Colectia de toamna-iarna 2005 (248)
Raspunsuri - Pagina 7
Bic spune:
Deci, ne vedem miine. E un singur loc care se cheama IOR bisercuta???? Ca sa nu ajungem prin alte parti.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
mihaela_80 spune:
Hello,
Noki si Lavi, multumim mult pentru ofertele de transport! Pana la urma daca se face intalneala in Titan putem veni si cu metroul, dar daca vreti sa ne luati e mai bine, sigur. Cine ne vrea, putem fi la 5 fara ceva jos aici la noi pe undeva.
Biserica e aia de lemn care se vede de la strada, nu?
Lavi, cat stati azi in parc? Eu trebuie sa ajung undeva la 7, stau cam o ora, as ajunge in parc pe la 8 si 20, cred. E prea tarziu pentru voi?
Joy, chiar asa, sa-i bata educatoarea pe copii? Stiu ca a fost greu cu locul, dar asta nu prea e de tolerat. Poate ar trebui sa ii sugereze cineva ca exista si pedepse mai putin traumatizante si ca exista si inspectorat.
Coralia, felicitari pt bebe bine-crescut si vaccinat!
lavi02 spune:
Miha, e cam tarziu la 8.20, e bezna deja de-a binelea.
Eu vreau sa le scot pe la 5 si sa stam pana pe la 8.
mihaela_80 spune:
Lavi, vad ca Maya nu vrea sa doarma, o sa ies acum cu ea, o sa fim la locul ala de joaca, primul de pe stanga, dupa trambulina. Daca veniti la 5 ne gasiti acolo.
O sa stau pana la 6.30.
tania-z spune:
pt NOKI si pt fetele carora le place Sibiu, va invit la un tur virtual. Cele mai frumoasa sunt imaginile de noapte
http://www.sibiul.ro/sibiu-virtual-tour/sibiu-virtual-tour-68.html
mandyksch spune:
Ce dor mi s-a facut de Sibiu
Am fost in decembrie dar nu am apucat sa umblam aproape deloc.Si inainte de decembrie nu am mai fost de cativa ani.
Tania, am vazut ca ai site-ul in mai multe limbi.Nu vrei sa iti traduc si in maghiara? Ca nu este asa mult si iti fac cu placere, free.![]()
bb_alinus spune:
Din Rotterdam aeroport incercare de iPhone sa vad daca merge! Plecam pt weekend la Cambridge. Parca sunt la servici, numai business men in costum cravata si laptopul in brate, sunt navetistii, saracii, se intorc acasa:)). Ma duc la boarding, scuzati greselile! Weekend placut si sanatate la puiutzi! Si intalneala placuta.
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
cristinamh spune:
pentru curiosi, poze de la intalnire in contul comun
.
noi am venit mai repejor acasa.
Bic spune:
Dormiti, ai? A mea tot la 8 si un pic s-a trezit, desi aseara abia la 10.45 cred ca adormit.
Ne bucuram enorm ca ne-am vazut, ca am avut un guest star - Cristina si cei doi pui mari ai ei - si imi pare rau ca nu au ajuns mai multi pitici si mamici, dar intotdeauna e bine sa lasam ceva pe data viitoare.
Pun eu niste poze si va trimit invitatie in mailul comun.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC