Locul fetelor Nou-Venite (20)
Raspunsuri - Pagina 3
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Lorin nu ma mai doare in stanga, dar nu cred ca a fost splina, pc ca efort fizic eu nu fac deloc......chiar nu stiu de la ce a fost...oricum m-a tinut durerea pana pe seara...acu e bine...ieri am fost si f balonata si ma gandesc ca poate de la intestine a fost disconfortul...o sa vad astazi daca se repeta MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Adica vrei sa zica ca sa stai pe scaun si sa scrii intampinari si recursuri nu e efort fizic? La degete, si tot e....
Lasand gluma, ma bucur ca te simti mai bine.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
IERI e Istorie, MAINE e Mister, dar AZI e un cadou. Bucura-te de el !
mvb spune:
Daca nu raspund la prezenta, o sa le exmatriculam
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
lorin7774 spune:
Hai sa le acordam circumstante atenuante pana la proba contrarie...
Pai cand or vedea ce scriem noi aici, sa vedeti cum apar....
mvb spune:
Lorin sa stii ca si pozitia din scaun e una defectuoasa la mine....parca ma ghebosesc......de asta si spatele ma doare cand fac un pic de efort.....uite asa trece timpul si ne ramolim
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
eleia spune:
'Neata fetelor
asa este, am cam absentat nemotivat.
Eu v-am mai citit dar asa mai pe fuga. Am fost cam ocupata ptr ca am schimbat medicul si a trebuit sa merg la monitorizari din 2 in 2 zile.
Pana acum am vesti bune, in ziua 9 (ieri adica) aveam endometru 10.3 si un folicul de 18.8. O sa mai merg si maine sa vad daca a mai crescut sau daca s-a spart. Sa-mi tineti pumnii sa vin cu vesti bune.
aleesicoo multa bafta si sper "sa fie cu ochi" luna asta. Sa ne spui azi rezultatul.
Mvb harnicuta asa cum ne-a obisnuit, face capitole noi, tine prezenta....
Carmen bine ai venit si sedere cat mai scurta aici.
Polo zic si eu cu intarziere, sa va iubiti inca 1000 de ani, sa va bucurati unul de altul si un bebic cat se poate de repede.
aleesicoo spune:
uite ma cum apar fetilii noastre
Eleia te si eu sper sa va dau vesti bune si sa va trag dupa mine
ma bucur pt vestile bune date despre tine si doamne ajuta, iti tinem pumnii
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
mvb spune:
Ce v-am spus eu?.....daca le amenintam cu excluderea, imediat apar fetele cochetele
mvb spune:
Eleia ma bucur pt tine ca esti optimista si ca premisele arata incurajator...asteptam liniutele rosii
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Jesia , a intrat atunci ne-a zis ca a fost la . si de atunci nu a mai intrat. ce o fi si cu ea? |
neata ...fetele saptamana asta sunt in concediu medical deci bantui...desi de maine ma intorc la servici ca am avut doar 4 zile de medical...bine ca macar maine e vineri si vine weekendul repede
carmen bun venit si sedere cat mai scurta
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
Eleia, bine ai revenit si succes.
Fetele, eu am cumparat ieri un Kg. de zahar. Nimic deosebit pana aici. Si nu am avut punga si l-am pus in geanta. Azi de dimineata la servici, ma trezesc cu geanta plina de zahar... Se varsase fara sa-mi dau seama. Oare e semn ca vine BB ???