Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Micsunea felicitari pt burtica, a ai un bebe sanatos si frumos ca surioara lui!

Marianna, felicitari pt micuta minune!

Asa ma bucur pt fiecare noua graviduta, parc as fi eu. Of, ce m-as baga si eu la bb3, daca nu am avea ratele astea daramatoare la casa, sau daca s-ar mai imbunatati cumva situatia financiara...si nici timp prea mult nu mai am sa astept .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

LalaD, Ellenuta eu zic nu e nevoie neparat ca Eva sa se razvrateasca daca va merge la gradi. Eu zic ca depinde de copil si de gradi. Uite, Marc a mers la 1,10 ani si s-a adaptat neasteptat de bine. Eu ramaneam acasa cu A si el pleca linistit, ne spunea "pa" si gata. E drept ca a avut si el perioada lui de acomodare care a constat in cateva zile de plans cand pleca de acasa...dar nu mai mult de 1 sapt cred...si cam 1 luna de plans dimineata cand il lasa taica-sau acolo...pret de max 5 min. Dar, doamnele de acolo au fost foarte mamoase si delicate.
Gradi l-a disciplinat foarte bine si repede si chiar, dupa amiaza cand ne plimbam pe langa gradi tipa ca vrea acolo .
Dormea bine, manca muuult mai bine ca acasa, iar dupa amiaza venea fericit.
Eu cred ca ii era mult mai bine in timpul zilei acolo, decat acasa...unde nu puteam sa-l las sa tipe cand dormea A, trebuia tot timpul sa-l supraveghez si sa-i i-au vreo jucarie preferata ca o arunca in patul lui A, sau mai tarziu, cand A statea in fundulet pe canapea sau pe jos, il lovea si tot timpul il luam de langa el. Avea numai restrictii acasa. In plus era tare trist cand il luam pe A in brate sa-l alaptez sau sa-l schimb...ca mai mult saracutul nu indrazneam sa-l iau de fata cu M. Si nu vroia cu nici un chip sa doarma la pranz. Era zombi pana seara pana a mers la gradi.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza cu multa rabdare si dragoste, sunt sigura ca veti trece cu bine peste incercarea asta grea la care v-a supus viata. sunt sigura ca dupa implant, Sofiuca va vorbi si va auzi precum orice alt copilas .. eu te vad puternica insa stiu ca te framanti in interior si iti faci mii de griji, e normal. vreau doar sa-ti spun ca daca veti avea nevoie de ceva, noi suntem aici. va pup si va imbratisez strans!

miri ma omori mai mami cu ce ai papat tu ... cred ca zilele astea fac varza calita ca mor aici ...

roli uff imi pare rau ca marc si andrei sunt muciosi .. tine-i cu panadol si poate scapa de complicatii. cat despre problema ta .. hmm .. eu zic la gineco mai degraba .. sanatate multa tuturor!

alinus nu se poate ... s-a acrit zacusca .. off ... tin pumnii sa o poti repara!!

lala uff .. poate ca nu e buna ideea cu cresa, ca se va simti izolata si indepartata dar nu mai putem, sa stii .. ne-a tocat nervii asta mica. azi iara nu a vrut sa doarma la pranz ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stancutza eu sunt sigura ca vei gasi multa putere in continuare atat in Sofia cat si in tine. Si ca totul va fi bine.

Roli e bine sa mergi la doctor ( zice lupu' moralist care trebuia sa se duca de vreo 5 luni dar baga capu' in nisip si se face ca nu exista problema ). Poate sa fie si infectie si o anemie si vreun pui de anexita.

Miri a venit mirosul de varza pana aici

Alina bafta cu zacusca!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

LalaD, sa stii ca nu e nevoie neparat ca Eva sa se razvrateasca daca va merge la gradi. Eu zic ca depinde de copil si de gradi. Uite, Marc a mers la 1,10 ani si s-a adaptat neasteptat de bine. Eu ramaneam acasa cu A si el pleca linistit, ne spunea "pa" si gata. E drept ca a avut si el perioada lui de acomodare care a constat in cate zile de plans cand pleca de acasa...dar nu mai mult de 1 sapt cred...si cam 1 luna de plans dimineata cand il lasa taica-sau acolo...pret de max 5 min. Dar, doamnele de acolo au fost foarte mamoase si delicate.
Gradi l-a disciplinat foarte bine si repede si chiar, dupa amiaza cand ne plimbam pe langa gradi tipa ca vrea acolo .
Dormea bine, manca muuult mai bine ca acasa, iar dupa amiaza venea fericit.

BAIETII MEI IUBITI

Stiu experienta voastra, imi aduc aminte cand povesteai. Sincer insa cred ca Mark este exceptia, am eu o banuiala ca juniorul tau e genul cuminte si linistit . Ma insel ?

De regula fratii mai mari reactioneaza negativ cand sunt "indepartati" imediat dupa nasterea celui mic.
Plus regresul obisnuit, caderea in bebelusie a celui mare : vreau si eu in brate, vreau si eu baie in cadita lu bebe, vreau si eu bibe, vreau si eu sa fac x, y ce i se face lui bebe .

Toate astea se cam amplifica daca mai intervine si cresa.

Cel putin prin familiile prietenilor nostrii cam asa a fost.
Pana si la diferenta mare la fina mea diferenta e identica ca la ai mei , unul abia nascut si unul care intra in clasa I. A fost jale !!!
Nu am crezut nici eu nici ea ca e posibil.
Pentru ea eu am fost exceptia deoarece Bogdan nu a reactionat la fel ca cel mare al ei.

Asa ca sunt copii si copii.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna mamici

Mai am muncit azi ca un mic negru pe plantatie. La 7:30 eram deja la birou si abia acum am facut si eu o pauza. Si am fost de 2 ori la baie ca faceam pe mine. Ufff..ce mi s-a luat de ritmul asta nebun! Da imi scot eu parleala de luna viitoare cand vor fi nevoiti sa ma trimita acasa ca am prea multe ore suplimentare.

Micsunea mai da ai tinut secretul nu gluma! Felicitari si sarcina usoara in continuare.

Elle eu nici nu stiu ce sa-ti spun. Pe o parte parca te-as invidia ca are cine sa te ajute si ai bunicii aproape. Pe de alta parte e bine si cum e la noi. Eu tai, eu spanjur, nu trebuie sa ma ciondanesc cu nimeni daca e mai bine asa sau asa. Mi se mai urca mie la cap ca tot job si copil si cam atat, dar a inceput sa imi treaca repede pandaliile astea. Plus ca e un sentiment super fain cand esti complet independent. Tu incearca sa impaci si capra si varza.
Iar cu Eva poti testa cum reactioneaza la situatia tu acasa cu Anna si ea plecata lasand-o peste zi la mama ta.

Stancuta tinem pumnii.

Cati ce ma bucur ca ai reaparut!

Irlandeza toate cele bune si La Multi Ani fericiti! Ce-ti mai face printesa?

Varza, pastrama, zacusca......imi ninge si-mi ploua in acelasi timp . Da lasa ca am pus si eu sambata muraturi : gogonele, conopida, varza rosie, morcovi, telina. Miam miam..abia astept sa pap. Week-endul asta vreau sa coc vinete si sa pun la congelator si cam atat.

Va pupicesc..mai bag o tura si fug sa iau matza de la gradi

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Diana, draga mea, imi inchipui doar ce ganduri iti trec prin minte zi de zi si prin ce stres treceti si tu si sotul tau. Iar tu esti puternica pentru ca asa trebuie sa fii! Noi nu-ti putem trai sentimentele pe care le ai, insa ne putem pune in locul tau... Si cred ca mi-ar fi ingrozitor de greu! Dar pentru copiii nostri gasim putere!
Tu stii ca oricarui om care are unul din simturi alterat i-a compensat natura in alte parti, alte simturi, alte valente. Sofiuta ta este atat de speciala, atat de tandra, atat de feminina...cucereste prin simpla prezenta! Si stii asta!
Fii convinsa ca va ajunge sa asculte sunetele care-i vor placea si va ajunge sa vorbeasca absolut normal!
Multa putere si credinta ca va fi bine! Foarte bine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

LalaD, s-ar putea sa ai dreptate, sa fi fost M o exceptie...daca e cuminte si linistit...hmmm...inainte de gradi nu era...dar daca ma gandesc inainte de nasterea lui A, parca era mai cumintel. Oricum, perioada cand am avut probl cu somnul si mancarea si urletele, mai ales la alaptatul lui A, a fost destul de lunga, de cand a venit acasa de la mama (la 2 luni ale lui A) pana a mers la gradi (cateva sapt) rauuuu de tot, si apoi culcatul de noapte a fost un chin cam inca vreo 3-4 luni. Dupa vreo 3 luni de gradi s-a linistit. "Aversiunea" fata de A a durat vreo 6 luni...ei ce zici...cuminte si linistit...nu stiu ce sa zic...a fost afectat de nasterea lui A, iar noua ne-a impus gradi si situatia (in chirie intr-un apt minuscul...nu aveam cum sa-i separ), iar pe mine nu m-au tinut nervii...oi fi fost si eu slaba.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hellooou,
ma omorati si pe mine cu toate bunatatile de care pomeniti.....Eu numai ce am scos painea de la cuptor, in 10 min e gata aluatul de clatite, am dunstuit si eu o varza creata sa fie garnitura la cina langa schnitzel si cartofi...
Mi-e si mie dor de bunatati romanesti.......de mor! Si in gand imi dau zilnic peste mana cand mananc prea multi si ciugulesc intr-una....

Marianaa,
felicitari pentru micuta!

Micsunea,
cred ca asta a fost cel mai bine pazit secret de pe-aici:fratiorul Amandinei. Abia asteptam sa-l vedem.

Azi am discutat mult pe mess cu o prietena daca e cazul de bb2 sau ne dedicam unuia singur caci e greu de crescut si un copil in ziua de azi.De duminica nu ma indur sa sortez hainute de-ale lui B pe care vreau sa le duc maine la bazar.... nu ma indur sa ma despart de ele. Mai am inca tot, tot.

Merg sa pun de clatite.......

PS
Stancutza,
o sa fie bine, ai sa vezi!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sac sac ..

si eu am fost harnicuta acum pe seara .. am prestat o supa de pui cu galuste si un pilaf de vara cu piept pui ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput