Gravidutze si mamici de Cluj -135

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Elenuta, imi pare tare rau pt Iulia. Poate chemi un neonatolog acasa sa iti spuna mai exact cum stau lucrurile cu buricul si ce poti face. Mie mi-a placut foarte mult de Sorin Andreica de la Medstar. Poate vine acasa sa nu iti faci griji degeaba

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

LA MULTI ANI Andreea!!!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

uitati-va si voi

http://picasaweb.google.com/elenus82/Sept2009?authkey=Gv1sRgCKPOs8jElN3YpAE#

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

pupici pt. alexia care e o domnisoara tare eleganta! Gata, avem si o viitoare creatoare de moda!
magda, asa e , ai ghicit cine face nani

Elena draga nu te necaji pana nu o vede si un dr. Si pe mine m-a stresat med. de fam. cum ca ii va ramane inafara buricul. Si m-a pus sa o leg cu fasa elastica . Am legat-o cat de cat, dar nu cat mi-a zis ea. Si e super ok acum. Si in cel mai rau caz...cum zicea si Nico...se va putrea rezolva chir. daca se pune problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Adriana, ce frumos ii sta aranjat parul . Dar cred ca a durat fix pana s-a culcat, nu?

Elenuta, am vazut pozele si sa stii ca nici Stefi nu era departe. Un leac babesc era sa o infasori cu o fasa de pansament in care pui o moneda chiar in dreptul buricului. Eu zic sa stai linistita ca pana pe la 2 luni se va trage

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!

Elena, si nu fi necajita. incearca sa aplici ce au zis fetele. si sfatul unui dr ar fi binevenit pentru linistea ta.

Andreea, la multi ani!

Pupicei pentru printzishorii adormiti de la gradi!!!

Adriana, eu am vazut coafura Alexiei si live. e minunata. .

azi e ziua lui soacra-mea...asa ca am "program". o scoatem la gilau, la un pastrav fript...asta dupa ce a stat doua dupa-mese cu stefan saptamina asta si mi-a zis ca ea ar fi avut alt program pentru concediul asta , nu sa stea cu copilul....
clar ca data viitoare imi iau concediu medical...ca sa nu ma mai serveasca nimeni cu replici din astea...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bravo! ce mamici perspicace avem :)

Andreea, din suflet, La multi ani! si din partea noastra

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc fetelor pt sustinere, insa cu banut nu cred ca i se va retrage deoarece metoda aceasta functioneaza doar la hernieri , la Drgaos a functionat ca avea putine hernie insa acum nu prea cred, orcium ii voi pune dar nu stiu ....astept sa treaca putin timp sa vedem dse va retrage sau nu.
oricum e ff urat , abia pot sa o schimb cand ii vad buricul

va sarut

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena, mi-am adus aminte (zici ca au trecut 100 de ani de atunci, ca nu mai tin minte nimic) ca soacra mea era stresata ca e urat buricul Alexiei si tot asa, i-am pus o moneda si am legat-o cu o fasa.Eu zic sa incerci ca nu ai ce pierde. Si , de asemenea, sa chemi un doctor, noi nu stim ce stiu ei si sigur o sa gaseasca o solutie. Si nu te mai stresa asa, mamico

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA

Elenutza nu mai fi suparata mami asta e cea mai mica problema ,bucurate ca sunteti sanatoase, fa rost de un ban de argint si pune l in tifon si apoi pune l pe buric si leaga l cu fasa si vei vedea ca intra, iti spun din experienta la noi chiar a functionat si mai am o prietena care a avut aceeasi problema si acum bebele are buric ok. si daca tot nu se rezolva iti promit ca atunci cand va fi mare o voi duce eu la plastician.

Super am recunoscut!!!!!! cu toate ca ii vad asa de rar

Mergi la inceput