Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
kawaichan spune:
si pt Oana si Ionika
Nastere usoara fetelor !
Raluk ai un pup si de la mine,si un pt madam doctorita
Stie cineva de ce a nascut Nela prin ceza? parca nu era programata..
Mihaela 40sapt si 2 zile cu
baby Joshua
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Imi fac mea culpa, nu am mai intrat mai deloc sa citesc, copila imi ia tot timpul. Sunt zombie rau de oboseala, de in ultimele 2 zile am dormit cam 6 ore. fetitza vrea mereu la san, suge un pic si adoarme, o pun jos, se trezeste si vrea iar. Si uite asa zi si noapte. Azi mai merg la un pediatru, poate imi da vreo solutie mai umana.
Pana una alta, felicitari fetelor care au nascut, sa aveti copilasi cumintei si sanatosi! Si bafta multa fetelor ce urmeaza sa nasca!
Am pus la semnatura ceva poze cu unguroaica mea blondutza!
Pupicei!
Baby
de Natalia (03.09.09)
suede spune:
Fetelor,
Azi incepe baby expo,merg si eu mai tarziu si va zic ce-i pe acolo.
Mai ajunge cineva azi?35+
Mihnea Costin
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan![]() Ne mai tineti minte? ![]() Multumim mult pentru galerie si sustinere,ati fost extraordinare,v-am citit de pe telefon in noaptea de dupa ceza si tare bine mi-a prins ![]() ![]() ![]() |
Kawaichan, ce bine sa aud vesti de la voi!!! Cum esti (in afara de obosita)?
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
![](zana.gif)
![](gravida.gif)
THEA22 spune:
Buna dimineata, fetelor! Va pup pe toate si multumesc celor care m-au incurajat...mi-au prins tare bine cuvintele voastre!
FELICITARI, BIA PENTRU PUIUTZUL TAU! SA CREASCA FRUMOS SI SANATOS!
Noi suntem mai calmi, parca ne-am mai linistit...Matei e un mancacios, dar parca i-au mai trecut colicile...dar sa nu zic hop pana nu sar gardul. Se trezeste tot la 2 ore inclusiv noaptea. Si cand te gandesti ca in maternitate eram ingrijorata ca doarme prea mult noaptea.
Apropo, la noi e soare afara si asa am o pofta de iesit cu pruncul la o plimbarica, dar mi-e teama sa nu fie prea devreme pt el.Voi, cele care ati nascut, la cat timp de la nastere ati scos puiul afara?
va pupam dulce, mai ales Matei care face galerie puilor care urmeaza sa se nasca si mamicilor lor!
Asaaa...si veste buna pt noi...azi ne soseste canapeaua cumparata din Auchan...nici nu va inchipuiti cat am asteptat s-o achizitionam!asa vor putea si bunicii veniti in vizita tocmai de la Oltenia land sa se odihneasca omeneste.
THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru
adimercedes spune:
Manga, cum sa ratezi fix sala de nasteri in apa?!? Las' ca o vezi tu la locul faptei ;)
Tin pumnii sa fie fix cum iti doresti! Cret, cu ochi albastri si la termen...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
kawaichan spune:
Mary am ceea ce se cheama a fussy baby cred...e o dulceatza de copil dar deocamdata nu s-a adaptat total la lumea din afara zic eu.
Azi de exemplu mi-a stat treaz de a 8 dimineata pana la 3 dupa amiaza...de atunci a mai dormit o ora si s-a trezit tipand..probabil a visat ceva urat,nu stiu,altfel nu-mi explic..iar orele alea de veghe pe care le are nu-s ore linistite,sunt ore in care se agita in continuu-ba ii e sete,ba in brate,ba una ba alta..stam cateodata si eu si soata si ne uitam ca prostii unul la altul ca nu stim ce sa-i facem Dar asta e,asa-i banuiesc la primul copil,le-om deprinde noi pe toate
Mi-a adormit pe perna de alaptat,ma duc sa schimb si eu semnatura
Mihaela 40sapt si 2 zile cu
baby Joshua
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Bun gasit tuturor! Imi fac mea culpa, nu am mai intrat mai deloc sa citesc, copila imi ia tot timpul. Sunt zombie rau de oboseala, de in ultimele 2 zile am dormit cam 6 ore. fetitza vrea mereu la san, suge un pic si adoarme, o pun jos, se trezeste si vrea iar. Si uite asa zi si noapte. Azi mai merg la un pediatru, poate imi da vreo solutie mai umana. Pana una alta, felicitari fetelor care au nascut, sa aveti copilasi cumintei si sanatosi! Si bafta multa fetelor ce urmeaza sa nasca! Am pus la semnatura ceva poze cu unguroaica mea blondutza! Pupicei! Baby ![]() |
Sa va traiasca motanelul, seamana cu tine!!!
![](olala.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui suede Fetelor, Azi incepe baby expo,merg si eu mai tarziu si va zic ce-i pe acolo. Mai ajunge cineva azi? ![]() ![]() ![]() |
Mi-ar fii placut sa merg, dar mi-e frica de drumuri
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
adimercedes spune:
citat din mesajul lui lutoniana Intrebare dragele mele fete, as dori sa va expun o mare nelamurire de-a mea. Eu il alaptez pe Gogo zi si noapte ![]() Am inceput sa ma organizez si sa notez sanul "pe dreapta sau pe stanga" si ora de inceput respectiv cea de sfarsit. Totul e minunat, nu mai uit nimic, observ regularitatea meselor dar as vrea sa stiu de unde stiu eu ca dupa o masa un san s-a golit complet ? Azi citeam pe nea' Capraru si zicea ca daca sanul nu este golit complet in timp se pierde laptele....sau ma rog, scade. Este evident ca dupa masa imbelsugata a lu' Piciu mic sanul este mai moale, mai lasat, mai nedureros....mai si mai si mai....DAR de unde stiu eu ca este gol ![]() ![]() ![]() Sa nu imi spuneti sa incerc cu pompa sa vad daca mai iese ceva ca nu am pompa ![]() Va multumesc si astept pareri si opinii. |
Lutoniana, sanul nu e golit 100% niciodata. Elenuta a explicat ff bine de ce
![](icon_smile_big.gif)
Si aminteste-ti de cerere si oferta
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Povestea obtinerii primei sarcini
![](zana.gif)
![](gravida.gif)