Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
RamonaCopot spune:
Eu ma retrag la
, ca de la 8 casc intr-una si ma doare si burta si gura de la atata cascat. Sper sa reusesc sa adorm si eu macar in 2 ore asa...
Noapte buna!
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
douradoudou spune:
am revenit si eu...multumesc pt urari..va
pe toate...acum va mai citesc din urma ca sa fiu si eu la curent cu voi...cred ca o sa nasc si eu de fiecare data cand naste vreuna dintre voi...eu am fost luata complet prin surprindere ...nici macar nu ma gandisem pana atunci ce o sa-mi iau cu mine la spital cand o sa nasc..totul s-a intamplat in maxim doua ore iar nasterea in 5 minute ( normala, chiar daca a mea Nabila era in pozitie "gresita" )...vroiam sa le zic celor care sunt la 1 bb sa nu va fie frica deloc..si sa stiti ca orice durere o sa o uitati imediat dupa ce va vedeti copilul...cele care aveti contractii aveti grija ..si de fapt toate ..nu faceti efort si nu exagerati cu statul in picioare sau plimbari la drum prea lung( la mine se pare ca am nascut prrematur din cauza ca am fost cam prea activa din toate punctele de vedere)..la viitorul bb stau mai linistita
..va 
29+ cu 
DORIS_71 spune:
Abia acum am terminat de citit un capitol si jumatate, atata s-a scris de ieri noapte si pana acum.
In seara asta nu mai stau pe aici ca pic de somn, am avut o zi incarcata, am stat cu masina prin service si maine merg din nou ca trebuie sa-i schimb pompa de la ambreaj. Ma pregatesc de plecat inapoi in Italia, si mai fac si ultimele cumparaturi. Asa ca vacanta mea e pe sfarsite, dar abia astept sa ajung acasa ca sa pregatesc camera lui Matteo.
Ne auzim maine,
la toate
si la
.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
shtephy spune:
Lorelix si Katy felicitari pentru vestile bune de la medic.
RamoC se va intinde pielea cu siguranta atat cat e nevoie.
Lauradi te primim si cu temele nefacute
numai sa fiti bine.Ai grija la contractiile alea,ok?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
shtephy spune:
Douradoudou ma bucur tare sa te vad pe aici
.
Te felicit inca o data pentru nasterea printesei Nabila si ma bucur mult mult ca a fost atat de usor.
Sper sa intri cat de des poti pe la noi cu vesti din cele mai bune.Sa o aduci repede acasica,da?![]()

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
shtephy spune:
Dana n cred ca ieri te strigam la catalog.Nu stiam unde ai disparut,ma gandeam ca te supara rau spatele.
Felicitari pentru baietel grasunel.
Daca poti,sa ne dai si noua info de la curs,te rugam.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou mi-am schimbat semnatura Alexa, mami de Nabila (17.09.2009) |
E superba

Sa creasca mare si sa va umple inimile de bucurii
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui douradoudou am revenit si eu...multumesc pt urari..va pe toate...acum va mai citesc din urma ca sa fiu si eu la curent cu voi...cred ca o sa nasc si eu de fiecare data cand naste vreuna dintre voi...eu am fost luata complet prin surprindere ...nici macar nu ma gandisem pana atunci ce o sa-mi iau cu mine la spital cand o sa nasc..totul s-a intamplat in maxim doua ore iar nasterea in 5 minute ( normala, chiar daca a mea Nabila era in pozitie "gresita" )...vroiam sa le zic celor care sunt la 1 bb sa nu va fie frica deloc..si sa stiti ca orice durere o sa o uitati imediat dupa ce va vedeti copilul...cele care aveti contractii aveti grija ..si de fapt toate ..nu faceti efort si nu exagerati cu statul in picioare sau plimbari la drum prea lung( la mine se pare ca am nascut prrematur din cauza ca am fost cam prea activa din toate punctele de vedere)..la viitorul bb stau mai linistita![]() 29+ cu ![]() |
ma bucur ft tare pt puiul tau mic si pt tine ca esti bine.
fetita cum se simte acum?e bine?tot in spital ?
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Katy felicitari pentru vestile bune de la medic. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 29+ ![]() |
multumesc
speram sa fie bine pana la capat 40 si cu vreo sapt mai devreme ca nu ma supar numai bebe sa fie bine
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Nabila (17.09.2009)