Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Felicitari Mariaana, pentru printesa. sa va umple viata de bucurie impreuna cu fratiorul ei.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 12+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui septoct2009

Gata fetele, imi strang catrafusele si curand plec spre spital, sper sa revin mai pe seara daca o sa ma lase cu laptopul si dc o sa mearga internetul.

Oricum va pup de o mie de ori!

Normal ca eu eram!

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 1 zi
25 septembrie - ziua minunata

Alex, mergi cu inima deschisa!! Pe noi tot aici ne gasesti dar cred ca trebuie sa ne bazam pe fetele vrednice ca sa ne faca si "temele" la subiect.
Eu... doar cu agitatele si cu suportul moral!!!
Tu...capul sus si fii barbata Mai este atat de putin si te imbogatesti. Vine si comoara ta

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Am vazut poze de manechin, Raluca Paun, sa iti traiasca unguroaica, o dulceata si o frumoasa, ce sa mai.

Raluka, , nu credeam ca se poate sa imi fie dor de Ana, in timpul cand doarme. Cand scanceste si ma duc sa vad ce are, simt o bucurie imensa sa o vad din nou si realizez ca pur si simplu mi-a fost dor de ea. Nu imi puteam inchipui ca pot sa fiu atat de fericita sa vad un pampers plin, o culoare de kk buna. Este incredibil, si adevarat grait-au unii: daca imi zicea cineva de asta inainte, nu credeam. Pana nu experimentezi pe propria piele, nu poti descrie in cuvinte sentimentele astea. Si nici atunci nu ti le gasesti cuvintele cele mai bune (vezi cazul de fata ).

Liliana, esti o draguta. Cum mere mancarea? Eu gatesc numai la pranz, seara mai pe usurica, mai un comandat, mai o maslina, o atentie…

Dana15, pupici de la mine si de la Ana.

Ce papusica frumoasa de Iulia am vazut. Acus se face ea mare mare! Iulia, eu zic ca te stresezi un pic cam mult si papusica ta simte si ea. Fii barbata, vorba aceea, acus o sa inceapa si frumusetea ta sa ia in greutate si totul o sa revina la normal.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Ohooo, uite ce vesti bune intre timp!!!

Felicitari M_Oana! Sa iti traiasca trandafirasul, sa fie sanatoasa, voioasa, voinica. Sa va umple vietile!

Felicitari Ionika! Sa va traiasca Alexia, sa fie sanatoasa, voiasa, voinica. Sa va bucurati de minune!

Recuperare grabnica mamicilor! Le asteptam cu drag acasa!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Am vazut ca in ultima vreme este o atmosfera foarte relaxata pe forum. Imi place la nebunie cand va citesc. Il mai pun si pe sot sa citeasca atunci cand nu are ce face. Vorba vine ca nu are ce face dar de gura mea, imi mai citeste cate un capitol.

Raluk sa nu te mai aud ca nu esti organizata. Stii prea bine ca esti. Mi-au placut tare hainutele si camera. Cat despre doctorita da-o in pisici si nu mai pune la suflet ca nu se merita.

Imi pare foarte rau pt moni_iulia. Sper sa rezolvati cumva cu actele.

Dana, sa inteleg ca poti veni si la mine sa cari ceva legume numai sa vrea bebelina sa iasa de la caldurica.

Am vazut ca multe mamici noi au probleme ba cu alaptatul, ba cu colicile bebeilor, ba cu greutatea bebeilor. Offff nu le pot ajuta de nici un fel. Sper sa ma pot ajuta pe mine cumva atunci cand va fi cazul.

Luto, ai un dolofanel tare dragut acolo. Cum sa vrea tati lui sa-l arunce pe geam? Pai se poate?

Adi, tu esti mereu pe faza si ajuti cum poti noile mamici.

Manga, am vazut si suvita ta. Doamne ce silueta. Vreau si eu la atatea saptamani cate ai tu.

Am vazut ca Luto si Iulika au scris povestea nasterilor. Trebuie sa imi fac timp sa le citesc. Sper sa nu bocesc.

Suede, de-abia astept sa vad daca ti s-a parut interesant la BE. Maine si-a luat sotul liber sa mergem si noi poate gasim carucior ca asta ne mai lipseste.

Mada, am vazut si eu reportajul. Multe pt taria de caracter si bebel sanatos ca frumos e.

Bineinteles ca nu imi mai aduc aminte altceva. Asta e. Iertare celorlalte fete.

Edit: Nela am vazut si printesa ta. E tare frumusica. Ma bucur ca a adus atata bucurie in viata voastra.

Monica 35+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

am sunat la spital ; ma duc la VIZITA

ROSE MARIA S-A NASCUT !

ROSE MARIA , MATUSICA TA , DIANA , TE IUBESTE , BINE AI VENIT PE LUME SI ESTI FOARTE DORITA SI IUBITA SI EU , DIANA TE IUBESC MULT SI ABIA ASTEPT SA NE CUNOASTEM .

de-abia astept sa o vad pe Oana

acu voi pleca la spital sa le vad !! va puuuuuuuup, Diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Felicitari, Oana, sa va traiasca Rose Maria si sa va bucurati de ea!

37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Cangurelu' se intinde la greu. Musai trebuie tinut seara la somn. Daca indraznesc sa adorm si sa imi cada mana, incepe sa bocane pana o pun inapoi . Si e prezent la apel cand Lisa e vocala ;) Mai sare pe usa uneori, de zic ca acum il scap. Dar sper sa nu avem surprize, ca mai am inca multe de pregatit - macar i-am luat, in sfarsit, scutece de newborn .

Sa mai dai poze in directia asta. Si vesti bune!!!

Ce ma bucur ca totul e bine!!!

Da, trebuia sa fie bine.
Ce cool e cangurelu', cu personalitate, ca sa zic asa. Si Lisa, mi-o si imaginez...

Stii ca ziceam eu ca Ana are picioare lugi si toata ziua boca boca... ei, asa e si acum. De abia o tin de picioare cand o schimb, nu imi vine sa cred cata forta poate sa aiba mana asta de om!

Ce scutece ai luat? Sper ca e ok si nu se considera reclama, dar eu le caut pe cele care ni se potrivesc noua cel mai bine acum. Am incercat huggies si pampers, nu sunt decisa inca, mai asteptam un pic sa ne formam o parere mai clara.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Nu imi puteam inchipui ca pot sa fiu atat de fericita sa vad un pampers plin, o culoare de kk buna. Este incredibil, si adevarat grait-au unii: daca imi zicea cineva de asta inainte, nu credeam. Pana nu experimentezi pe propria piele, nu poti descrie in cuvinte sentimentele astea. Si nici atunci nu ti le gasesti cuvintele cele mai bune (vezi cazul de fata ).

Liliana, esti o draguta. Cum mere mancarea? Eu gatesc numai la pranz, seara mai pe usurica, mai un comandat, mai o maslina, o atentie…

Mancarea??? Care mancare?? pai am facut o adunatura de legume...asa ca sa nu zica consoarta cand se intoarce acasa ca-s lenesa... si mi-e si foame, dar mi-e frica sa cobor sa iau paine ca daca se intampla ceva si mai naste cineva si eu iar nu-s pe faza?!
Si cum acusica vin vulturii acasa si ma dau la o parte de la calculator, profit si eu cat pot.

Cat despre kk si pampersi plini...eiiii, draga mea, eu mai am una de 6 ani acasa. Si la ora actuala dau in bobi dupa ce se ridica mandra de pe tron. Si s-o vezi cum ma intreaba mirata: "Ei, cum e mami?? E de-ala bun??? Ca a iesit usurel de data asta!"

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

M-a sunat Ioana (Ionika)!!!!

gata!! a venit pe lume puiutul (nu am intrebat numele, dar cred ca a ramas tot Alexia Teodora)..a spus ca are 3700 gr..i s-a facut anestezie generala si era putin obosita..a spus ca ma mai suna cand isi mai revine un picut!

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 10

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Felicitari, Ionika, sa va bucurati de mica printesa!

Iuliapapusa, tare frumusica e luta ta!

37+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui septoct2009

Gata fetele, imi strang catrafusele si curand plec spre spital, sper sa revin mai pe seara daca o sa ma lase cu laptopul si dc o sa mearga internetul.

Oricum va pup de o mie de ori!

Normal ca eu eram!

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 1 zi
25 septembrie - ziua minunata

Alex, eu si Ana iti tinem pumnii tare tare pentru maine, sa fie totul ok. Sunt convinsa ca o sa fie, o sa vezi! Iti doresc o nastere usoara, sa fie intr-un ceas bun! Te asteptam cu drag inapoi acasa!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput