Rahova sau apropiere (58)
Raspunsuri - Pagina 19
monica-elizabet spune:
buna fetelor
vio...nu am primit mail l-ai trimis pe saragosa70@yahoo.com?
pliz mai trimite-l din nou...abia astept sa-l vad iti dai seama
da...mergem cu haloweenul dar aici la noi nu si pe la brazilieni
pe toate ma bucur ca v-au placut pozele
sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Brrrrrrrr, nenicaaaaaa ce frigggggggg!!!!! Cred ca ma mut in Brazilia, la Monica. De caldut...e bine, de distractie...nu e lipsa.
Raluca felicitari pentru primii pasi ai buburuzei si pentru samburelul din burtica. Sarcina usoara si bebe sanataos si la termen iti doresc!
toate fetele
O zi frumoasa si calduroasa va doresc
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 10+
Handmade by Alina
violeta69 spune:
'neata si de la mine
va pup pe toate si va trimit putina caldura ...din suflet
Monicutza,am mai trimis o data fiserul ...si data trecuta tot acolo am trimis
vrei sa spusi ca tu nu primesti mailurile (pe care constiincos le trimit!!! ) de la mine?!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
karligutza spune:
buna dimineata si poftiti de va minunati de micii acrobati:
karligutza
sunt mamica Adelutei
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Dupa un weekend prelungit (caci ieri am avut zi libera oficial) revin si eu pe forum. Weekendul asta am reusit in sfarsit sa ne mutam. Momentan nu avem net si nici telefon fix in noua locuinta, abia peste 2 saptamani va veni cineva sa ne conecteze. Trebuie sa avem rabdare pana atunci.
Maria are de sambata o tuse urata, care nu o lasa sa doarma noaptea. Azi nu a mers la gradi, am zis s-o tinem acasa.
Monica, arata super prajitura.
Vio, vacanta placuta!
alinutza, karli, Ralukutza, Dory, Vicky , piersicutooooo
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
buna fetelor
vio nu am primit nimik nici acum...ba da...uneori am mai primit mesaje de la tine...oare de ce pe asta nu-l primesc
lexi, sanatate Mariutei da-i cu ceai de cimbru indulcit bine cu miere ca la noi a facut minuni
pe toate sa aveti o zi frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet buna fetelor vio nu am primit nimik nici acum...ba da...uneori am mai primit mesaje de la tine...oare de ce pe asta nu-l primesc lexi, sanatate Mariutei da-i cu ceai de cimbru indulcit bine cu miere ca la noi a facut minuni pe toate sa aveti o zi frumoasa monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
Monica incearca aici
http://www.trilulilu.ro/violeta08/58cb216c54b700
sa nu ne critici prea tare
Alaturi de SONIA
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
andre_ea spune:
Buna seara,
Vad ca se mai primesc inscrieri in clubul vostru, asa ca vreau si eu.
Eu pe la voi am mai citit, dar greu cu timpul. Nu vreau sa ma plang prea tare ca sa nu sperii gravidutele, dar e greu singur cu 2.
Ralucuta, felicitari pentru burtica. Vad ca fetele noastre sunt de-o seama, chiar daca nascute in ani diferiti.
Monica, sa fii sanatoasa si fericita! Tu cum te descurcai singura cu copiii cand erau mai mici?
Vio, foarte frumoasa oda bucuriei. lui Mihnea. Ce mi-ar mai fi placut sa ne mai vedem in parc.
Karli, tin pumnii sa iasa bine analiza. Vroiam sa te intreb ce s-a intamplat cu subiectul tau de la "nasterea...". N-am apucat sa citesc partea cea mai interesanta.
Lexi, multi .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Buna seara, Vad ca se mai primesc inscrieri in clubul vostru, asa ca vreau si eu. Eu pe la voi am mai citit, dar greu cu timpul. Nu vreau sa ma plang prea tare ca sa nu sperii gravidutele, dar e greu singur cu 2. Ralucuta, felicitari pentru burtica. Vad ca fetele noastre sunt de-o seama, chiar daca nascute in ani diferiti. Monica, sa fii sanatoasa si fericita! Tu cum te descurcai singura cu copiii cand erau mai mici? Vio, foarte frumoasa oda bucuriei. lui Mihnea. Ce mi-ar mai fi placut sa ne mai vedem in parc. Karli, tin pumnii sa iasa bine analiza. Vroiam sa te intreb ce s-a intamplat cu subiectul tau de la "nasterea...". N-am apucat sa citesc partea cea mai interesanta. Lexi, multi . Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat Delu Prichindelu' Prichinduta |
bine ai revenit
e greu cu doi prichindei,dar si frumos...acum cresc si o sa va umple sufletul de bucurie!
ne mai vedem si in parc ,dar nu p crivatul asta
si oricum stati mai mult prin casa cel putin 4-5 saptamani (in sensul sa evitati aglomeratia) ca bantuie gripa asta pacatoasa
multumesc pt apreciere....e inca la inceput,se mai gandeste ce sa cante,dar invata...
astept profesionista
Alaturi de SONIA
Mahadma Gandhi