Rahova sau apropiere (58)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
Monica,data viitoare sper sa fie ok Ruxi
Alina cum te mai simti?
eu ma facut mancare azi..supa cu galuste,mancarica de fasole si poale'n brau...
am copt vinetele pt zacusca,maine o fac...
Mihnea a luat +B la testul de la mate ....a avut doar o greseala din 4 exercitii cu cate 3 subpuncte fiecare
azi a avut pian si se descurca f bine...cica data viitoare cata oda bucuriei
eu mi-am revenit cu raceala
va pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alinutzaa spune:
Ola
Monica ma bucur ca Ruxi e bine si sper sa scapati repede si de puful ala de dimineata
Vio ma bucur ca te simti mai bine si ce harnicutaaaaaaaa ai fost azi. Bravo. Eu azi n-am avut chef de nimic. Am stat ca o leguma. Mi-a stricat si fii-miu ziua ca s-a trezit la 7 jumate.
Mie mi-e cam greata ca am mancat mai pe dupa amiaza niste cartofi prajiti cu cascaval deasupra si mi-au picat greu sau nu stiu ce naiba.
Si tocmai am terminat o portie zdravana de plans. Daca va puteti inchipui...m-am uitat la Tatal Miresei II si am plans de sarea camesa de pe mine. Astia cica e comedie. Eu am consumat o jumatate de cutie de servetele. Pai daca ma uit la o drama cred ca intru direct in depresie. Pfuuuuuu, si sunt abia la inceput.
fetele
Weekend placut in continuare
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
sa aveti o saptamana buna
vio, ce ma bucur ca Mihnea merge bine la pian
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Alinutza, sa treaca plansul si greata. Si nu mai fi suparata pe Tudorelu ca se mai intampla sa mai fie si ei matinali. A mea s-a trezit azi la 6.20 si a vrut desene cu mielul Shaun la computer.
Vio, uauu, ce harnicuta esti. Felicitari lui Mihnea pentru nota de la mate si pentru pian.
Monica, ma bucur ca e Ruxi mai bine, va tin pumnii ca data viitoare sa scapati si de puful de dimineata.
Karli, Mirela, vicky? Pe unde sunteti?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Alinutzaa spune:
toate fetele
O saptamana frumoasa va doresc
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
rahovistele
vio, vicky, dory, rodicuta si celelalte fete...pofititi la raport
noi maine avem sedinta seara la scoala la alex sa vedem ce vesti aducem
aici e saptamana copiilor ce culmineaza cu ziua copilului pe 12 parca...asa ca sa te tii cadouri
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
karligutza spune:
prezent dragele mele fete frumoase! am ajuns cam tarziu azi-noapte si n-am putut sa intru azi deloc.... o gramada de despachetat, spalat rufe, aranjat recolta de toamna prin frigidere/debara... stiti si voi cum e cand te intorci din calatorie si mai ales cand te intorci de la mama! plus ca am plimbat azi ursul si prin parc si prin frumoasele institutii ale statului! taman in ziua cu greva... dar nu asta a fost problema, a fost ok; doar ca sunt tehuie de cap... ma linistesc eu zilele astea si mai intru sa mai povestim una alta.
va pupicesc pe toate... am retinut ultimele cuvinte ale Monicai... cadouri! ce frumos; ce noroc pe copiii aceia! vreau si eu!
karligutza
sunt mamica Adelutei
monica-elizabet spune:
aha, deci fusesi la plimbare si ai si camara plina...bravo...sa fiti sanatosi cu totii si parintii la fel si sa mai primiti
bine ai venit acasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
.Eu de sambata am stat numai in pat, m-a prins o gripa ingrozitoare, am crezut ca-i porcina dar de data asta m-a sarit. Sunt in medical toata saptamana, azi m-am ridicat putin din pat si mi-am propus sa intru sa va de la distanta ca sa nu va molipsesc. Nu-s capabila inca sa citesc din urma, nu va suparati.
Va doresc o zi cu soare.
anangel_lexi spune:
Vicky, multa, multa sanatate!
Karli, sa va fie de bine plimbarea!
Monica, distractie placuta copiilor in saptamana lor!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI