Fetele din Austria (29)
Raspunsuri - Pagina 8
danat spune:
LA MULTI ANI tuturor care isi serbeaza astazi ziua numelui, Mihaele, Mihai, Gabriele, Gabrieli
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
hany spune:
buna fetele
mai dau si eu pe aici.noi suntem bine sanatosi.avem 8 dinti si 2 masele.e un nazdravan si jumatate rasfatat la maxim.
Nicoleta spune:
Salut.
Vreme superba azi in Viena! Am mers la Zoo. Voi ce ati facut?
Sa aveti o saptamana buna!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
LauraOana spune:
halli hallo!!
eu am profitat azi de ziua superba: mi-am trimis sotul cu bebele la plimbarica si eu am dormit de am rupt ..sigur a fo superb la zoo...abia astept sa creasca sebastian sa putem sa mergem si noi..pt ca la 5 lunite nu prea are el ce sa priceapa pe acolo
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Si pe la noi e vreme frumoasa, caldut si soare a fost in ultimele zile.
Azi a fost mai innorat si umed, am fost in Herastrau, in parc, dar nu era nimeni. Cat am stat 1 ora nu am vazut decat 2 copilasi. Au amenajat f frumos cu aparate noi toate locurile de joaca ... e frumos, pacat ca e vremea asta rece si nu sunt copii.
Nu-mi place deloc iarna, ce mai!
Noi ne vom muta, am gasit un apart. nou si ne place. Din pacate e mai micut, camerele copiilor sunt mici.
Ne-am obisnuit cu spatiu, apart. actual e ff spatios, dar din pacate toate s-au cam degradat si proprietarii sunt acri si deloc dornici sa investeasca ceva. Asa ca ...
Sper sa fie totul bine.
Adriana
Nicoleta spune:
Salutare!
Intrebare-intrebatoare: la ce magazine/-e gasesc un carucior mai zdravan sport (tip umbrela, 4 roti)? La un pret ok? Ni s-a rupt caruciorul mare (un Chicco) in timp ce coboram din autobuz (i s-au prins rotile din spate intre bordura si autobuz, in timp ce autobuzul se inclina) si eu, speriata ca se va misca autobuzul si va tranti copilul cu tot cu carucior, am tras cu toata forta de el si a cedat pe dreapta, undeva unde se imbina... Mai am unul sport usurel (5 kg), il mai pot folosi o vreme... dar e mostenire de la Stefan si cam pe duca si el...
Si inca o intrebare: am trimitere de la medicul de familie la oftalmolog pentru Stefan. Nu am intrebat (am crezut ca imi scrie pe trimitere numele si nu scrie nimic) daca trebuie sa caut eu oftalmolog sau...
Multumesc de "luminarea" in ale Vienei!
Week-end frumos sa aveti!
silar spune:
Seara buna fetele,
Nicoleta in ce priveste caruciorul nu te pot ajuta, iar in ce priveste trimiterea - trebuie sa cauti tu oftalmolog. Daca vrei poti sa ti-l recomand pe al nostru, Mihaita are marti termin la dr.
Week-end placut si multa sanatate.
Nicoleta spune:
Silvia, multumesc, mi-a explicat si Dana aseara cum este cu medicii, ca trebuie sa ti-i cauti. Poate te prind odata pe mess si imi povestesti cum a fost. Cat despre carucior, sigur gasim noi.
adinag spune:
Buna,
Nicoleta, carucior gasesti la magazinele mari de mobila (KIKA, Leiner, Lutz), la Toys'R'Us, Babyone si este in centru un magazin care-mi scapa numele acum (deh, nu mai stau la VIena...), insa mai scumpel.
Cu oftalmologul te-au lamurit fetele. Insa poti intreba la Kinderarzt de exemplu pe cine ti-ar recomanda, care lucreaza bine cu copiii. Si atunci iti dau ei adrese.
Adriana, spor la mutat, cand va mutati mai exact? Iarasi stres.
^
^Hany, ma bucur ca sunteti bine.
Eu caut retee de stapanit nazdravan, ca nu am mai pomenit copil atat de incapatanat... Si nici sa stau cu ochii pe el mereu nu pot, ca na, mai am si o fata, si mai am si altele de facut.
Noua pasiune este sa se suie pe aragaz ca sa ajunga la mirodenii (din care am o multime), sa le desfaca si linga. Si foloseste fiecare minut pentru asta, nici la toaleta nu pot merge in liniste. Parca era mai bine cand se tinea doar de fusta mea si ma insotea si acolo
Cam astea de la noi. Un week-end placut tuturor!
Nicoleta spune:
Adina, multumesc. Intre timp mi-am amintit ca mai demult am mers demult pe Mariah. intr-un magazin cu etaj, parca, imi amintesc si ca avea multe scaunele de masina... La Kika am mers in DonauZentrum, aveau modele destule, si la Baby1One... Vom merge la salariu.
Cat despre nazdravani si nazdravanii... si Matei devine pe zi ce trece mai nazdravan, dar el ma insoteste inca la baie .