Rahova sau apropiere (58)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Andreea hai ca m-ai facut sa zambesc... pai eu care credeam ca a trecut neobservata povestea scrisa de mine la "nasterea unei stele"... am sters-o de tot de acolo pana sa apuce careva sa imi raspunda, pt.ca am zis ca mai bine o las sa o fac publica din alt loc... un site al adelutei adica... o sa va dau link cand o sa fac ceva ca lumea cu site-ul asta pt.ca deocamdata am domeniul cumparat de vreun an jumatate si stau pe tusa.... numai n-am timp, eu asa zic...
dar sper sa ma invrednicesc cat mai curand sa il fac frumos si vi-l prezint si voua... pana atunci iti mai povestesc aici; ce vrei sa-ti povestesc?
karligutza
sunt mamica Adelutei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
wow vio...felicitari Mihnutului... f frumos canta si e f serios...
cand ajunge alex acasa ii arat si lui...ruxi zice...din nou...din nou
andre-ea bine ati revenit e greu...dar e si frumos...
pe toate o seara placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Ralukutzza spune:
Andreea asa este...sunt de-o seama buburuzele...hai ca poate mai trece gerul si le imprietenim.Offf abia astept si eu sa vad cat este de greu cu 2 puisori
Karli, Monica, Vio, Vicky, Lexi o mie de ici.
Si noi raportam o gargarita mucoasa rau de tot...nu mai are febra, nici rosu in gat dar tuseste productiv si mucii sunt gramada...drept urmare se trezeste urland sin somn de 4-5 ori pe noapte si cerseste iubire, mangaiat, lipit de sufletelul mamei...orice numai sa ma simta si se linisteste imediat....o ador...nu mmai pot dupa ea...insa a inceput sa se resimta ca de 2 seri cam am crampe...mai usoare dar sunt.Trebuia sa ma duc astazi la medic dar nu am avut cu cine sa o las asa ca ma duc maine....sper
Ma duc la ....noapte frumoasa si vise dulci
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
![](images/user_woman.png)
preda_vicky spune:
Lexi, felicitari pt. casuta, sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti. Multa sanatate Mariei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet wow vio...felicitari Mihnutului... ![]() ![]() cand ajunge alex acasa ii arat si lui...ruxi zice...din nou...din nou ![]() andre-ea bine ati revenit ![]() ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
multumim ,multumim
![](japonez.gif)
i-am povestit lui Mihnea cum a vrut Ruxi sa se uite la filmuletul cu el si intreba: daaaa?daaaa? si ce a zis???
![](icon_smile_big.gif)
va pupam cu drag
![](pupic.gif)
Alaturi de SONIA
![](floare2.gif)
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
![](floare2.gif)
si nu in ultimul rand donu'Bodo
![](floare2.gif)
Vio
![](trombon.gif)
![](avion.gif)
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralukutzza Andreea asa este...sunt de-o seama buburuzele...hai ca poate mai trece gerul si le imprietenim.Offf abia astept si eu sa vad cat este de greu cu 2 puisori ![]() Karli, Monica, Vio, Vicky, Lexi o mie de ![]() Si noi raportam o gargarita mucoasa rau de tot...nu mai are febra, nici rosu in gat dar tuseste productiv si mucii sunt gramada...drept urmare se trezeste urland sin somn de 4-5 ori pe noapte si cerseste iubire, mangaiat, lipit de sufletelul mamei...orice numai sa ma simta si se linisteste imediat....o ador...nu mmai pot dupa ea ![]() ![]() Ma duc la ![]() ![]() Raluca mami de gargarita Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
sanatate gargaritei
![](pupic.gif)
Lexi,casa e a voastra? de tot?
sa o stapaniti sanatosi si fericiti
![](pupic.gif)
Alaturi de SONIA
![](floare2.gif)
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
![](floare2.gif)
si nu in ultimul rand donu'Bodo
![](floare2.gif)
Vio
![](trombon.gif)
![](avion.gif)
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
hello hello... ce vreme e afara! ploua maruntel, ploua mocaneste.. poate vine si zapada? cine e pentru? macar sa iesim sa ne bulgarim...
Ralukutza sanatate multa gargaritei tale! si am uitat sa iti urez si eu sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! o mai alaptezi pe Bianca? unde ai nascut prima data? cumva la Giulesti?
Lexi sa va fie de bine in casa noua! banuiesc ca acum Maria e cea mai fericita ca are mult spatiu de manevre! nu-i asa ca si acum e plina casa de jucarii?
Adeluta are un mare talent sa umple casa cu jucariile... indiferent cat spatiu e, e plin! trebuie sa cobor armata din pod sa devina mai ordonata; pana acum am zis, eh, lasa copilul sa se joace in voie cu toate odata, pe rand, cum vrea ea.... dar de acum nu se mai poate, ca daca nu invata sa le si stranga o sa avem de furca mai incolo... oricum se educa destul de repede, jucaria care nu o strange e confiscata! asa ca n-are ce face si se conformeaza!
Noi tocmai am pregatit niste piept de pui cu ciupercutze fripte la tigaie, cu putina ceapa si o capatana de usturoi.. a iesit o bunatate... cu scrob pe smantana, yumiii yumii!
si mi-am mai pus si niste gogosari la otet cu conopida cu tot... sper sa imi fi reusit reteta si sa iasa crocanti! nu-i asa ca am fost harnicutza azi? merit o pauza de forumeala!
si daca tot am terminat treburile, schimb eu si capitolul? imediat cu placere!! va pup pe toate!
karligutza
sunt mamica Adelutei