scoala 56,, Jose Marti"

scoala 56,, Jose Marti" | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Imi poate recomanda cineva o invatatoare buna, care are acum clasa a IV-a la scoala 56?
N-am cuvinte sa spun cat de recunoscatoare as fi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Chiar nimeni nu stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Si pe mine ma intereseaza detalii despre aceasta scoala.Nu stiu spre care sa ma indrept: 49, 56 sau Sc. Iancului...orice ajutor e binevenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_cumpi spune:

Buna Adriana76 ! As vrea sa stiu daca este posibil sa ma ajuti si pe mine cu ceva explicatii despre ce inseamna cicloplegia si cum poate fi remediata !?
Astept un mail de la tine daca este posibil ! Mail-ul meu este paul.oprea84@yahoo.com
Altfel nu stiu sa trimit mesaje aici, daca vede altcineva mesajul si stie cum sa il trimita personal ei, va rog ajutati-ma !
Multumesc anticipat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AniaMaria spune:

Noa, despre scoala 186 ai mai aflat? Am vazut celalalt topic, as vrea sa stiu si eu despre aceasta scoala, in caz ca ai ceva informatii. Multumesc.

Mergi la inceput

Din pacate, nimic.Desi e o scoala cotata foarte bine din cate am inteles,vad ca nimeni nu stie alte amanunte.
Ce pot sa-ti spun este ca am fost si am vazut-o pe dinafara si mi s-a parut ff ingrijita curtea.
Eu inca sper sa gasesc pe cineva care sa-mi poata furniza niste informatii despre invatatoarele care au acum aIV-a.

In final, am un sfat ff important pentru mamicile de viitori scolari:
interesati-va cand inscrieti copilul daca invatatoarea este TITULARA pe post.Nepotica mea este in clasa aIII-a si anul acesta a schimbat a treia invatatoare!!!
Toate au fost suplinitoare pana acum,abia aceasta e titulara. Parintii sunt extrem de nemultumiti, dar asta e ,daca nu s-au interesat inainte.

Mergi la inceput

Am vazut ca sunt destule mamici care au copiii la aceasta scoala.
As vrea sa stiu si eu cate ceva, de la cineva care a vazut-o in interior. Cum arata salile de clasa,curatenie, paza etc.
Este o scoala aglomerata? Am inteles ca sunt foarte multe clase intr-o serie,parca in jur de 8.Nu e prea mare inghesuiala, pe holuri, in pauze ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am copilul in clasa I la 56, dar nu pot sa va spun prea multe despre ea, abia suntem la inceput. Poate mai multe iti va spune o mamica de copil de a 4-a.
Eu l-am inscris la 3 scoli: 56,49,46. De 46 apartinem, asa ca erau obligati sa il primeasca. La 49 nu ne-au acceptat (cica nu apartinem) dar acum nu-mi pare rau (au program le la 7.30 la 10.30 pt clasele mici, orele scurtate, scoala in reparatii de cativa ani, se bazeaza mult pe teme). La 56 l-au primit, desi ne e cel mai departe de casa si am mers pe recomandarile de scoala buna. Am tot auzit de tot felul de invatatoare, dar cum pile n-aveam si la secretariat nu ne-au ajutat de loc...am ramas pe "ce pica". Si se pare ca e bine. Avem invatatoare tanara, copilului ii place de ea, o respecta. Ieri i-a fost rau baiatului meu la scoala si aseara ne-a sunat ea sa ne intrebe cum se simte - jos palaria!
Trecand la lucruri mai practice - sunt 8 clase pe an de studii, sala de clasa a copilului meu e la parter, in "fundul" scolii dar cu avantajul ca sunt singuri pe acest capat de culoar si nu interactioneaza cu copii mai mari si/sau mai brutali. In afara de aceasta invatatoare nu cunosc pe nimeni in scoala, asa ca nu pot sa va zic de alte invatatoare. Din auzite stiu doar de D-na Velciu (cea mai buna din scoala) dar care are anul asta a 3-a, asa ca nu va ajuta.
Salile obisnuite sunt cu parchet pe jos, cu banci sau mese - normale. Sala in care invata al meu, e transformata dintr-un atelier ceva (initial am zis ca e cam nashpa - dar se pare ca e mai bine) pt ca e "pe lat" adica sunt 8 mese pe latimea salii si doar 4 pe adancime, adica si din ultima banca se vede f bine. Tot pentru ca e invatatoare noua in scoala, nu a fost inghesuiala maxima la ea. In celelalte clase sunt 30 copii (atatia inscriu- cap. maxima) la noi sunt 25.
Au profesor la sport si merg la sala, profa la engleza si profesor la religie (dar eu l-am retras). Au fost deja intr-o excursie.
Parintii, dupa 1 oct nu au voie in scoala. Deocamdata n-au inca uniforme - abia dupa vacanta vor fi gata. In zilele cu sportul au voie in trening la scoala. Exista after school - cam aglomerat am inteles - dar nu stiu mai multe pt ca nu l-am lasat la el. Mai au cursuri de dans si karate - seara.

Mergi la inceput

Multumesc mult ,anya!

Mergi la inceput