Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
roli ai dreptate .. a triumfat. asta este. imi pare rau de aceste neintelegeri. am vorbit cu sotu' si a spus ca va avea o discutie cu ma-sa .. sa vedem cu ce rezultate.
ven imi pare rau dar asta simt .. ne e greu din multe puncte de vedere .. stiu ca anna nu are nicio vina insa eu am! si inca una enorma. nu ma simt apropiata de acest copil .. nu stiu cum va fi dupa nastere insa acum sunt cam pustiita de sentimente .. ![]()
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monicaa spune:
Elena imi pare tare rau ca aveti discutii asa neplacute acum in prag de sarbatoare.
Imi permiti si mie o parere neavizata? Am avut ocazia sa o cunosc pe socrella. Am vazut-o o luna jumatate anul trecut aproape in fiecare zi.Si nu mi-a lasat impresia ca ar fi o scorpie.![]()
Eu am senzatia ca dansei ii e teama de ce se va schimba cu venirea Annei. Si daca are senzatia ca planifici pe ascuns cu mami tau cu atat mai mult o apuca panica.Ce ai enumerat tu ca au ai tai si dansa nu are, poate fi interpretat si pe dos. Poate tocmai ca nu are altceva ii provoaca teama.
Cel mai bine va asezati toti la o masa si discutati cum e mai bine sa va impartiti atributiunile dupa ce vine Anna. Iar sotzul n-ar fi rau sa stea de vorba cu ea intre 4 ochi si sa vada ce o doare. Ca ceva are femeia.
si sper sa gasiti solutia cea mai buna
Cat despre Anna abia astept sa te aud spunand ca ai fost o toanta cand ti-ai imaginat ca nu poti iubii acest copil.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
Ellenuta spune:
monica of of of .. poate nu era scorpie dar uite de ce e in stare .. cum Dumnezeu sa se opuna alor mei sa iasa cu eva .. eu nu-mi pot explica asta .. acum nu mai lipseste decat sa decreteze sa nu o mai vada deloc ..
si daca ar fi vrut sa aiba si alte treburi, ar fi putut .. sa o primeasca la ea in casa pe ma-sa si sa aiba grija de ea .. e adevarat ca o perioada nu a putut sa faca asta din motive de sot bolnav de cancer insa dupa aia .. ar fi putut sa imparta atributiunile cu sora-sa ..
in fine .. o sa stam la masa discutiile si sa vedem ce iese .. oricum, de bine nu e ..
despre anna .. 'om vedea ..
Elena, mami de
38+ Anna Sophia
Eva
papa bun
monicaa spune:
Uff Elena e greu e drept. Sper sa se rezolve amiabil situatia.
Sa va spun de noi. Clara s-a trezit ieri cu mucii curgand rauri.In mod normal nimic nou ca la noi e stare de fapt dar abia se potolise de 2 zile. pp ca iar a furat un virus ceva.
Cum n-a facut febra am stat mai toata ziua pe afara si ne-am jucat ca am avut o vreme de nota 10. Aseara am pus-o la nani cu 37.6, dimineata era iar temperatura normala. Azi iar am stat numai pe afara, am fost la o ferma si prin padure (am pus pe blog ceva poze si pe webshots).
Numai ca imi luasem si eu maine o zi de concediu sa mai fac una alta prin casa si sa mai respir un pic
. Acum clar ca maine o tin acasa si merg cu ea la doctor sa vedem ce mai e si de data asta. Nu-mi pare rau ca imi petrec ziua cu ea dar sunt in urma cu o tona de treburi casnice. Uff. Plus ca i-au iesit pe faza 3 bubitze si acum nu stiu daca sunt de la boala lui peste sau nu. Dar am sa aflu maine cu siguranta.
Miri daca imi spui din timp cand planificati venirea in vaterland
ne organisam si noi si tragem o intalnire.
Va pupicesc si va urez o saptamana usoara
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Noi suntem bine, va salutam cu drag dupa un week-end plin (de fapt, nu sunt toate?) cu parc, cumparaturi si vizite.
Elle, eu la socrella simt niste frustrari, pe care nu le inteleg total dar incerc. Cred ca o iubeste foarte mult pe Eva si se simte data afara din ecuatie, mai ales cu evenimentele care urmeaza. Aici trebuie lucrat cu ea. Eva nu e proprietatea ei, e adevarat, dar faptul ca o iubeste e un lucru bun. Nu regreta ca a avut grija de Eva aproape doi ani, e mare lucru si a facut-o cu drag. Si, e adevarat ca bunicii au nepoti preferati, probabil in cazul ei va fi Eva... Incearca si tu sa nu te enervezi, vorbele odata spuse nu s emai iau inapoi si pe urma reinnodati mai greu relatia...Nu uita ca o sa ai nevoie de ea. Si e clar ca va exista o perioada de acomodare, pentru toata familia voastra, dar o veti trece cu bine.
Azi am fost in vizita la niste prieteni cu un baietel de 4 ani, ff energic dar si f protector cu Sofia. S-au jucat micutii asa frumos, au ras, au fugit, s-au tinut de mana, s-au ascuns,si au facut schimb de jucarii, incat am intrezarit cum ar fi casa noastra cu doi pui, atunci cand va fi...o sa vezi Elle ca si la voi o sa fie la fel!!!
Oare sa nu conteze de loc ca o gasca intreaga de zuze asteapta cu sufletul la gura si multa dragoste pe surioara mai mica a Evei? eu sper sa conteze totusi pentru tine, hai curaj!!!
Si vroiam sa te intreb, o sa faci din nou anestezie generala? Stiu ca la Eva asa ai facut, dar daca doctorul e de acord, vreau sa-ti spun ca anestezia rahi iti ofera ceva minunat: momentul in care iti vezi prima oara bebele, in descarcarea aia hormonala de imediat de dupa ce se naste, e unic si, dupa parerea mea, nu trebuie ratat. E ca o intalnire cu un inger
.
Grati, am citit de copilasul acela pe care il cunosti tu, ce rau imi pare pt parinti sa afle asa un diagnostic, cred ca e greu tare, pentru ca nu se vindeca. Dar am citit ca sindromul Williams e asociat cu hiperacuzia nu cu hipoazucia, oare copilul ala e chiar hipoacuzic? O fi un alt sindrom si a gresit doctorul...are fatzuca aceea specifica (de spiridus, cu nas carn, gura mare si dintii spatiati)? Cica asta ar fi unul din principalele criterii de depistare...
Ema, te cred ca esti obosita tare, dar e bine ca ai si ajutor, si in plus din cate inteleg cele mai importante persoane din viata ta sunt doi cumintei :-) E mare lucru sa stii. Mai ai laptic pentru sosonel?
Nemary, Miri-mik, pupam gravidutele!
Irlandeza, Virgo, La Multi Ani!
Ginnette, ne e dor de tine! La fel si de Anca, Ramo, Angelique, Tinna, Danybv, Ancasoare, Louiza, AlinaTudor, Lala_20, Gabrittza, si atatea alte fete care ne-au uitat!
Ma retrag si eu, scuzati placinta, dar daca scriu doar o data pe saptamana mi-e cam greu sa scriu putin. Va pup pe toate!
monicaa spune:
Buna dimineata si o cafea fara cofeina 
Unde ati disparut? E luni azi nu?
Noi ne pregatim sa plecam la tanti doctor sa vedem ce si cum. E un frig afara (cam 9 grade) si o ceata urata, tocmai bine de plimbat copilul prin oras. Dar asta e. Cui pe cui se scoate spunea cineva.
Pupici si sper ca pana ma intorc sa se mai fi trezit cineva ![]()
miri_mik spune:
salutare!
grea dimineata...
roli... ma spanzut cu micii d eglezna, pe bune!!! innebunesc! le-am luat pat supretajat. alaltaieri, balamuc cu racnete pana s-a adormit. ieri la amiaz... palme la fund si alte cele, i-am despartit ca nu s e putea. bruno a adormit la noi in pat, sacha urla de ciuda ca l-am scos pe bruno. noaptea s-a trezit banditul la 4si un sfert in racnete si bocanli in usha de mi-a stat inima. i-am dat bibe la noi in pat si a aadormit. la 7 si un sfert s-a trezit draguld e bruno si mi-a zis ca a facut pipi ca un baiat cuminte. dar nu pot sa-i pun la infinit la mine in pat!!!! ma ucide gandul si ideea. de la 4 pana la 7 il tot pazeam pe print sa nus epravaleasca. la un moment dat era trantit pe mine si sforaia. era dragut dar m-am enervat la culme. azi il ducem lamedic sa intrebam ce masuri sa luam ca io am ramas in pana d eidei sid e frustrari vad negru in fata ochilor:)
acu de dimineata l-am inscris la scoala. fratele dinamita. n-a stat o secunda pe fundul lui. racnete in plina sala de sport. doamana director se uita la noi peste ochelari... o sa aiba mainile pline cu sacha:))))
monicaa, in urmatorul weekend liber al meu... te annt io cand e ala:)
elle, e mai liniste la voi?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de...
11+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata fetelor!
Hai sa va servesc eu cu
dimineata asta ca nu am facut-o demult.
Stancutza
.Nu v-am uitat, cum sa va uit?
Eu va citesc zilnic, dar mai greu cu scrisu ca sunt destul de ocupata.
De fapt am fost pana mai azi.De maine merge puiu in sfarsit la cresa si o sa fiu puitn mai libera.
Numai ca nu stiu ce sa fac.Azi am fost pana la cresa sa vad ce am nevoie pt Razvan acolo si nu mi-a placut ce am vazut.
AM nimerit chiar la ora de masa si copiii mancau la o masuta (erau doar 5 azi) si nu aveau nici macar fata de masa.
.
Pe langa asta mai mancau si paine cu pateu, iarasi
.
Apoi nu mi-a placut cand am vazut ce contine meniu saptamana asta: carnati, mezeluri, fasole, rulada de carne 

.
Mie mi se par prea mici pt asa ceva, mai ales ca sunt copii si mai mici acolo.
Nu-mi place deloc, cred ca o sa incerc sa il duc cu mine la gradi.
Sau ce sa fac?Pot sa le impun cumva sa adapteze meniu pt copiii mici, bebelusi chiar?
Elle mama ei de soacra
!
Sper sa ajungeti la o intelegere si sa fie bine pt toata lumea. 
Roxiiiiiiiiii?Te-ai suparat pe noi?

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Subscriu in totalitate la ce a spus Roli. Si, for God's sake, Elena, nu mai spune si acum, in prag de nastere, cand ar trebui sa fii 'cotropita' de hormonii aia buni, care abia asteapta sa-l vada pe bebe, ca Anna e o povara! Nici nu stii cat de mult va fi influentata viata ei de aceasta atitudine a ta...o spun cu riscul de a te supara pe mine iremediabil, dar te rog eu mult, sapa in sufletul tau si cauta acolo un dram de iubire pt. fetita asta care se naste maine-poimaine, si care NU ARE NICI O VINA ca vine pe lume, ca va face VOUA acest DAR! ![]() Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
ELLENUTA, sunt de acord cu Ven in ceea ce ti-aspus si mai vroiam sa adaug ceva. daca nu ai fi insarcinata si in prag de nastere fi sigura ca s-ar fi ivit alte probleme si ai fi avut discutia asta cu soacra oricum. micuta Anna nu are nicio vina si ai sa vezi ca apele se vor linisti de la sine dupa ce o vei naste. pupici

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
13+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ellenuta spune:
neata
la noi e liniste .. dar probabil e linistea dinaintea furtunii .. ma dispera atitudinea soacrei .. in fine nu va mai bat la cap caci le aveti voi pe ale voastre.
moni te asteptam cu vesti bune de la doctor!
miri iui .. ce peripetii cu patutul .. lasa ca se invata ei sa faca nani in el, stai linistita! pupici
ramo Doamne ce meniu la cresa .. eu nu as fi de acord cu asta. mai bine incerci sa-l aduci la tine la gradi ..
nemary uff, nu stiu ce s-ar ivi dar cert e ca eu sunt cu nervii la pamant .. si in acest moment, nu-mi trebuie nici un copil si ma ia groaza cand ma gandesc in ce stres vine ..
stancutza sa ma ia naiba daca eu inteleg de unde ii vin aceste frustrari .. in niciun caz nu e data afara din ecuatie, dar probabil ca se teme ca odata cu venirea annei, va avea si mai multe atributii .. ceea ce nu e adevarat caci i-am explicat exact ce si cum. e adevarat ca o iubeste mult pe eva dar .. si ai mei sunt bunicii ei .. au tot dreptul sa o ia la plimbare, sa o ia la ei ... eva nu e proprietatea socrelei .. insa cred ca ea asa simte .. ceea ce nu e sanatos deloc!!
pupici .. am fugit sa cumpar cate ceva ..
Elena, mami de
38+ Anna Sophia
Eva
papa bun