Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragelor!
Nu prea am reusit sa va citesc ca am fost ocupati cu aprovizionarea...+ alte cumparaturi!
Am reusit azinoapte sa downloadez pozicile din vacanta http://family.webshots.com/photo/2201387140104535410MJKyRx
Azi avem musafiri asa ca nu stiu daca reusesc sa recuperez cu cititul!Dar de maine revin in forta!
Pupici la toti licuricii si mamicile lor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Porumbita s-a mai discutat despre produsele lactate, tb sa fie normale, nedegresate. Grasimile ajuta la dezvoltarea normala a copilului.

De schimbat diaper nu mai vorbesc, e un chin, am ajuns sa il schimb cand sta in picioare sau il pacalesc cu un pic de apa.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

pai sunt iaurturi cu 3% grasime si unele cu 6%;
pe astea cu 6 le mananca f bine (in combinatie cu fructe) da ma gandesc ca e prea multa grasime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu stiu aici, aici sunt denumite altfel, whole, skim, low and Reduced fat parca.
Edit: whole milk are 3.25%, skim are 1%, reduced fat are 2% si skim are mai putin de 1%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita draga mea, cred ca 3 sau 3,5 este ok.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

Veste mareeee . Am primit banii pe indemnizatie si alocatie!!! YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
Acum incerc sa-mi dau seama pe cate luni mi-au dat retroactiv si cat inseamna pe luna. So, cat de curand dau iama prin magazine ca numai pt ele am luat in ultimul timp....acu' am si eu nevoie de pantofi si alte chestii de toamna.

Aalina, ia-ma si pe mine cu tine in muntii...fie si pentru o zi .

Miere, si ce a facut Aidan in cele doua ore cat a stat treaz? adica de la 2 la 4....

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai cand e treaz noaptea se joaca pe intuneric, are doi ursuleti cu care doarme. Ori se ridica in picioare si isi da drumul la muzica (are o chestie care canta cand ii apesi butoanele). Vocifereza sau tipa (nu plange).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI la sarbatoritii de azi: Andrei, Miguel, Clara, Calin, Alexandru

Zi tare faina pentru noi: ne-am trezit de dimineata, am papat binisor - 100 gr de piure de fructe amestecat cu vreo 80 grame de iaurt (bio, simplu) - si am plecat in vizita la "nasii" lui Mister. Dragutii de ei se oferisera sa faca babysitting asa ca l-am lasat la ei cu tot cu carucior, bouncer, o punga de jucarii, cana de apa, pampersi, biscuiti de bebe etc.... si noi ne-am dus la film sa vedem pe Harry Potter Si cica Mister s-a comportat exemplar: vreo 10 minute s-a uitat la teveu la puii de leu, apoi s-a jucat frumos, a ros dintr-un biscuite, iar in final a adormit cam de la 12 jumate pana la ora 2 si un pic... cand l-am trezit noi sunand la interfon Brian si Caroline sunt super-incantati de cum a mers baby-sittingul si au zis ca le va face placere sa-l mai ia la ei si alta data, cat de curand vrem noi

Porumbita, eu i-am dat la Mister iaurt full-fat, pe cutie scrie 4.5% grasimi. Bune scoruri are Robert, sa stii, Mister la 8 luni avea 8.300 kg iar la lungime clar sub 70cm. Pediatra de la Zalau care l-a vazut (si care mi-a placut ff mult) a zis ca e OK, e in barem, sa nu ne stresam...nu-ti fa nici tu probleme, Robert e bine

Koruccia, si noi am abandonat cu scosul meselor de noapte. Daca la om i e foame... ii dam sa pape. Am observat ca atunci cand merg la el ca plange noaptea si doar fac "sshhh" si reusesc sa-l adorm, lui de fapt nu-i e foame... ca daca ii e foame nu am nici o sansa, trebuie sa-l pun la san. Deci intai incerc cu "ssshhh" fara sa-l ating sau sa-l iau in brate, si doar daca nu adoarme la loc ii dau papica. Sper sa-i iasa lui Cati dintisorii si sa nu o chinuie prea tare

Alina, ce a crescut David! Baiat mare!

Si la noi a inceput de ceva vreme tambalaul la schimbat scutece si/sau hainute... asa ca ii distragem atentia in fel si chip. De muscat nu musca...da' nu are cu ce inca.

Alina, ura ca au venit banutii! Sa cumperi lucruri dragute!

Cris, asta este, "the terrible twos"... e normal. Da' trece si perioada asta....

Miere, cred ca azi fac la cina "cartofii taranesti", aia la care dadeai tu reteta in capitolul 51

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

si la noi au inceput crizele; dc vreau sa il pun pe spate sa il schimb de haine sau pampersi plange cu lacrimi si urlaaaaaa.....
am ajuns sa il schimbam pe piciaorele noastre, in picioare....

chiar vroiam sa va intreb dc ai vostri fac asa la schimbat...

Si eu o imbrac/dezbrac de haine pe picioare de multa vreme, cam de cand poate sta asezata, fiindca se lasa cu plans isteric de fiecare data. Cu pampersii insist sa o pun pe spate ca am avut deja accidente cu pantalonii mei umpluti de pipi in direct; in general se pune pe plans, dar ii trece repede daca ii distrag atentia cu servetelele umede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Si noi plangem la schimbat dar ii distrag atentia cu pupat bulanele lui frumoase, si ii trece.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ah,sunt ingrijorata,e a 3-a seara cand imi vomeaza cina,nu stiu de ce,poate mananca prea mult,poate nu ii pica bine,nu stiu.azi a vomat in pat,era pe spate si din instinct s-a intors pe-o parte,i-a iesit si pe nas,saracuta.
de maine incep alt program seara,culmea ca pana acum nu mi-a mai afcut asa

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput