Rahova sau apropiere (58)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
La multi ani! ALE
sa cresti mare si sanatoasa
Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau lexi
imi pare rau ca aveti probleme cu casa chiar si acolo...unde se zice ca totul merge struna
va pe toate si va doresc o seara placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Dory232002 spune:
La multi ani, Ale!, sa cresti mare sanatoasa si voioasa.
Condoleante pentru tatal tau Lewxi, imi pare rau pt. problemele ce le aveti.
Am vazut ca au aparut si noi emoticoane la semnaturi, felicitari Alinutza, sarcina usoara.
Noi suntem bine, ne acomodam cu gradi incet, incet cu smiorcaieli la trezirea de dimineata si uneori cand ne schimbam la gradi ca vrea sa stau si eu acolo cu ea
Va pup si va doresc numai bine
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Am oarece semne de raceala, m-am culcat bine si m-am trezit cu dureri de cap.
Azi merg sa caut o scoala (nr. 143, va suna cunoscut?), se tin cursuri de tenis si as vrea sa-l inscriu pe Dani. Au 2 antrenamente pe saptamana... m-ar tenta. Important e sa-i placa si lui.
Va cu drag de la cap la coada si de la coada la cap!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Cum aici nu se gaseste nici grau si nici arpacas ca atare, nu am facut coliva cum mi-as fi dorit, in schimb am facut una din prajiturile preferate ale tatalui meu, cremsnit. A iesit destul de bun doar ca mi s-a prins crema de fundul cratitei si s-a cam ars partea de jos. Monica, te rog, spune-mi ce sa fac sa nu se mai prinda crema de fundul vasului datat viitoare? Am fiert crema intr-o cratita de inox, asta sa fie problema?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
buna dragelor
lexi, ori o fierbi pe baie de abur(pui o cratita cu apa dedesubtul celei in care fierbi crema) ori in cuptorul cu micorunde o fac mai nou si mult mai comod...nu se lipeste delok
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna dragutelor
lexi imi pare rau pentru tatal tau.
vicky multa sanatate
Eu am fost la eco astazi. Am un samburel de 5 saptamani si 4 zile, pozitionat in uter, prins bine de tot acolo.
Mai merg peste 2 saptamani sa auzim si inimioara. Doamne ajuta!
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+
Handmade by Alina
anangel_lexi spune:
Alina, ce bine-mi pare ca vii cu vesti bune! Sarcina usoara si te asteptam cu vesti la fel de bune si peste 2 saptamani.
Monica, multumesc de pont.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
vicky, este sala de tenis sau in aer liber? ma gandesc ca sunt terenuri de tenis si pe vicina il stii? eu acolo ma gandeam sa-l dau pe alex cand venim acasa...
pana una alta are si d-ra racheta de cateva zile si e super fericita...de sambata vrea si ea la profesor
sanatate si ai grija de tine
lexi, cu multa placere
Alinutza, ma bucur mult ca totul este bine cu samburica
Dory, cu siguranta o sa se obisnuiasca alexuta si o sa fie f bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
violeta69 spune:
va si sa aveti un weekend fain
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
si eu pe toate sa aveti un we fain
noi am fost azi la dr la controlul de 2 luni pentru astm...tot acelasi tratament...mai avem un puf dimineata si nu scapam domle' de el a zis ca poate data viitoare daca se prezinte ok...Doamne ajuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post