Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

misha multumesc pt raspuns, m-am linistit

voi cam cat ati dat in cat timp.
de maine incep si eu

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Eu dau cam 4-5 kg pe tura, in conditiile in care nu sint foarte stricta (adica nu maninc chiar tot ca nu pot), si citeodata am mai calcat si strimb.
Azi de exemplu, aveam meniul de duminica, insa toata ziua nu am fost in stare sa beau decit lapte. Altceva nik. Am mincat dim. ananasul si atit, in rest lapte pina seara. Probabil am vreo cadere de calciu, dar asta e o chestie normala la mine. Oricum pina acum (prima sapt) am slabit 2 kg.

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Neata
Eu vin sa-mi iau bataia de la voi, ca in we am facut varza dieta. Nu mai zic ce am bagat in mine, ca ma fugariti 2 zile. Important e ca azi incerc sa revin la traseul normal. Nu ma cantaresc azi, ca plang. Maine poate e mai bine. Bafta si spor la slabit!

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

laura baga-ma si pe mine in oala cu tine, am facut si eu varza dieta am mancat ca o nesatula de parca nu mai vazusem mancare de cand is yo. oricum am timp sa slabesc in italia, o sa fiu tot pe fuga asa ca o sa dau kilele jos.

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Buna fetelor,
M-as baga si eu, dar mai intai am o mica intrebare: eu inca alaptez, e vreuna dintre voi care alapteaza si tine dieta asta?

Mamica fericita de 3 ori: Vlad Andrei (10.08.1999), Ioana Alexandra (22.03.2005) si George Eduard (25.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Giovana din experientza mea si a altora eu iti spun ca nu e bine sa tii nici o dieta cat timp alaptezi
O sa ai timp sa slabesti fi fara grija.

Fetelor haideti dau startul din nou
Pe locuri fiti gataaaaa START!!

Acum cateva minute am terminat micul dejun care a constat in:
-o felie de paine prajita pe care am uns-o cu un catel de usturoi asa sa nu fie insipida
-un gref dar l-am stors ,la-m facut suc caci altfel nu-mi place
-o canutza de cafea cu indulcitor.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

pai cum dar? daca am disparut din peisaj n-a mai scris nimeni si n-a mai slabit nimeni! asa-i?
Dupa prima sapt am luat o pauza de o sapt (ca am avut niste probleme ) insa m-am reapucat cu forte proaspete de azi.
Deci Andra ma tin dupa tineeeeee!!!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

De astazi ma reintorc si eu la Scarsdale. Din pacate ieri nu am fost pregatita sa incep, dar voi tine astazi prima zi, adica menu-ul de luni.Am 62,1 kg. Cum ultima data am slabit vreo 4 cu Scarsdale, ma astept ca acum sa ajung macar la 59. Taare bine ar fi sa schimb cifra asta nenorocita de inceput, ca e tare deprimanta.Mult succes!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Si acum daca vad ca v-ati mobilizat mi-a venit sufletul la loc.
Ieri la pranz am mancat 2 pulpe de pui fierte si reci(ca erau fierte mai demult) rosii am zis pas ca n-am avut chef sa ies sa-mi cumpar.
Seara am mancat o alta pulpa de pui (stiu ca era peste in meniu)dar eram in vizita asa ca am selectat din meniu ceea ce nu ingrasa ,asa ca pui si muraturi.
Dimineatza acelasi mic dejun felia de paine(e facuta de mine in casa) greful stors si cafelutza.
La mine pranzul e mai tarziu asa ca inca n-am mancat.
Regimul eu l-am asociat cu lichide ,sa vedeti metoda,pt ca eu nu prea beau apa,ceai ,etc ,ieri pt fiecare pahar de apa puneam un magnet pe usa frigiderului astfel incat sa vad cand ajung la cei 2 l de lichid,ultimele 2 pahare au fost de fapt 2 cani cu ceai de la Fares (Sveltaflor-3.5lei)sa ma ajute si la eliminare caci eu am mari probleme cu constipatia.

Va pup si va doresc spor la treaba( a se citi slabit).

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Hai ca pe aici vad ca sunt eu si cu mine.
Unde umblati fetelor?

Mergi la inceput