MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 21
puisorul spune:
Melany, zi cum e cu salata de gulie? Ce dressing ii faci?
Pe maine am in plan o salata de andive cu un dressing din capere si ansoa cred eu. Reteta e a lui Jamie Oliver si tradus in romaneste zic ei hamsii dar eu cred ca e vorba de ansoa ca nu am auzit de hamsii conservate. Poate ma lamuriti voi?
Ai mei dorm inca asa ca ma avant la o partida de tae bo
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
maya_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentinag Maya,semintele ingrasa rau,merg mancate asa de pofta,cateva,doar ca la mine nu exista mancat seminte de pofta,eu cand ma apuc,mananc nene! Nu mai mancam da?"La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
melany72 spune:
Puisor, nu-i fac decat dressing de sare, otet balsamic si ulei de masline!![]()
Cred ca sunt si la noi hamsii, dar murate.
Cum ii zice in engleza ca poate ne lamurim.
cum alegi andivele? Eu le-am nimerit numai ...amare...
Maya, nu pune mana pe ele din supermarket si ai rezolvat problema...
maya_m spune:
Of MELANY daca ar fi asa simplu....da'cu doua veverite langa mine care tot timpul rontaiesc cate ceva-ba alune, ba seminte,ba alte prostioare dulci si tentante e fff greu sa ma abtin...de-aia sunt asa recunoscatoare pt.kg pierdute pana acum ca stiu la cate am tinut ''piept''
melany72 spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Maya,numai capsorul tau poate sa refuze.Si eu am copil mic(6 ani) care, ca oricare, mai doreste " ceva dulce".Am noroc ca nu e o rontaitoare,nici mica nu a fost, dar nici pt ele nu e bine sa manance tot timpul ceva.E mai bine sa ia masa principala,iar desertul sa fie unul si gata.
Mai iau si eu prin parc cate ceva cand stiu ca intarziem, dar incerc sa iau cat mai slab caloric ,nu de alta dar pe urma face nazuri la masa.
Fetelor ia sa-mi ziceti voi IG-ul pt seminte de in ca sa va zic eu o reteta de painica,gasita pe net(poate puisorul a vazut-o in perigrinarile ei...).
Eu ieri am avut o zi perfecta dpdv meniu dar am adaugat si o placinta cu dovleac si nuci si nu mai a ramas asa...perfect.Oricum am stat f bine.
Azi e iar zi de sport.am in cap o sedinta de cardio plus lucrat picioare.nu le-am mai solicitat de multisor...
Va urez tuturor o zi placuta si cuminte.
puisorul spune:
cu
proaspata
Maya, taie portia si micilor rozatoare si gata tentatia ![]()
Melany, pana la urma am luat ansoa si in seara asta execut salata. Mai trebuie sa caut capere daca voi gasi
. Pai andivele asa sunt ele mai amare. Pana acum le-am mancat in combinatie cu salata normala si nu se simtea tare amareala.
IG la semintele de in cred ca e 32. Informatia nu e sigura pt ca nu am gasit-o pe site-ul montignac si pe un site no name. Am mai auzit de paine de-asta dar nu am facut niciodata
. Incanta-ne cu reteta 
Meniu azi:
MD: wassa cu salata de vinete si rosii
P: iahnie de fasole mung
C: salata de andive
Ma luminati si pe mine cum se face iahnia? Nu am mai facut de cativa ani si nu mai stiu ce sa pun la fiert pe langa fasole.
Edit: am gasit un IG mai veridic:35
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
maya_m spune:
fetelor
copilu'pauza..pt ei completare-pilaf orez cu pulpe de pui....si cam asa e de obicei...de cand a inceput gradi au inceput si durerile mele de cap ca asta micu nu mananca mezeluri[nu-i un lucru rau]foarte rar cate un sandvis cu sunca asa ca improvizez muffinsi dulci ,sarati ,cu branza,checuri cu sunca si cascaval,branzoici,pateuri cu branza....hai sa va spun ce e azi in meniu meudimi-1 bucata wassa cu zacusca vinetela amiazi-ciorba de conopidadeseara -mere coapte la cuptor cu muuulta scortisoara
andanii spune:
CAPITOL NOU
aici

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"