Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 22
Leditia spune:
neatza
Miere ce baiat dulce ai tu acolo..
Lisa,incearca sa-i schimbi meniul de seara,sau vezi sa nu se agite prea tare dupa masa.Recunosc ca mie nu-mi iese,David e in continua miscare si e mai mereu transpirat de la atata zburdat.
Oricum incearca sa vezi ce anume ii provoaca voma.
Noua ne-a trecut febra si diareea,deci am optat sa nu-i dau cedaxul.Dar cu bubitele de pe el nu stiu ce fac.Drita zicea ca e dermatita..i-am spalat toata hainele si le-am clatit de le-au gasit nebuniile,l-am spalat cu produse specifice(dar asta oricum o faceam si pana acum),l-am dat cu ulei tot pt dermatita..si nu-i trece.Soacra-mea zicea ca-i posibil sa fie un pojarel,dar pe fata nu are nimic..insa nu pricep de ce nu-i trece dermatita si cum de i-a aparut din moment ce el de pe la 3 luni e spalat numai cu produse dermato-cosmetice...ca deh,are pielea sensibila ca maica-sa![]()
La schimbat nu mai sta cuminte de foarte mult timp,da mereu din craci,se intoarce si fuge..si uite asa e o lupta intre noi doi si pana sa termin cu scutecul deja sunt transpirata toata.
Ce mai, e o adevarata aventura..invatam noi tehnici de a pune pampersul,din diverse pozitii,inchidem capsele la body in timp ce copilul fuge prin pat si tot asa.
La tv se uita,recunosc,dar nu f mult,pt ca nu e prea interesat.Doar anumite reclame ii atrag atentia,in rest chiar daca tv-ul merge el se joaca..e mult mai interesat de oglinda pe care se catara si da cu palmutele in ea,decat de tv.![]()
Legat de iaurt,David mananca iaurt cu minim 3,5% grasime,de la Milli,tnuva sau napolact.Branzica o papa ori de la milli ori de la napolact sau fagaras.Nu-i place branza calcica si in nici un caz nu-i plac fructele cu branza cum tot recomanda pediatrii.Eu o pun in masa de pranz sau de seara,in nici un caz in fructe pt ca nu mi-ar mai manca fructele.
Cu mesele de noapte..hmm,suntem asa si asa.Are nopti in care se trezeste sa mai pape,are nopti in care doarme pana dim.Acum,eu nu m-am chinuit cu apa,pt ca David nu accepta apa nici pe zi,se stramba si o scuipa,asa ca noaptea n-am chef sa-l enervez si mai tare.In plus cand ii e foame, ii e foame frate..si urla de nu te poti intelege cu el.Urla si da din picioare,pana-i bagi biberonul in gura si cand simte lapticul incepe sa suga c-o putere de zici ca n-a mancat de cateva zile si ma bombane
,dar cu gura plina.(cred ca ma cearta ca dureaza atat :)))) )
Crisspy,m-am uitat la toate filmuletele voastre cu sot cu tot si e un dulce si un scump Razvan.
la multi ani sanatosi licuricilor ce au implinit in ultimele zile lunite.
Nu mai e mult si fac licuricii nostrii un anisor..Ce repede a trecut timpul.Parca ieri aveam burtica si ma stresam din toate prostiile![]()
Va las,ca s-a trezit galusca mica..acum e definitiv
(ca s-a mai trezit pe la 6 jumate urland de foame,dar e ok,ca dupa 8 ore jumate de somn,e normal sa-i fie fomica)
Va pupam si va dorim o sapt frumoasa.
PS:Anuc,cum sunteti?A luat in greutate puiul?David a luat 1,3kg intr-o luna,a si recuperat ce pierduse cand a fost bolnav si drita a fost socata cand a vazut cantarul..a zis ca daca o tine tot asa ne pune la cura de slabire :))))))
POZE CU NOI
de David Christian
flowerbee spune:
Neata,
Lisa, pe la ce ora papa Anuta masa de seara? De regula, copilasii de varsta licuricilor nostri (cu exceptia celor cu probleme sau bolnaviori)varsa pentru ca se agita prea mult dupa masa sau mecanic daca isi baga manutele in gura si le indeasa pana isi provoaca voma. Imi pare rau ca te-ai speriat. Si Alexia a varsat ieri dar cred ca am incercat eu prea mult sa o hranesc cu lingurita, dusmanul ei cel mai mare. Alaltaieri a mancat cu furculita, ieri nu a mai vrut.
Ledi, ma bucur ca v-a trecut febra si ca ati recuperat asa de frumos greutatea pierduta cand ati fost bolnaviori. Cu dermatita, nu stiu ce sa zic. Poate e bine sa schimbi detergentul cu unul special ca Dermalin sau Sodasan sau sapunelul.
Alexia face un fel de alergie la Huggies nr. 4, ii apar din cand in cand niste bubite. Insa la fel face si la Pampers sensitive, plus ca nu ii place plasuta aceea pe care au lasat-o si la noul tip de scutec.
Vad ca vorbiti de copii care musca si care se tavalesc prin magazine cand vor ceva. Sa va zic un secret: asa am fost eu, am exasperat-o pe mama. Muscam copiii care ma suparau de veneau mamicile la noi acasa iar daca mergeam cu mama la cumparaturi...vai de ea, saraca. Mi-e rusine de mine, dar eram micuta
. Apoi mi-am revenit
, m-au disciplimat ai meu, dar cu duhul blandetii, cum se zice.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bebelusi spune:
Lisa imi pare rau de vomitat dar intr-adevar vezi ce se intampla in jurul mesei si provoaca voma.
Ledi pentru bubite ai incercat sa ii dai cu Stelatria, face minuni la bubite.
Bee imi pare rau pentru Alexioara ca a vomitat, eu ti-am mai zis de 100 de ori sa nu o mai chinui cu lingurita ca intr-o buna zi isi va face greata de nu va mai manca nici cu biberonul. Nu e o tragedie ca mananca cu biberonul, daca ei ii face placere asa las-o asa. Uff tu vrei sa faci totul perfect ca la carte.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Filip! Sa cresti mare, sanatos si iubit! 
Si noi avem crize, dar nu de acum. Prima a fost cu caruciorul, acum am depasit-o si a urmat cu schimbatul. Mai avem putin si o depasim si pe asta. Eu nu cedez tipetelor cand e vorba de astfel de lucruri, vorbesc cu el si ii spun ca trebuie sa ne imbracam si continui sa-l imbrac si vad ca din ce in ce accepta mai bine. Chiar nu vreau sa creasca si sa alerg dupa el prin casa cu imbracamintea. In schimb, cand plange ca se plictiseste intr-un loc sau ca nu vrea sa stea in patut, incerc sa-l ajut, il iau in brate putin si apoi ii schimb locul, e firesc sa planga nestiind cum altfel sa se exprime.
Oricum, e greu sa stim cum se procedeaza corect, ma tot rog sa am inspiratia de a-l educa astfel incat sa nu ajunga un copil care se tavaleste prin magazine si tipa 
Vazut poze cu frumosul David. Alina, ai un baiat de revista 
Saracuta Anusca
, ce o fi cu ea? Poate se agita prea mult seara dupa ce papa?
Voi cum dati fierul la puiuti?
mamici si licurici
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
Aalina spune:
'neata
Ledi noi suntem cu dermatita si am incercat tot ce s-a putut. Pana am vorbit cu Irina si am hotarat sa nu il mai dau cu nimic. L-am dat atunci cand arata super nasol cu Advantan, foarte putin si nu a fost nevoie decat 2 zile. I-au mai reaparut o singura data si la fel i-au trecut foarte repede. Si acum ii spal cu Dermalin iar pe el il spal cu produse SebaMed. In rest nici un ulei, nici o crema absolut nimic.
La el prima data apar pe fata si abia apoi pe gat , maini si spate.
Acum e ok doar ca are portiuni unde are pielea ca de gaina. Dar atat timp cat nu e iritat si nu il mananca si nu se inrosesc il las in pace. Nici el nu a avut nimic multe luni si au aparut deodata. Nu am putut sa asociez cu nimic aparitia.
Branza ii fac din lapte praf si lamaie, iaurt inca ii dau special de bebelusi. O perioada i-am facut in casa branza din lapte normal si i-am dat iaurtel 3,5 dar cum eram cu dermatita am zis sa mai aman si sa incerc speciale.
La schimbat pampers si noi o luam la fuga dar acum ii dau de la inceput telecomanda si cat se butoneaza el cu super viteza plasez scutecul.
Despre trantirile prin magazine si perioada "2 ani" am ceva amintiri. Nu foarte crunte, Dori fiind un copil destul de intelegator. Doar ca atat am explicat in perioada aia...De ma gandeam daca nu e mai bine sa ma inregistrez si sa pun banda. La noi a functionat: esti cuminte cat mergem prin toate magazinele si din ultimul iti cumpar ceva, de obicei ceva simblolic primea, o jucarie mica, ceva de mancare ce ii placea. Iar in parc il anuntam din timp cate ture se mai poate da pana plecam. In genral functiona. Cand nu... il luam urland ignorand privirile asitentei.
Bee eu la Dori i-am dat destul de mult timp din biberon ca tineam la neuronii mei. Si acu merge la scoala si mananca singur cu lingurita si furculita
. Asa ca nu te stresa prea rau. Ce accepta cu lingurita e ok, ce nu... inca ii poti da cu biberon. Cand o sa incepi sa ii dai bucatele mai mari sa o lasi sa incerce cu manutele si apoi o sa accepte si cu lingurita.
Eu fier inca nu ii dau. Voi le-ati facut ceva analize inainte?
Irina cum mai esti?
sarbatoritilor
Ma duc sa vad si poze ca is restanta rau.
Sa aveti o zi buna!
Leditia spune:
bebelusi,David a facut prima data(si singura de altfel) dermatita atopica pe la 3 luni parca(nu bag mana in foc,dar oricum era micut)si de atunci il spal cu Trixera de la Avene si dupa baie il dau cu Stelatopia de la Mustela.Acum,pt ca nu am mai avut bani de trixera in ultima vreme,ca se termina f repede si e destul de scumpa,am folosit un sapunel pe care mi-l daduse drita,special pt dermatita,dar nu stiu exact cum ii zice.Si-l spal mereu ba cu trixera,ba cu sapunelul,il dau cu stelatopia,deci noi folosim de luni de zile numai produse dermato-cosmetice,pt ca are pielea sensibila.Ii clatesc f bine hainele si spal cu acelasi dero cu care spalam si acum 1 an si cand s-a nascut etc etc.(nu folosesc balsam)Insa nu bag mana in foc ca ar fi dermatita..doar ca nici nu stiu ce este.Eu ma bucur ca i-a trecut febra si diareea si ca nu a mai fost nevoie sa-i dau antibioticul.
Toate cele bune
POZE CU NOI
de David Christian
crisspy spune:
'Neata,
Va invit la capitol nou: 54
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
bebelusi spune:
AM PUS POZE NOI LA SEMNATURA!!!!!!!!!!
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"