Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata
Ieri am cam respectat meniul. O singura abatere am avut (ammancat o mana de seminte ca scapam limba in ... de pofta ). Cert e ca azi dimineata cantarul s-a oprit sub 61kg, deci cel puin 500g am dat jos.

pisillino, eu am tinut de cateva ori Scarsdale pt ca se muleaza bine pe preferintele mele culinare. Dar dupa ce am oprit (2-3 saptamani) m-am apucat de mancat iar ca si am pus la loc. Nu imediat, in 2-3 luni, dar am pus la loc. Ideea e sa iti mentii un stil de a manca similar cu cel din timpul dietei pt o perioada mai lunga de timp. Cumatra mea s-a apucat de Scarsdale prin aprilie anul trecut. A continuat dupa cele 2 saptamani stricte sa manace tot gratare /telemea cu salta, mancare mai putin, fara dulciuri, fara rontait intre mese, nu mai mult de 1 pahar de vin din cand in cand, mancat putin (un iaurt, un fruct) seara. Si are cu vreo 10 kg mai putin acum decat atunci cand a inceput si se mentine asa, chiar daca acum nu mai e asa stricta cu ce mananca.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Laura bravo cumnatei tale!!!Eu dupa ce am slabit prima tura cu Scardale m-am lasat pe tanjala ,nu am ajuns insa la kg de inceput insa mai am serios de dat jos.

Asa ca puneti-va pe treaba fetelor ca se poate!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

misha mersi
azi nu am mancat la micul dejun nik ca am fost la medic, mi-a fost rau, la pranz am mancat piept de puipe pus la viteza grill, am uitat sa pun sare, nu a fost gustos dar a alunecat cu salata am mancat si un grapefruit si acu seara nik ca am vomitat din nou asa ca dieta mea e super sper sa-mi revin maine sa pot manca macar ce e permis
laura vad ca suntem colege la dieta pup

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Bravo fetele!

pisellino cumva e cu ochi? prea e cu greata la purtator

Mie imi place dieta asta ca nu are supe/ciorbe. Cred ca maxim 4 farfurii maninc pe an. In rest carne la greu, ca doar e cea mai buna leguma

Azi: dim: ananans si cafea
prinz: spanac si brinza de vaci
seara: peste si jumatate de rosie (fara salata ca nu a mai intrat)

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna dimi slabutzelor!

ma primiti si pe mine?

eu am 2 copilasii si 'datorita' lor am ajuns la 82 kg, greutate pe care o am de 1,5 ani de cand am nascut. nu reusesc sa slabesc si pace. am vazut regimul S si mi se pare ok. de luni il incep si eu, am sa incerc sa recuperez cat de cat din urma ca parca sunt picata de pe luna. ma bucur ca sunteti mai multe si sigur o sa am sustinere morala.

de vreo 2 sapt am inceput sa merg la sala si particip la un curs intensiv de slabire. sper ca impreuna cu aceasta dieta sa se vada rezultatele ca nu ma mai suport

greutate 82, inaltime 172, varsta aproape 30
spor la slabit!

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!

Mergi la inceput

Neata manechineleee!!!!!
Katalyna bine ai venit! Sa-ti traiasca mandretile si sa fie sanatosi
Ma bucur ca te-ai hotarat sa incepi si sa stii ca nu va fi greu, mai ales ca la varsta ta vei scapa repede de kilogramele in plus.

Ia sa va fac io o cisterna de sa va inviorati nitel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

"mai ales la varsta ta" Mishule de ce vorbesti de parca ai avea o suta de ani vrei sa te bat?!

Katalyna bine ai venit!!!

Eu dupa ce am terminat de nascut iezii aveam 75 kg am slabit pana la 62 datorita S si apoi in decurs de un an (pe fond de stres ,program aiurea) am ajuns la 71,5 acum dupa prima saptamana am deja 69,3 ceea ce e important zic eu dar cel mai important ca este un regim cu care am energie sa-mi fac treburile si nu ma tin de pereti de foame.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Andra pai dupa 35 de ani slabesti mai greu,mai ales daca ai la activ 20 de ani de cure de slabire (cu pastile si alte prostii de astea) care au dat metabolismul peste cap

edit: ai dreptate, ca io am 29 de ani (si 120 de luni) Te-am luat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mi-am luat o parte din listuta si am o intrebare
voi cum ati facut rosiile alea din prima zi, numai cand ma gandesc sa le mananc sub forma de fiertura mi se face greata

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!

Mergi la inceput

Katalina, eu maninc rosiile crude, ca nici mie nu-mi plac fierte

Mergi la inceput