica Pot-nu pot am nevoie de finantze. Oricum...in weekend nu stau decat cate 4 ore pe zi si nu merg chiar in fiecare weekend, cam unul pe luna il sar. Plus ca de jobul asta 2 cred ca o sa ma tin si in timpul cic-ului.
cris.mario Maricele pretzurile oricum...
adina_bulina Insanatosire grabnica.
26+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi