Gravidutze si mamici de Cluj -135

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ani, dar nu tine coafura decat 10 minute dupa ce o pieptan. Dupa aceea imediat se carlionteaza in toate partile! Si al meu tot asa e, acum il mai intind, il mai aranjez, dar cand eram mai mica, tanjeam dupa parul mamei mele sau al surorii care sta asa cum il pui!

Anca, daca tot o duceti la Gilau, vezi ca in zona Motel Gilau e concurs de biciclete (stiu pt ca eu cu Alexia suntem singure azi din cauza asta). O urcati pe o bicicleta si ii dati durmul la vale(sper ca n-am fost prea rea...)

Elena, mama, daca stau sa ma gandesc mai bine (ca pozele daca ma apuc acum sa le caut imi ia o zi, ca-s pe CD-uri), cred ca si buricul Alexiei era destul de mare, de soacra mea era asa panicata.(dar eu, mai neexperimentata, nu imi faceam deloc griji) Si s-a retras si nu mai are nimic.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana,

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Adriana,

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Deci era de bine...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, Andreea!

Elena, nu te mai stresa atat, imi amintesc ca exct asa eram si eu nervoasa pe netentia moaselor...cu timpul intra si se aplatizeaza iar cand vor fi mari nu va fi vizibil, stai linistita Am luat si eu faze elestice, dar nu stiu daca au ajutat, de la Tigex sunt in farmacii... Nici la Cari nu e acum perfect, cum mi-as fi dorit, dar vad ca se face cu timpul tot mai putin vizibil...

Adriana tunsulici frumos si dulce.

Anca mi se pare aiurea comentariu facut de soacra-ta...bunicile ar trebui sa se bucure ca mai stau cu piticii, asta inseamna ca le acordam incredere si ca la incredintam ce avem noi mai scump, sincer daca ar fi fost in locul tau, nu ar mai fi vazut degraba copilul, nasoala atitudine din partea unei bunici totusi...Nu te enerva...

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA tare rau imi pare pt micuta IULIA,m-i se face frica ca trebe sa nasc in romania.cand am nascut-o pe sara nu a fost vb de asa ceva din partea moaselor.oriucm si acolo a trebuit sa folosesc fase elestice pana a cazut buricul.si eu spun sa-ti cumperi si sigur vor avea efect si sa nu te mia stresezi atata..

VICTO ce mortal dorm acolo pe paturile alea.si cel din lemn e de acasa?dedesubt este un alt pat sau e loc pt jucarii?

MELI tare rau imi pare sa aud si despre tine...cine stie,nu se stie niciodata cand iti v-a darui D-ZEU inca un copilas.bine ca o ai pe TIMEEA,asta conteaza cel mai mult...

LA CE NR E TERASA DE PE CLINICILOR?SCUZE,DRA N-AM RETINUT..SI SA NUMAI CAUT INAPOI...VA DORESC O DUMINICA FRUMOASA ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE

ioana...mami de sara si graviduta in 27 saptamani

Mergi la inceput

Meli, e greu in momentele astea sa zici ceva...Ideea e sa nu deznadajduiesti si sa te bucuri de Timeea

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ioana, da, cel din lemn e de acasa, iar dedesubt e locul plusatilor.
inca nu am luat etajat, pt aniversarea lui cautam, dar oricum sa fie pat mare, de o persoana.
imediat ii dau sa pape si la nani cu bursucul..iar eu..m-oi plictisi.:)

nu stiu cum evolueaza raceala lui..nu ii mai curge nasul, dar tot tuseste. si nu tuse seaca, dar nici f urat, cumva tot d ela muci mi se pare mie ca tuseste. sa mai merg iar luni la dr? febra nu mai are.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mersi fetelor pt gandurile bune, sper sa fie ok, nu stiu zau daca sa-mi fac sau nu histeroscopia...

piti tot tuseste, mai nou se trezeste cate 2 ore noaptea si plange, cred ca nu se simte bine si de asta, ma gandesc eu...e rosu in gat, nici nu stiu, s-o chem iar pe doctorita?nu stiti careva de.Campean a venit acasa din concediu? ca era plecata in strainatate pe undeva.

Victo-si noi ne confruntam cu aceeasi problema si cred ca iar ma duc cu ea luni la medic , asa de linistea mea.daca crezi ca ceva nu-i ok si nu esti tu linistita, mai bine du-te cu el.nu?

Adriana,Ioana-mersi pt gandurile bune, sper sa fie ok odata si la noi, macar sa trecem de boala asta cu piti ca vad ca tot nu-i bine si ma-ngrijoreaza deja tot mai mult.a si slabit, incepe deja sa se vada pe ea, si nu-mi place.toata vara tot cu antibiotice am fost, deja de 2 luni e incontinu bolnava.ceea ce mi se pare tare mult...la voi cat tine o raceala de obicei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

mersi fetelor pt gandurile bune, sper sa fie ok, nu stiu zau daca sa-mi fac sau nu histeroscopia...

piti tot tuseste, mai nou se trezeste cate 2 ore noaptea si plange, cred ca nu se simte bine si de asta, ma gandesc eu...e rosu in gat, nici nu stiu, s-o chem iar pe doctorita?nu stiti careva de.Campean a venit acasa din concediu? ca era plecata in strainatate pe undeva.

Victo-si noi ne confruntam cu aceeasi problema si cred ca iar ma duc cu ea luni la medic , asa de linistea mea.daca crezi ca ceva nu-i ok si nu esti tu linistita, mai bine du-te cu el.nu?

Adriana,Ioana-mersi pt gandurile bune, sper sa fie ok odata si la noi, macar sa trecem de boala asta cu piti ca vad ca tot nu-i bine si ma-ngrijoreaza deja tot mai mult.a si slabit, incepe deja sa se vada pe ea, si nu-mi place.toata vara tot cu antibiotice am fost, deja de 2 luni e incontinu bolnava.ceea ce mi se pare tare mult...la voi cat tine o raceala de obicei?

Mai scrie un mesaj ca sa faci o suma rotunda!!!
Ultima raceala a Alexiei a tinut cam o saptamana si jumatate (cand ne-am intors de la mare).

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc mult pt ridicarea moralullui

sper sa isi revina sa nu ajungem al operatii.....

am tars un pui de somnik , ce bien a fost

sunt singurica, Drgaos a plecat pana la tara si vine inapoi , tati a mers sa rezove cate ceva iar eu cu mamaruta mea, care a papat si aucm doarme

paula pitici nu cad din paturile alea de al gradi

myani fa-ti timp si hai la intalnire
cred ca vom ajunge si noi la intalnire , asta in functie de tati sa nu lucreze , daca nu are de lucru suntem prezente

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput