Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Noi am avut o saptamana mai dificila de-asta nu am mai aparut pe aici.Duminica cand eram la botez m-au sunat ai mei ca Sam vomita si are diaree,am plecat urgent si ne-am chinuit cateva zile cu o gastroenterocolita de toata frumusetea.Apoi cand Sam se simtea mai bine noaptea pe la 3 l-a luat pe David cu varsaturile,si asa ne-am dixtrat toata saptamana.Mi-a fost cu atat mai greu cu cat al meu abia joi a venit acasa,si normal ca nu am mai ajuns la Bucuresti....
Una peste alta a murit si sotul doamnei care il mai plimba pe Sam..a cazut dintr-un par,tragedie ,nu alta!
Azi am luat rochita de la croitoreasa e tare frumusica,si am gasit si pantofiori asortati.Suntem pregatiti pt nasit duminica,dar si duminica viitoare.
Sper sa imi revin cu oboseala asta si sa scriu mai des

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

aoleu, Simo, iar bolesnite pe capul vostru?
Sper sa treaca repede toate, sa nasesti linistita!
Blanka, sa treaca repede colicii lui Marc iti doresc!
|Te mai mulgi sau ai trecut la formula?

Eric e bine cu antibioticul?
Luny, i-am dat cu Reviken 2 zile, ameliorare discreta, apoi cu bepanthen si parca a fost mai bine!
Am cautat spray cu lidocaina in toate farmaciile si n-am gasit
Ma uraste oricum foarte tare, pentru ca eu il decalotez si il spal, si il dau cu rivanol si cu crema!
Imi pare atat de rau ca nu am facut treaba asta mai devreme, cand era mai mic.....dar ne luptam cu otitele si nu-mi ardea de cucul lui!

Olgutza, trebuie sa ne intalnim sa te prelucrez nitel....Sof o sa fie bine si daca pleci tu 3 zile, oricat de dureros e pentru tine!
Cand am lasat-o pe Ilinca acum 2 ani la soacra am crezut ca ma sfarsesc , ca mor.....si n-am murit, si ne-am iubit mai mult apoi, mai altfel, mai profund....
In plus, copilul trebuie sa simta dragostea parintelui si in absenta lui fizica...

Ma rog, filozofez la ore tarzii, mi-e somn, astept niste analize, sper sa fie bune......si ma culc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hello, randunici! Va pupez dulce pe toate, toate...
Andreutza e mai bine cu funduletzul, dar inca nu i-a trecut de tot, pana la urma am dat cu violet de gentiana si s-au uscat bubitele, insa mergem in continuare cu tratamentul. I-am dat si antibiotic 5 zile, nu mai face febra... Azi a venit pediatra s-o vada si a zis ca e bine fata...
In continuare ma lupt cu curatenia generala (scuzati cu-cu), n-am terminat nici macar mansarda, dar nu ma dau batuta!!
Imi pare insa rau ca nu mai am timp sa ciripesc cu voi, ca tare m-as mai relaxa.
Simo, spor la nasit si sanatate multa baietilor scumpi!
Asta fiindca erai cu o postare inaintea mea. Ma duc sa mai citesc nitel din urma, oana n-adorm cu capul pe tastatura.

P.S. Roxa, mami de Amire, sper ca ti-a transmis soacra ta pupici din partea mea. Ca sa vezi ce mica-i lumea, mergem la acelasi coafor, la Geanina. Am mai vazut-o pe-acolo, dar n-am avut de unde sa stiu ca e soacra ta, pana n-am intrat in vorba despre copilasi. Mi s-a parut tare cumsecade. E foarte mandra de nepotica ei! Pupici on-line, daca nu ti-a trnasmis ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cuscra draga, zau daca nu m-ai omorat cu curatenia ta generala , tot cu cu-cu De cate ori faci, fata, general, asa? zau, esti mortala! Ma bucur nespus ca funduletzu grasan e bine
Eu v-am zis de mult ca violetul de gentiana e sfant! Si la tzitzici de mamici si la funduletze de pitici!

Luny, ma bucur ca iti place sosuletul! e super reteta asta! Aa, de ce nu-i cumperi lui Muf reductor pt. wc? si da-o incolo de olita! poate baiatul vrea direct la wc, daca deja stie ce se face acolo!
Stef tot la fel face pe wc...nici un progres pe partea asta...adica da din cap ca "nu" si rupe hartie si o baga printre picioare si se distreaza cum cade in apa

Tuchi, asa ma mai oftic si eu de cucu lui Vlad, care se face pe jumate cat al lui Stef . Mi-a dat Ariel cremitza din aia de putza si sa vedem daca se rezolva ceva...

Ma duc sa-mi curat unghiile

Mergi la inceput

Mi-am amintit un lucru extrem de important, pe care chiar imi pare rau ca l-am ratat:

FELICITARI, BLANKAR SI SOVI PENTRU PUIUTII CU NR. 2! SA VA TRAIASCA, SA VA BUCURATI DE EI SI SA NE IMPARTASITI SI NOUA ACEASTA BUCURIE!
REFACERE RAPIDA!

A mai nascut cineva?

Mergi la inceput

Pai, cuscra draga, primavara si toamna!
Stiu c-a trecut repede... Dar sa stii ca praful se pune!

Mergi la inceput

Tuchi, pleci la Paris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, Simo, ce rau imi pare...prin cate ai trecut cu ei...chiar am intrebat ce-o fi cu tine...bine ca le-a trecut! Distractie placuta duminica asta si cealalta, sa va traiasca finii!

Blanka, ce papacios mic ai tu acolo! Sa mai pui poze cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubule hai ca am fost la unison cu fasolica...si eu am facut cu usturoi ca mi-era o poftadar am luat azi de la piata niste usturoi de la tarani ...ustura de mori...nu alta....si am mai luat si un kg mi-era frica ca raman fara
....eu am facut si cirobitza de dovlecei dar cu smantana nu am mai pus nici iaurt,nici lapte batut de data asta.....si mancarica de conopida cu carnitza de curcan si la fiecare cate o legatura de marar...mie imi place mult de tot mararul...

Priorixul trebuia sa-l facem la sfarsitul lunii iulie la doua luni dupa infarix ca a fost racita cand a trebuit sa-l facem la un anisor....si din iulie si pana acum am avut si inca mai am eu pitici la creier ca nu la-s fi facut....dar il fac pana la urma ca-i obligatoriu...ce ma enerveaza!!!!

la locul de joaca nu ma fost azi.....ci acum ceva timp in urma, dar ti-am zis ca ne place si noua.....Stef este cuminte si de aia a stat....dar pe mine m-a intrebat daca plange copilul(copilul lasat nu era Antonia ci nepotelul meu)ca altfel nu prea se incurca ele...si le cred....de altfel...

Luny ce ai luat de la Baby expo???sau ai scris si am uitata eu ca sunt obosita....azi am vrut si eu sa ma duc, dar am lasat-o pe maine dimineata la prima ora...sper s anu fie asa de aglomerat..vreau sa vad si produsele care le-a laudat Naty...de la Hokido...sper sa fi retinut bine.....

Tuchinu mais tiu ce trebuia sa-ti scriu....dar iti dau in schimb si cativa pentruvorbaretul de surubel.
Ilinca cum mai este cu gurita????

gata, ma duc la culcare ca maine trebuie sa deschid baby expo

maine dim.deschid caclc. poate mai vine cineva si sa ne intalnim

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

buna dimineata!
pentru voi si cofeina intravenos pentru mine!
MOR DE SOMN!

Astept schimbul sa plec acasa, sper sa vina un pic mai repede( asa cum m-am rugat) sa prind si io trenul de 8, ca daca nu stau iar pana la 9!

oceviataminunatam!

Mergi la inceput