Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 6
cati_magureanu spune:
He, he..harnicute furnicute mamicute! Ce de bunatati faceti voi acolo!
Diana, draga mea, pot doar sa-mi inchipui greutatea purtata in suflet de voi, ca parinti..si sunt alaturi de tine, de voi...Imi imaginez miile de intrebari care trec prin mintea voastra, framantarile aduse de ele...imi imaginez..As vrea sa va ajut, dar nu stiu cum...Cred ca toata puterea sta in voi, in cei de langa voi si, in doctorii care vor efectua transplantul sa aiba un rezultat cat mai bun si, bineinteles, in draga de Sofia care se vede de pe acum ca este inzestrata cu calitati frumoase iar acest mic impediment nu o va impiedica sa straluceasca in viata! Sanatoasa sa fie!
Laurici_D,
! Suava blonda este fetita unor prieteni si, ambii baietei (Matei si Andrei), sunt la concurenta..care sa se joace cu ea mai mult! Andrei nu este asa pupacios ca Matei :-)
Acum, mama-sa...este cam soacra cu 2 gineri...![]()
Oricum cred ca Eleni este pierduta, deja...cu frumosul de Conrad in preajma acolo...
![]()
Monicaa
si eu! Ce super haiosa este Clara! Am rasfoit pozele voastre si este dulce rau!
Am vazut filmuletul cand manca ea marul...m-am topit cat de dragalasa este!
M-am uitat acum si prin pozele Ellenutei..m-am delectat cu pozelel de la nunta, din Antalya....he, heee...
Daca tot nu se mai dezbate nimic pe aici ma mai uit la niste poze...
Am vazut-o si pe Emma a Elizei..O bomboana mica cu ochisori ca cicoarea!
Mirik-ule thanks pt. impresii! Zic si eu ca fetele: sa nu dispari de pe-acilea iarasi! iar cu poftele...la fel..cate putin, ca sa-ti faci damblaua, nu cred ca strica...
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
miky_mamica spune:
Mmmmmmmmmmmmmmm imi ploua in gura ... vreau si eu bunatati ... pot sa cersesc cate ceva pe aici pe la voi ????????????? Va roggggggggggggggggggg .... mor de poftaaaaaaaaaaaa
Daca nu imi trece pofta pana maine tre sa merg la piata sa cumpar varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si ceva afumatura ca mergeeeeeeeeeeeeeeeeee ...
Pup si noapte buna plina de vise cu bunatatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
miri_mik spune:
ce buna fuse supa mea. am inchieat seara cu castane prajite. cine e prin nord, stie ce bunatate sunt :))) a venit toamna:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de...
10+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ramonab spune:
Seara buna!!!
Intru si eu repede sa le dau de veste in special Alinei023 si LaureiI ca AU APARUT CASTANELE!!!!!Daca doriti dragele mele va stau la dispozitie.(asta a fost pt toate doritoarele
)
Razvi e bolnavior, are rosu in gat, ia antibiotic si luni vom vedea ce si cum ne-a priit regimul.
Nu prea am timp sa mai stau, vreau s aii spun doar Stancutzei, sa aiba incredere ca totul va fi bine.
mare si o imbratisare.
Va las si va pup.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
Uite, eu nu as putea manca castane ....... am gustat doar puree de castane si mi-a placut numai ca si crema intr-o prajitura, atat!
Si pe-aici incep sa le vanda, in München stiu sigur in centru doua tonete cu Maroni, cum le zic aici si in Elvetia.
Gata, am terminat de pregatit o parte din hainute, mama ce de amintiri cand le-am luat la mana, parca a fost asa demult cand le-a imbracat gaza.
Noapte buna!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Laura Ioana spune:
Hello, hello
Ramoniciule, daca ai sti ca acum te cautam!
Nu am gasit nr tau la date de contact ale zuzelor si acum cautam vreu mesaj de al tau ca sa-ti trimit PM
Stiu ca au aparut castanele si vreau si eeeeu
mai ales ca la vremea asta sunt grasune, nu? Iti trimit PM cu datele mele, ok?
Ceska
m-a luat cu fiori cand am citit de patania lui B
Doamne fereste, chiar ca bine ca nu a fost mai rau! Dragul de el!
Stancuta
pot doar sa-mi imaginez ce e in sufletul tau si cate zeci de intrebari te necajesc....dar tu tot puternica esti si vei fi pentru micuta Sofiuca. Operatia stiu ca-i grea, dar satisfactiile vor fi mari, SOfia va recupera repede si va invata sa vorbeasca la fel ca oricare alt copil! va pup cu mare drag
Miri, pofticioaso
spune-mi cum prajesti castanele? Eu le crestez si le fac la cuptor, tu le faci altfel?
Mariana
felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Grasunica, nu fie de deochi
Fetelor ma zapaciti cu cate mancaruri insiruiti aici
Macar mai treceti pe la subiectul de la bucatarie si mai puneti cate o reteta usurica si gustoasa![]()
LauriciD
nici eu nu am zis de siropul cu ridichea neagra (cred ca nu eu, desi stiu si eu despre el
), poate Alina? Cum te mai simti? Eleni mai plange la cresa?
Cu spalatul pe dinti eu am noroc, ii place de numa: ii pun pasta pe periuta, o spal intai eu (si deschide gurita cam cum ii arat eu, dar la inceput suge si ea pasta si plescaie si se stramba alintata de placere
), apoi ii las ei periuta si o mai invarte prin gurita. Nu sta f mult la periat, dar reusesc sa spal toti dintii si maselutele.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
alina023 spune:
'Neata zuze buburuze! (Ereena??
)
Va ofer dis de dimineata, in loc de cafeluta, o melodie de corazon salvaje!
Io-s intr-o dunga rau de tot!

Aseara am mers la circ cu kinderii amandoi (fara sot), am stat cu Ana numai in brate (eu in picioare) ca sa poata vedea si ea, Luca a stat cocotat pe banca, in echilibru iar scandurile pe care calcam se arcuiau sub greutatea noastra mai mai sa se rupa. Cosmar, ce mai!
Apoi am mers (tot singura cu copiii) la cumparaturi, apoi la bucatareala (incepand cu ora 22, dupa ce au adormit copiii). Am terminat si eu pe la 1 si am cazut lata!
Acu' sunt melancoholica!

Ramoniiiiiiciiii
, trimit detaliile pe PM!!! Sigur ca vreau castaneeee!!! 
Sper sa fie bine luni la control Razvi! A inceput sezonul...sa vezi distractie pe capul nostru cu raceli si rosu in gat!

Ceskule, asa patesc si eu cu hainele copiilor! Mi-e tare greu sa ma despart de ele! Mi se pare ca inchid o parte din viata noastra...
Tiiii...ce somn imi este....
Zuze, ce planuri de weekend aveti? Eu abia astept sa stau acasica!! Si poate fac si nani...
Vise, maica, vise! Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!
Ereena spune:
neata ,zuze buburuze
Alinush de plus
,in seara asta merg si eu la circ cu matei pentru a doua oara , sper sa fie cuminte ca si prima data ,numai ca acum mergem doar mamici cu pitici fara tatici .
Ieri am fost la baby expo. mai ,deci cata criza si cata nesimite adunate sa pui la vanzare o jucarie cu 52 de ron, cand in alt magazin este 32 de ron? este vorba de magazinul ookee, la parter, undeva pe langa petit caprice. aceleasi jucarii la piciulici sunt aproape la jumatate de pret.
Stancuta, o imbratisare din suflet pentru voi trei. Ma rog la Doamne Doamne ca Sofia sa fie bine cat mai curand .
Ereena spune:
alinush, eu sunt topita dupa melodia asta, desi nu tocmai potrivita pentru asa dimineata
alina023 spune:
Aaaa...da Ere
, Chilian este genial!! Si mie imi place mult "Zece"!!
Distractie placuta la circ!
Cat despre baby expo, eu m-am lamurit demult! Se profita de ideea de expozitie si ca oamenii cred ca sunt preturi promotionale si de fapt se pun preturi cel putin egale cu cele din magazin. Si asa se intampla la multe din magazinele de acolo!
Prefer sa evit aglomeratia si nebunia de acolo si sa merg direct in magazin sau sa cumpar de pe net!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!