Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Raluca multumim pt aprecieri
Acum am vazut ca amandoi copilasii tai poarta numele sf Andrei...sa te tii petrecere atunci

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

asadar... veni si ziua...

draga elle...
nimic din ce am sa-ti scriu nu iti este strain, trebuie doar sa crezi ca daca un om iti spune un lucru si mai vin doi sa confirme, cu siguranta au dreptate: esti o mama extraordinara, cu o dragoste imensa cat oceanul si cerul la un loc, cu o intelegere si o daruire mai presus de intelegerile omului de rand preocupat de trivialitati, cu o rabdare infinita, chiar daca uneori ti se pare ca dincolo de zid e capatul energiilor tale, cu o marinimie greu de egalat de vreun muritor... si toate astea pentru copiii tai! primul, eva, lumina ochilor tai, al doilea, care se pregateste sa te salute in raze brumate de soare tomnatic, sufletul ochilor tai!
sunt convinsa ca va fi o intalnire plina de intelepciune, va fi o lectie de viata invatata cu zambetul pe buze. sunt convinsa ca ai sa-ti gasesti linistea si acceptarea (nu resemnarea) in ochii ei plini de ensuri ce strabt pana la tine din alta lume!
stiu, poate mai bie decat iti imaginezi, ca toate temerile care te incearca se vor estompa in timp. nu dintr-o data, dar cu fiecare clipa in care ai s-o tii la san pe anna sophia! sa nu te pedepsesti pentru ca timpul trebuie sa-si faca datoria, sa vindece rani, sa linisteasca suflete, sa readuca increderea in zambetul tau!

traieste momentele de maine cu seninatate! sunt unice! si merita sa le pastrezi in suflet pure, esenta, chihlimbar!

sa fie int-o zi cu ursitoare generoase! te asteptam cu drag micuta sophia! si mami, capul sus! esti cea mai extrordinara mamica din lume!

te pupam cu drag, micii si marii din bruxel!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 12+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

helloo

gata fetele .. am vesti ..

CEZARIANA, MAINE 04.10.2009! LA ORA 8.30 INTERNAREA SI LA 11-12 INTRU IN OPERATIE.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

sa fie intr-un ceas bun, nastere usoara si o sanatoasa

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 13+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Wow Elle!!!Deci maine e ziua cea mare!
Abia astept sa vii sa ne spui ce fericita esti!
Ne gandim la tine maine toata ziua.Pupici si o imbratisare calda de la noi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Raluca multumim pt aprecieri
Acum am vazut ca amandoi copilasii tai poarta numele sf Andrei...sa te tii petrecere atunci

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09

......si unde mai pui ca si sotu' e Andrei,dar ii zicem pe celalat nume,apoi la 1 decembrie e ziua sotului,6 dec mosu,sarbatorile,5,6 ianuarie sf Ion{sotu' e si Ionut},26 ian ziua mea,iar in febr ziua copiilor... ce mai o vom tine intr-o veselie 3 luni pe an
nu conteaza,sanatosi sa fim

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 19+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Elle, draga noastra, ce emotii, ce fericire! Abia astept sa vad mutrisoara dulce a surioarei de Bitzilina!

Sa dea D-zeu sa o nasti intr-un ceas norocos, tu sa te refaci repede si sa o poti privi, hrani si imbratisa cu dragostea de care are nevoie, pentru ca e cu siguranta nerabdatoare sa te cunoasca, sa te vada si sa te cheme!

Sa ai o noapte usoara, mamica frumoasa, si o nastere la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

URGENT...am nevoie si eu de parola contului nostru pentru a deschide capitol nou dedicat zuzicii noastre scumpe Elle si micutei Anna Sophia. Daca este cineva pe receptie...pliiiizzzz

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

DRagi zuzici,

eu v-am citit cu coada ochiului de la birou, ca nu prea imi place sa raman in urma, dar nu am avut timp sa postez.

Noi suntem bine, saptamana asta Sofia parca a dormit mai bine noaptea (sapt trecuta mi-a tot plans pe la 2 si 4 dimineata, cu treziri lungi si pe urma sculat devreme). Sapt asta doar s-a sculat devreme, in fiecare zi la 6, zici ca-i ceas. Si eu care speram sa doarma mai mult daca s-a scurtat ziua...

Si azi noapte am avut din nou show cu ea, s-a trezit tot asa la 4, toate ritualurile de culcare au durat pana aproape de 7, cand ea ea dormea de ceva vreme dar mai intai m-am asigurat ca e "pe bune" si pe urma am mai dormit pana la 9.

Si, supriza, azi dimineata, schiopata cu piciorusul drept ...se cerea in brate sau mergea in 4 labe. Cand m-am uitat, avea glezna dreapta putin umflata .
Ne-am dus cu ea la Budimex, unde s-au miscat repede cu radiografia si diagnosticul: contuzie. Trebuie repaus cateva zile, Nurofen de 3 ori pe zi, gheata si unguent cu arnica pe glezna. Sper sa ii treaca repede, e greu sa o vad ca nu poate merge sau alerga si sa o pacalesc tot timpul cu jocuri statice ...

Cred ca si-a rasucit glezna coborand cu mine dealul din parc, adora sa alerge pe-acolo si, chiar daca o tin de manuta sa nu se rostogoleasca la vale, i-o cam iau inainte piciorusele...

Tati e plecat, asa ca la spital am fost cu sora mea, cu taxiul, cu caruciorul dupa noi, pe ploaia aia. Dar a fost ok, toata lumea a fost profi si amabila, spitalul curat si renovat si destul de liber, cel putin la parter unde erau urgentele...Nu am dat nici un ban, nu mi-a cerut nimeni nimic! Sofia a fost cam speriata cand o lasam din brate, a plans, desi de fapt nu ii faceau nimic, deci plangea degeaba, "din principiu", glumeam eu.

Ramona, ma bucur tare mult ca Razvi nu are intoleranta la gluten, cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima. Am citit despre meniul de la cresa , eu sunt sigura ca de banii aia se poate pregati si un meniu mai sanatos!!! Oare Protectia Copilului nu poate fi sesizata? Sau chiar la Ministerul Invatamantului? Isi bat joc de sanatatea micutilor cu mancarea aia...Of...

Miri draguta, ai intrebat de Sofia - pai ea poarta aparatele auditive deja de 4 luni, primele investigatii le-am facut in aprilie cred. Acum a avut a doua serie de investigatii, o evaluare adica dupa cateva luni cu aparate. Din pacate, nu i-au imbunatatit nivelul auditiv, deci ni s-a recomandat implant cohlear.

Alina, esti o gospodina-eroina! Singura acasa cu copiii si tu faci atatea bunatati, felicitari! Eu nu am pus o conserva in viata mea... Desi imi place sa gatesc, dar prefer sa o fac de placere decat de nevoie :-). Cand iti deschizi business-ul cu conserve, pune-ma pe lista te rog!

Lala, daca ai timp, imi scrii un PM sau un mail cu detalii despre bona disponibila (nu pt mine, pt sefa mea)? Multumesc!

V-am pupat, ma duc la culcare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si acum sa va dau si eu buna seara! Sunt foarte emotionata pt Elle si am trimis msj fara sa zic macar un buna seara

Laura I, am vazut pozicile de la mare.Taaare rar ne mai pui poze si ne-a fost asa de dor sa o vedem pe micuta ta frumoasa.
Sa stii ca nu am uitat de voi cu castanele.Dar pur si simplu nu am avut timp sapt asta ca am fost schimbu doi la gradi.
Sapt asta voi fi schimbu 1 si sper sa reusesc sa vi le trimit.

Roli ma bucur ca ii place asa de mult lui Marc gradi cea noua si ma bucur si mai tare ca Andrei e mancacios iar.
Imi pare rau sa aud totusi ca ai probleme cu vederea.:(

Ralu felicitari pt baietel, frumos nume ii dati.
Chiar, poze cu Sonia?

Alinush, nu gasesc parola, oa veam undeva pe mail da nu dau de ea, sory.

Stancutza, of ce rau imi pare sa aud de piciorusul Sofiei.Pupam tare sa treaca.

Eu cu Razvi tot in plop si plopu in aer.
Saptamana asta l-am dus 2 zile cu mine la gradi si d-nei directoare nu i-a convenit .Am rugat-o sa imi permita sa il duc cu mine doua saptamani pana vine o matsa de-a mea sa stea cu Razvi.Matusa asta a mea e salvarea mea.Intra in pensie de la 19 oct si s-a oferit sa il ingrijeasca.Eu am mare incredere in ea, ii plac foarte mult copiii.
Deci am rugat-o pe directoare sa imi permita sa il duc cu mine doua sapamani si cu foarte mare greu si cu multa teorie a zis ca ma lasa dar sa incerc cumva sa il duc doar cand sunt schimbu doi.Deci o saptamana tot is in plop.
O sa vad luni la cresa ce meniu au pe saptamana asta si daca vad tot asa oribilitati il duc la soacra la tara.

In rest suntem bine, Razvan e bine, am terminat regimul cu glutenu care zic eu a fost dat aiurea.El a crescut in ultima luna cam 200 de grame si 2 cm.Dar a crescut datorita sanzimelor, nu regimului.
Nu va spun ca de cand am renuntat la regim (pe care doct care ni l-a impus a zis sa il mai facem 3 luni ), Razvan de luni pana azi a luat 170 de gr in greutate, doar cu siropul de sanzime .
So, ne-am chinuit degeaba cu regimul cand trebuia sa ii dam doar siropelul de sanzime.

Va pup, plec la nani!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Iubitele mele, avem capitol nou dedicat zuzei noastre dragi, Elle si surioarei de clopotica, Anna Sophia.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143223

Mergi la inceput