Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Crisspy, sa petreci bine cu Razvi al tau scump.

Ada, felicitari pentru mobila de bucatarie, cred ca te simti tare bine acum in bucatarie noua.

Dark, eu am admirat pozele aseara, toate. Lachlan e un scump si un bonomel si rade la toata lumea si mi-a venit sa-l mananc tot, tot. Am vazut si pozele de la intalnirile din Cluj, si pe Aalina am vazut-o cu ai ei frumosi baieti si bineinteles manastirile noastre nemaipomenite. Eu am cont pe Snapfish US, dar nu m-au lasat sa vad pozele cu el, a trebuit sa-mi fac cont pe Snapfish UK ca sa le vad, dar se face intr-un minut, faceti-va fetelor ca merita pozicile.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Crisspy, tu cu alergia la par de pisica si acum si cu astm bronsic...nu prea e bine...sper sa se rezolve repede. Pupici lui Razvanel dulcic.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alina eu sper ca s-a grabit dr la diagnostic. Sper sa nu aiba legatura cu pisicul ca nu prea as vrea sa-l dau.

Anyway i-am restrictionat accesul in dormitor. Mult timp oricum nu peterec cuel, dimineata si seara ca in rest toata ziua la munca si in week-end la Razvi. Imi e tare drag...

Fetele cu baieti am si eu o intrebare "tehnica": lui Razvi se pare ca i-a intrat putza la apa, adica i s-a strans de tot scrotul de parca i-ar fi frig, da' la cat i-l imbraca mama mea ma indoiesc sa-i fie frig. I se intampla si la baie, in apa calda. Si cica e asa de la inceputul sapt.

O fi ceva? Sper sa ma fi facut inteleasa si sa nu radeti de mine.

Pup

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Daca tot nu am scris o gramada de zile, imi scot parleala acum:

LA MULTI ANI tuturor licuricilor care au implinit zilele astea lunite, multa sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta.

Bebelusi sper sa nu doara buba de la cazatura. Pupam Bladutzul si pe mamica.

Crisspoliss de mult vroiam sa-ti spun ca te admir pt curajul de a te muta in Mongolia. Astazi citeam pe la odisee si am vazut ca ai avut 3 nunti (daca nu ma insel), una in India si 2 in America. Tare frumos trebuie sa fi fost.

Am vazut si Vladutzul cu bomboniere cu tot pe topogan, frumos foc.

Irina sper ca tati pui sa-si fi revenit complet. Asa-i ca kinderii astia parca stiu cand sunt laudati pe DC imediat se lasa de sporturile astea (adica de mancat). Pupici la toti 3.

Porumbita cu cine te-ai hotarat pana la urma sa-l lasi pe strumfi mic? Aaaa, si cu scuzele de rigoare pt intarziere, felicitari ca ati scapat de hipertonie.

Ledi multa sanatate puiului mic. Off prin cate mai treceti si voi, multa putere si multi pupici.

Nu mai stiu cine zicea de par, parca Cris, scuzati neuronul in refacere dupa boala, si Razvi s-a nascut cu ditamai claia de par, insa i s-a mai tocit. L-am tuns si eu de vreo 2 ori la spate mai ales ca transpira foarte tare. Eu nu cred in asta cu rasul in cap, e mostenire genetica. Eu cu Adi suntem complet diferiti la capitolul asta: eu par rar si subtire, Adi par des, gros si ondulat. Sa vedem cu cine seamana Razvi.

Vero, Alice e mortala. Are niste okisorii, D-zeule iti vine sa o mananci.

Hai ca m-am intins ca o placinta si sigur am uitat pe cineva.

Revin ca drumul e lung.

Pup gashca

Razvi

www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, ma uitam la pozele cu Razvy din prima luna, si mi-a facut pofta de pui mici. Ce scumpi si fara aparare erau pe atunci Acum, sunt baieti mari, stiu bine sa se apare sa nu le faci ceva care nu le convine
Eu nu am observat modificari cu putulica, si nici nu as putea sa-ti raspund ca nu ma pricep, la partea asta este responsabil tati cu observatiile.
Drum bun in continuare si pe Razvy

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Criss sanatate multa tatalui, sper ca e bine. Doamne Ajuta.

Miere muream si asa ceva nu credeam ca exista, sunt super tari pantofiori care se regleaza. Cat costa?

Alina multa sanatate finutei tale, ai corupt-o si pe ea cu forumul?

Lisa multumim de poza cu Dariuca, e superba, poate ii spui mamei ei sa mai treaca pe la noi pe la odisee ca ne e dor de ea

Crisspy multa sanatate iti doresc, uff asta iti mai trebuia...presupun ca Ventolin trebuie sa iei. Cristina (Capshunica) prietena mea are astm si stiu cum e.

Crisspy sincera sa fiu nu imi dau seama la ce te referi exact, lui Vlad i se face mica mica la primul impact cu apa apoi isi revine, problema noastra este cu decalotarea ca SE DESFACE FOARTE GREU, sper sa nu fie nimic

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cred ca sunt in jur de 25 de dolari pantofii, eu i-am luat in sale cu 12 dolari. Lisa, nu deranjeaza cu nimic talpa, dc te uiti pe site-ul pe care l-am dat, arata mai in amanunt cum se regleaza pantoful. Talpa e moale, din piele, nu e din cauciuc.

Eu nu am decalotat baiatul pana acum. M-am uitat de doua ori sa vad cum e pielea acolo, dc e stransa ori ba, ca ma inebuniserati voi cu povesti de groaza, dar dc trag un pic de pielicica iese fara probleme varful, nu am incercat pana la capat, doar asa de proba. Doctorul a zis sa-l las in pace, ma rog, pe aici asa e trendul, un big NO decalotarii. Oricum se decaloteaza el singur, ca trage de putza aia ceva de speriat, cel mai funny a fost ieri cand l-am lasat fara diaper vreo ora si se ridicase in picioare, se tinea de putza si a inceput sa faca pipi in picioare, era f uimit, se tot uita acolo sa vada ce se intampla, haha! Creste baiatul:)))

Crisspollis, multa sanatate tatalui tau. Mai povesteste-ne de Mongolia, dadusem intr-o zi peste un blogul unui american parca, mutat in Mongolia, foarte interesant si pitoresc. Blocurile chair ca semanau cu cele din Rahova:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere nici eu nu sunt tocmai pro decalotare dar daca se desface greu chiar se strang diverse pe acolo, voi aveti noroc ca se desface, noi ne chinuim sper sa fie bine. Ce fain cu pantofii trebuia sa cumperi vreo 20 de perechi la reduceri si sa ne trimiti si noua in tara ca aici sigur nu se gasesc asa ceva

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Multumes fetelor pt raspunsuri.

Noi am fost la Dr. Topor sa-l decaloteze un pic pe Razvi ca si la noi se stransese cam rau si i-l jena la pipilica. Se vedea clar ca avea dificultati cand urina si d'asta ne-am hotarat sa mergem acolo. Acum suntem foarte bine.

Bebelusi pai tocmai de la Ventolin ma apuca tremuriciul si palpitatiile. Am inceput sa reduc cantitatea si incet incet renunt la el. Eu conduc in fiecare zi la si de la munca si imi e greu cu tremuriciul asta. Plus ca am obs ca ma sperii din orice...

Razvi dormea asa frumos cand am ajuns...abia astept sa se faca dimineata sa ne pupacim.

Noapte buna mamicilor si somn usor si linistit licuricilor

Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna...tot cu intarziere!

Am pus pe mailul comun link-urile la poze (de data asta pe site-ul "obisnuit"). Scuze, nu stiam ca pentru a vedea poze de pe Snapfish (site-ul de pe care comand poze printate) e nevoie sa fii inregistrat. Da' le-am incarcat acum pe Photobucket si e OK, ar trebui sa se poata vedea.

Criss, multa sanatate tatalui tau, sper sa se refaca repede dupa accident

Iulia, multumim de aprecieri

Miere, ce bine ca ai gasit pantofiori pentru Aidan. Mister a primit o pereche din Romania, frumosi, de piele, inca nu i-am incercat, sunt un pic marisori, buni peste o luna-doua. Felicitari si pentru gasirea cresei potrivite. Aici am vazut vreo 2 gradinite pentru "mai incolo", una dintre ele atasata de biserica de langa noi (cult protestant) dar cum ne-au spus ca cei mici participa la diferite slujbe sau evenimente religioase, nu e ceea ce ne dorim. Mai avem timp, jupan va merge la gradinita cam pe la 3 ani, ne gandim noi.
Si zici ca Aidan a descoperit ca se poate face pipi din picioare heh

Crisspy, distractie faina in week-end cu Razvanel. Imi pare rau, nu stiu ce sa zic despre putzuca lui, eu nu decalotez deloc.

Ada, welcome back si sa folositi sanatosi bucataria noua!

Alina, sarcina usoara finutei tale, sa treaca urmatoarele luni cu bine si sa aiba si ea un licurici sanatos si frumos de ianuarie-februarie...2010

Irina, multi si sanatate multa la Radu, sper ca sa restabilit complet acum

si ca se vorbea despre par... eu sunt cu parul saten, fin si lins, de parca ma frezat vaca, tati lu' bebe e cu parul brunet, cu fir gros si usor ondulat (sau ma rog... era, pana sa ii cada... ca de-aia s-a tuns saracul)...iar Mister e blondut cu parul se pare drept si destul de des... da' mai are vreme sa se schimbe, cica tati lu' bebe era blond tare pana la aproape 2 ani.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput