MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bravo loredana, asta da realizare. Cu miscarea zic insa ca gresesti. Nu trebuie sa faci mult, cate putin. Daca nu vei face sport si vei slabi te vei trezi cu niste chestii care atarna in loc de burta si fund si iti spun sigur ca nu vei fi incantata.

Eu sunt mai mult nemonti, din motive de tot felu de zile de nastere si ispite carora nu le pot face fata. de slabit am slabit insa, multumita stresului cu inceputul de an scolar si gradinar.

Si eu zic ca monti e cel mai grozav regim de slabire si pe care incerc incet incet sa-l transform in regim de viata pentru intreaga familie. Chiar daca am calcat stramb ( si am avut zilele astea toate 3 mesele nemonti ) nu m-am ingrasat. Eu am scos cu totul zaharul si cartofii din casa ca sa nu avem tentatii. Se cearta parintii cu mine ca infometez copii ca daca merg undeva si dau de cartofi baga ca spartii. Dar asta e, vreau sa-i obisnuiesc cu un regim alimentar -stil de viata- care le va prinde bine in viitor. Asta nu inseamna ca nu le dau dulciuri , prajituri sau alte chestii de care eu , grasana, nu ma ating.Dar nici nu consider ca pierd ceva daca nu mananca cartofi, mezeluri , branza topita si alte "porcarii" prezentate in reclame ca si delicatese.

Tabelul ala nu-l mai actualizeaza nimeni? Eu apar acolo tot cu 70 kg si asta ma demoralizeaza cumplit. Acum am 66

Va pupic, spor in lupta cu kg.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Hehe si eu ma cantaresc dimineata dar numa dupa ce-i dau sa suga piticului

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Vai DINUBEBE,de ce Doamne iarta-ma te cantaresti asa desio cred ca 1 data pe saptamana e mai mult decat suficient .. fa-ti o regula din a te cantari in aceeasi zi a saptamanii dimineata pe stomacul gol dupa toaletarea'' interna'' si externa

ALAYNA draga am spus ca am redus o idee portiile tocmai pt a reporni acul in jos... despre mere pot sa-ti spun ca sunt prietenele mele cele mai bune- doua sa am linga mine si a-si putea sari peste o masa[dar nu fac treaba asta]iar carnea nu-mi place de nici o culoare...mai mult ca sigur PUISORUL are dreptate si e o chestie ''hormonala''foamea asta subita
meniul de azi a inclus dimi- o feliuta cascaval plus una de sunca;la pranz salata de legume plus branza vaca la cina... inca nu am habar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Salutare fete subtirele,

De cantarit ma cantaresc destul de des ca sa pot sa inteleg - in aceasta faza de inceput - cum imi functioneaza corpul si unde trebuie sa scad sau unde pot sa mentin - ma refer la ce mananc, la cat de mari portii, etc.. E o chestie si de incurajare - uite, de exemplu, cand am slabit 1kg intr-o zi am fost extaziata, asa cum atunci cand am stagnat am cautat singura explicatie in felurile pe care le mancam, in cantitate, etc. Incerc sa vad ce fel de mancaruri ma fac sa slabesc, care nu, chiar daca sunt monti toate. Si eu am scos cartofii si zaharul, nu mai pun morcov in supa, in general incerc sa aplic principiile monti la tot ceea ce gatesc, ca e sau nu pentru mine.

Acum mi-am explicat si faza cu valorile mele ciudate de azi:
- in hainele de casa cantaresc mai putin cu un kg; in schimb tzitzitili mele nu cred ca au nici un gram, desi ma tot incurca la mers, caci e aceeasi valoare cu sau fara sutien.
Asa ca, dragele mele dragi, astazi la pranz cantaream 106,7.

Sa ne auzim cu bine si, vorba ceea, tot in jos, in jos, in jos, sa facem corpul frumos. Si sanatos. (scuzati rima)

Succes la slabit. Loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Somleac, ma enervezi cum slabesti tu cand nici nu mananci monti . Numai Andanii stie sa modifice tabelul si poate scoate si pe fetele care nu au mai intrat si le trece pe cele noi.

Dinubebe, eu ma cantaresc zilnic, dimineata dupa cafea si mers la baie, in bikini. Asa am facut de la inceput si acum nici nu mai incerc sa ma cantaresc in alte conditii. Stiu ca e prea des, dar asta e, nu imi dau pace piticii

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

DINUBEBE eu personal nu cred sa se vada efectul unei mese sau trei mese monti asa de dimineata pana seara..... sau ...nu sunt eu o norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am fugit cateva momente de la treaba si am intrat doar sa notez meniul de azi:
MD: 2 oua ochiuri cu telemea si rosii
P: gratar de porc cu varza calita
C: un ceai servit in oras

Maya, in seara asta o sa fac magiunul si maine revin cu impresii.

Un weekend minunat

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE abia astept sa vad ce va iesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Salutare, fetele,

Azi am lucrat in echipa cu kinderii mei la bucatarie. Am pregatit pui cu legume (dupa ce am spalat o tona de vase de la masa de aseara). Copiii au taiat ardeii, vinetele si au rupt bucatele mici fasolea verde, eu am taiat ceapa si am pus pulpele pe gratar. Dezosate fiind le-am manipulat mai usor, le-am jupuit doar pielea, din care am facut parte pisicii noastre si inca la vreo doua pisici de pe afara.
Apoi am prajit pulpele in tigaia speciala pentru gratar si dupa ce s-au prajit mi-a dat in minte sa pun si ceapa peste ele. Le-am lasat sa se mai prajeasca asa cateva clipe, apoi am turnat o cana de apa si astfel s-a facut si un sos in care s-a fiert frumos si ceapa. Am turnat totul in vasul cu legumele taiate - vinete, ardei, fasole verde - am mai pus doua cani de apa si le-am fiert pe toate acoperit, la foc mare. Cand aproape sa fie gata, am pus o lingurita de busuioc. A iesit grozav. Mergea si putin piper, dar asta mi l-am pus doar mie, copiii nu il agreeaza in mancare.

Dimineata am mancat cu totii asa:
Cate un ou ochi facut in apa +1 jumatate rosie+1 felie sunca presata (subtire)+ 1 felie jumatate wasa 16%.

Pentru seara: supa crema de fasole verde cu lapte batut. Un deliciu, garantez. Am facut supa crema, ca sa nu mai vada copiii toate legumele pe care nu le agreeaza (gen fasole verde, conopida, pastarnac).

Azi am pacatuit cu o inghetata de capsuni intre mese. O sa vedem maine urmarile. Desi era cu lapte degresat, continea multe altele neconforme. Inclusiv zahar. vedem noi in zilele urmatoare urmarile.

La cantarirea de azi dimineata am notat: 106,4. Inca 300 g au zburat de ieri pana azi. Montignac rules !

Va doresc un week-end linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Puisorule am incercat si eu sa fac branza topita si nu mi-a iesit nimic. Ce-am gresit?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput