Fetele din Austria (29)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Salut.
Ce stiti de gripa asta noua, ce "status" are in Viena? Ca am inteles ca in Ro nu e bine deloc... si spitalele nu sunt deloc pregatite... UF! La stiri aici nu ma uit ca... nu pricep ce si cum...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Flaflo spune:
Nicoleta, de saptamina trecuta spitalele sint in posesia vaccinului, s-a inceput vaccinarea personalului medical (insa doar optional). Personal cred ca vilva este mai mare decit pericolul propriuzis....
Cum ati petrecut ieri? Noi am fost cu Bianca la un Halloween Party, a fost tare misto.
Nicoleta spune:
Flavia, noi nu am petrecut nicicum. Am stat prin zona...
silar spune:
Achtung Achtunggg!!! Pe 14 noiembrie este un bazar pt copii la VIS (Vienna International School) cu jucarii, jocuri etc. Iar pe 28-29 Noiembrie este un fel de Targul Ambasadelor la Austria Center - de asemenea fff interesant. Ambele manifestari au bucatarie specifica tarilor participante. So, spor la shoping si ne vedem acolo, de preferinta dimineata cand se deschid(vorbim din experienta).
Nicoleta spune:
Silvia, multumesc de info! Poate ne vedem acolo!
silar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Silvia, multumesc de info! Poate ne vedem acolo! Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
Cu siguranta
danat spune:
Buna fetelor cititoare! Ca de scris...mai rarutz
Vroiam sa va spun ca la Müller mai sunt reduceri de 20% la jucarii pina maine.
Stiu ca si anul trecut au avut la fel, iar in decembrie nu au mai redus nimic.
Sanatate!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
Nicoleta spune:
Dana, si mai erau si jucarii? Sau gasim rafturile goale?
danat spune:
Nicoleta sigur, erau cate vrei...intr-adevar, lumea cumpara, si probabil ca maine va fi mai mare aglomeratie fiind simbata, dar are balta peste.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"