Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,sper sa fie totul bine de acum incolo pt finuta ta si bebelusul ei.Vezi si eu tot pe la 24 de sapt am facut cerclajul si mi se intre deschisese colul(pe 13 sept anul trecut..tin minte,ca era si 13 si vineri si eram tare stresata pe chestia asta :)))) )

Legat de par..fii-miu s-a nascut cu ditai claia de par,ii creste repede,asa ca acum l-am tuns a 3-a oara(prima data prin iunie parca,nu mai stiu,dar stiu ca era foarte cald si el mai mereu cu patul ud,ca transpira) pt ca-i intra in ochi..era prea mare.Daca i-l lasam lung,acum deja avea codite :)))

noi am fost la dr..si suntem la fel de in ceata cum eram cand ne-am dus..deci poate fi ceva viral,digestiv..pai deja m-am saturat de virusii astia!il pun in clopot? sau dk maine ii apar bubite,posibil un pojarel ceva..Asa ca suntem la regim,dam trat pe diaree,pt flora..si daca maine nu apar bubitele si e la fel de mare febra,ii dau cedax..iar..
Dar nu pricep ce-i cu diaree si febra asta..el e de o veselie ceva de groaza,desi are febra..mananca,doarme..e ff activ.Iar acum a picat aiurea ca fiind we nu-i pot face nici analize,insa nici nu-l pot tine asa pana luni si apoi inca vreo 3-4 zile pana imi dau rezultatele la analize..si zau k nu-mi mai vine sa-l intep iar.
Va pupam si va dorim we placut.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, multumim pt pozele cu Dariuta, ce mare s-a facut, mai, mai sa n-o recunosc, noroc cu ochisorii...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vai, dar ce mare s-a facut Dariuta! Este superba! S-a dezvoltat foarte bine. Eu mai citesc acolo unde posteaza mama ei, la prematuri.
Ma bucur tare mult pentru ele!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

o recunoasteti:
http://s375.photobucket.com/albums/oo195/sso1079/5%20Sa%20fur%20din%20bogatia%20toamnei/?action=view¤t=DSC03884.jpg&newest=1

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Sigur ca da. E primul nostru licurici Sa creasca mare si sa fie sanatoasa.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, multzam de linkuri.

Ledi, multa sanatate lui David, vai cat te-ai mai chinuit si cate medicamente trebuie sa-i dai. Ai grija si de tine...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Sanatate la toata lumea!

Noi ne-am schimbat mobila de bucatarie.
Daria se obisnuieste incet incet la gradi.
Avem si noi muci si Karina e si un pic ragusita, parca e un gansacel.

P.S. Nu avem inca dinti si nici mie nu mi-a venit menstra, dar cred ca din cauza pilulelor.

Va pup si vb mai tarziu.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ce frumoasa s-a facut prima noastra Dariuta, chiar ma gandeam intr-o zi ce mai face .

La noi vestea buna e ca mi-a dormit de la 10.30 la 10 azi dimineata cu o singura trezire cand a supt un biberon si acela cu ochii inchisi.Oricum in general noaptea doarme foarte bine, rar daca s-a trezit de 3 ori.Vestea proasta e ca nu a aparut nici un dinte,ieri nu facut kk deloc si azi a facut putin de tot si acela cu chiu cu vai, asa ca metoda mea de recunoastere nu e buna .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Dark eu nu resusesc sa deschis linkul de pe contul comun, as fi vrut sa vad pozele cu Mister .

La Strideride am intrat si m-am speriat de preturile de acolo, incaltamintea arata foarte bine ce-i drept dar parca n-as da 45$,astept sa vina sale-urile de Craciun sau de Thanksgiving.
Am sa ma duc si la Sport Autority ca acolo au pantofi Teva, Iry multumim pentru informatie.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau pipal,

Multi pupici licuricilor bolnaviori si cu nopti albe, sa treaca repede peste tot greul asta.

Vazut toate pozicile, ce de licurici grozavi, sa ne traiasca...

Scuze de absenta, insa de la raceala de luni am dat-o in alte belele. 2 zile nu am putut respira mai deloc, plangeam de durere cand tuseam, nu am dormit 2 nopti...oribil...am fost la dr si diagnosticul initial este astm bronsic...asta imi trebuia mie...nu mai zic cati bani am dat pe medicamente ca ma ia durerea de cap.

Anyway de 3 zile sunt pe tratament si sunt mai bine, numai ca tre sa-mi dau cu niste pufuri in gura si unul din ele imi da tremurici si palpitatii de imi e greu sa si conduc.

Acum sunt pe drum spre Razvi, imi e un dor de el...

Pupici Anuscai

Pup gashca

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Carmen, te rog sa-mi dai un PM cu datele fetitei (cand s-a nascut, greutate, inaltime - fetita e, nu? ) si adresa completa unde sa trimit pachetul. Hainutele sunt spalate, frumos mirositoare si vor fi si calcate.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput