Rahova sau apropiere (58)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Buna seara
Am fost la eco in seara asta asa ca avem ce raporta - fasolica are 12 mm, activitate cardiaca prezenta si...miscari fetale prezente. Dadea samburel un soi de party la mami in burtica. Dansator il fac pe asta micu'
Calendaristic sunt in 8+, ecografic in 7+, asa ca si DPN-ul s-a modificat nitel si este pe 01.06.2010
Are o usoara decolare asa ca sunt pe tratament cu utrogestan. In rest...toate bune si frumoase. toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+
Handmade by Alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
preda_vicky spune:
E o vreme de sa nu scoti nici nasul afara, capul ma doare, m-am trezit cu fata la cearceaf si fara chef de treaba...
Alina, super vesti, ma bucur ca samburel e ok. Ai grija de tine, nu te obosi prea mult, stiu ca te solicita si Tudorel, dar e important sa te menajezi.
Va , o zi buna va doresc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Alinutza, super vesti! Asa ma bucur de fiecare data cand aud de cate o noua viata ce urmeaza sa apara pe lume! Abia astept sa te vad cu micutul dansator in brate.
Ai grija de tine.
Vio, ce scump a fost Mihnea ca el e nascut pentru muzica! Imi pare rau pentru nota la religie, oricum din ce ati mai povestit tu si vicky pe aici, mi se par tare exigenti profesorii cu niste copii atat de mici. In fine, nu mai zic nimic.
micul muzician sa-i treaca supararea.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
buna
Monica n-a venit la raport...ii fur tortul data viitoare
Alinutza,tare ma bucur de viitoarea balerina(eu zic ca e fetitza )...care va fi o gemanutza(ca Mihnea
)
va doresc sa cresteti sanatosi si voiosi
Lexi,ce sa facem...daca traim aici ne adaptam la ceea ce exista
din pacate multe sunt dupa sistemul sovietic....noul patrunde f greu ....
stiti cum e,mentalitatea se schimba dar nu asa in 10 -20 de ani, ci in 1-2 generatii
la noi inca a ramas ideea asta ca trebuie sa tocesti,sa muncesti,sa scrii,sa faci,sa lucrezi...ore cat mai multe...
nu se pune accentul pe dezvoltarea abilitatilor,a imaginatiei,etc,etc....in fine
Vicky
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau
Mahadma Gandhi
monica-elizabet spune:
fetelor sa aveti un we fain
Alinutza, ma bucur ca aveti vesti bune, sarcina usoara in continuare
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
cu-cu
ce liniste e pe-aici
Duminica placuta fetelor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
va citesc dar nu m-am apucat de scris din cauze naturale: lene, timp, Adeluta, sotz... toti trag de mine
karligutza
sunt mamica Adelutei
monica-elizabet spune:
dintre toti factorii astia care "trag" eu o pup pe Adeluta pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
cami_antonia spune:
fetele
sunt un user DC
va rog nu ignorati
cititi si daruiti daca puteti
multumim
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
multumesc Monica.. esti o draguta! cu toate ca Adeluta "trage" de mine e asa scumpa acum ca a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai asemanator cu limba romana si asa imi place sa o ascult, dar pe de alta parte "sa mai si taca nene ca turuie intruna"
.... de exemplu... "mama, shuna (adica suna telefonul).. mama, motu (adica mopu)... mama, papa, ape, dutata (lapte, dulceata).... mama, nu tati n-am (adica tata nu are) .... mama data nu poua (adica gata nu mai ploua).. etc etc etc... ce ii vine in cap zice, orice intreaba, vorbeste, isi aminteste.... e o moara de neoprit! sau cand se cearta cu cineva zice gesticuland din mana si cap.... bacadash! (ce-o mai fi insemnand habar n-am dar e un cuvant cu care ne distram adesea in casa... "ce nu intelegi? bacadash!!!!
)
va pup si eu pe voi, si pe restul fetelor!
si vis-a-vis de sarcina si trairile pe care ni le dezvalui tu alinutza, asa mi se face un dor... ma apuca iar nostalgiile dar vad ca la noi inca nu s-a lasat cu bebe; si acum m-a apucat dilema caci pana la toamna as vrea sa fiu ori angajata ori deja cu bebe 2.... si sunt in dubii cum sa fac, ca nici de ramas gravida si sa merg la interviu cu burtica mare nu prea merge! dar nici sa las planul pentru bebe 2 sa astepte prea mult... creste adeluta si ma gandesc ca astfel se face si diferenta din ce in ce mai mare dintre ea si un potential fratior/surioara... eh, dilemele mele; nu va uitati la mine ca aparent sunt nehotarata dar practic las lucrurile sa vina de la sine; dupa regula primul venit, primul servit! ori job ori bebe2..
pupicei si duminica frumoasa mai departe! noi o sa iesim in oras in cateva minute!
karligutza
sunt mamica Adelutei