Fetele din Austria (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Adina, multumesc pentru raspuns. Am primit puuuutin mai mult fata de ce zici tu. Deci este ok. Eu ma asteptam la 750, maxim, pe 3 luni.
Noi am fost la Leiner-ul de acolo dar pe la 10 si ceva...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Adina, noi am fost informati ca vom primi banii in lunile pare. Probabil ca asa a picat, ca i-am primit pe astia acum tot intr-o luna para... Desi Stefan este nascut intr-o luna impara. Fireste, orice ban in plus este binevenit!! Alocatia pe septembrie nu a intrat inca, noi figurand pe listele lor incepand cu luna octombrie.
Nicoleta spune:
La multi ani, sa va aduca Anul Nou tot ce nu a reusit cel Vechi, sa vi se indeplineasca dorintele si sa aveti si multe surprize placute!
adinag spune:
LA MULTI ANI!!!
Sa va aduca noul an multe bucurii, sa va indeplineasca toate dorintele, sa fie imbelsugat, senin si sa va aduca numai sanatate.
Va pup pe toate!
PS: ce faceti azi?
danat spune:
LA MULTI ANI si de la noi!
Sa va aduca Anul Nou multa sanatate ca-i mai buna decat toate, si reusite cu duiumul!
Adina noi stam acasa ca avem musafiri din Ro si eu bucataresc de vreo 2 ore deja...ca na...mai greu cu ajutatul Ma rog, important e sa ne "simtem bine" si toata lumea sa fie multumita
Nicoleta lasī ca uneori e asa bine si ca mosnegii, cum spui tu
Pupici tuturor!
SI UN AN NOU MAI BUN DECAT CEL CARE SE INCHEIE!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"Itīs all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
miha13gina spune:
In prag de An Nou, va dorim si noi sa aveti parte doar de clipe de fericire, sa va bucurati de multa sanatate, realizari si vise implinite!
Va pupam dulce!!
Gina si Thomas
adinag spune:
Dana, dar ce-ai bucatarit? Ca trag si eu o fuga :-P
Nicoleta, al meu om lucreaza azi, ca mai in fiecare an de revelion. Si eu am hotarat sa duc copiii la ai mei (cu emotii, ca nu stiu cum va fi, si ai mei sunt cam batrani) si sa-mi fac de cap la VIena! Deeeeci, azi nu mosnegesc! Ma reintorc abia maine la ritualul asta
edit: PS: azi sunt tanara si nelinistita