fimoza
Raspunsuri - Pagina 2
iuliiuli spune:
Buna! Eu am tot citit pareri pro ci contra decalotarii si nu am facut nimic in aceasta privinta pana pe la varsta de 2 ani si jumatate a lui Alex (acum are 3 ani si aproape 5 luni), cand am ajuns ptr alta problema la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Medicul care il consulta s-a uitat si la putica lui si fara prea multe vorbe ne-a invitat sa-l tinem pe o masa de spital, i-a decalotat sau i-a desfacut pielita de la puti cu o pensa, a pulverizat cu un spray dezinfectant, a uns cu o alifie locul care se cam inrosise si ne-a spus ca o sa-l cam doara vreo 3 zile la urinat.
A fost cu mult planset atunci si in zilele care au urmat, cand eu decalotam puti si ungeam cu rivanol si apoi cu nidoflor, in timp ce tati il tinea bine sa nu se miste. L-a cam usturat la pisu cateva zile, dar de atunci nu mai avem probleme.Acum facem baita si isi desface singur puti si mami spala bine cu sapun si limpezim cu multa apa! Dar atunci a trebuit facut ptr ca se acumulasera deja secretii care, daca le lasam acolo, s-ar fi infectat!
iuli si alex
iulia
Nicoleta spune:
Salut.
Noi maine ne ducem la nenea doctoru' sa ii faca lui Stefan, 8 luni, o operatie care sa permita decalotarea putulicii. Trebuie sa ne internam si sper sa se termine repede. Sunt ingrozita ca trebuie sa trecem prin asta. Insa cred ca este mai bine acum decat mai tarziu, pentru ca acum nu este constient de ce i se intampla...
Ati trecut prin asa ceva?
Nu se poate cu pensa, trebuie anestezie generala pentru ca fimoza este stransa...
Nicoleta.
vivi.chiriac spune:
Salut!Va intreb si eu ceva,baiatul meu face 3anisori mereu i-am tras de pielecica insa mai mult de 0,5cm nu se trage.Este nevoie de interventie medicala?Face pe "nebunul" cind ma duc cu el la pediatra sa-l vada si nu stiu cum sa procedez.Am adus acasa,a vorbit cu el, s-a jucat dar tot nu i-a dat voie sa-l vada.Sotul meu nu vrea sa-l chinuim,insa eu nu vreau sa aiba probleme mai tirziu. Ce ma sfatuiti?