Rahova sau apropiere (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Monica, da sunt mai bine, slava Domnului. Multumesc de intrebare!
Si aici e fff frig, dimineata mi-a inghetat capatana. De maine trec la geaca de iarna si ghetute, ca Vicky, nu se mai poate altfel!
Vio, multa sanatate lui Mihnea! Nu stiu ce se intampla, de toata lumea se plange de stomac. Si eu si sotul am avut probleme in ultima saptamana, si cativa colegi de-ai mei, acum aflu ca si cei de acasa au probleme cu stomacul... Sper sa nu fie vreun virusel pacatos.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Nenicaaaaa, ce friggggggg. Am fost afara cu piciul si am venit inghetata tun. Si el n-avea nici o treaba normal desi nu era imbracat prea gros si era si cu capul gol.

Viosanatate multa lui Mihnea.
Lexi sanatate multa. Ce dulce a fost Mariuca!!!!
Eu daca ii zic piciului ca ma doare ceva si sa ma lase si pe mine sa stau nitel in pat ma lasa, dar nu mai mult de cateva minute. Dupa care vine la mine, intinde manutele in lateral si zice asa....foarte convins "Giaaaaaaaa!!!!!" care pe limba lui inseamna gata. Adica gata, ti-a trecut, treci la joaca, ce mai stai?

Fetelor saru'mana de incurajari apropo de greturi. Nu ma stresez eu prea tare cu ele, ca nu sunt puternice, doar ca sunt cam neplacute si imi creeaza o anumita stare de discomfort. Oricum daca se accentueaza fac o vizita la homeopat si ma rezolva si cu astea. Deocamdata le duc usurel pe picioare asa ca mai aman vizita. Doar o zi am avut cand am zacut nitel, si aseara au devenit mai puternice un pic. In rest....greturi usoare si constante pe toata durata zilei.

Si pentru ca azi tot e sarbatoare si se sta fix degeaba, o sa ma duc si eu sa ma intind nitel in pat ca de stare de somnolenta nu duc lipsa.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor si aveti grija cu frigul si la noi ploua dar nu e asa frig..

sanatate multa Mihnutului sa treaca burtika

vio noi incepuram bale(-ul) asa zice ruxi nu pronunta T la sfarsit si pune accent pe E asa ca o sa fim mai elegante si mai gratioase Alex merge in continuare la tenis...ce sa facem, ne ocupam cat mai mult timpul fiindca altfel vorba ta...tentatiapc/tv e f mare asa...suntem ok...dar cine stie cat ne tine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

lexi sper si eu sa nu fie vreun virus...
la Mihnea daca a fost luam antibiotic,ercefuril...

Monica,deci incepeti bale-ul?!
f frumos
pupici pt voi toti

Alina,ai grija de tine

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Am aparut si eu, va cu drag.
Monica, mica balerina!

Mergi la inceput

o zi buna si de la mine
pupici pt mamici si pitici

azi raportam ca totul e ok

Alaturi de SONIA

Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor
vio ma bucur ca sunteti bine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Vio ma bucur ca Mihnea se simte bine astazi.

Hai sa va dau o veste!!!!! miria_cristina este insarcinata!!!!! E in 12 saptamani si este la odiseea de martie-aprilie 2010. Am vazut absolut intamplator pentru ca ultimul mesaj de la odiseea aia era al ei si asa am intrat si pe acolo. Felicitari Cristina, sarcina usoara, bebe sanatos si la termen! Si te mai asteptam pe la noi, la o vorba, una ...alta.

Eu diseara ma duc la doctor, la eco. Abia astept!!!!

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vio, multa sanatate lui Mihnea in continuare.
Miria_crsitina, felicitari pentru sarcina, bebe sanatos si sarcina usoara!
Alinutzza, multumim pentru veste si mult succes la eco!
Eu azi iar m-am simtit rau cu stomacul plus niste ameteli, dar a trebuit sa vin la servici, nu am avut de ales. Diseara merg la medic.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

miria felicitari pt BB 2

lexi,pai vezi sa nu fie un virus....
vb lui Mihnea"daca vomit nu-l dau afara?"

azi m-am enervat

cica a luat -B la religie
am zis ca o desfiintez ca tot nu e obligatoriu
pai daca trebuie sa facem teme si la religie,unde ajungem?!

si asta pt ca a scris biblie cu b mic si a spus ca afirmatia"ortodoxii cred ca in biblie sunt scrise povesti" e adeavrata

oricum copilul era necajit....
a zis ca vrea sa faca la test de FB(la mate) si ca oricum el s-a nascut pt muzica dar ca ii place si matematica ca tot trebuie sa o invete...
nu-i place la romana ca e mult de scris si el ramane in urma daca vrea sa scrie frumos

Alaturi de SONIA

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput