Fetele din Austria (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cracin fericit impreuna cu familiile voastre!!!

PS: noi tocmai ce am terminat micul dejun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Fie ca bucuria Craciunului sa va insoteasca pe voi si pe familiile voastre,tot anul care vine!Craciun fericit!

Adina,La multi ani,FlorisNici nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 2 ani!!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Gina si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adina, LA MULTI ANI! pentru Floris! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Floris, la multi ani! Adinag, sa-ti traiasca baietelul!

Fetelor, noi vom merge in jur de ora 14 in parcul de langa Technisches Museum si probabil in final vom intra in muzeu.

Adriana

Mergi la inceput

Salut.

Noi astazi am mers in parcul de langa Dunare si VIC, dupa amiaza mergem "pe deal". Sa stati in casa, conduc eu . Vrem sa ajungem candva si la Technisches Museum, sa vedem poate saptamana viitoare.

Ne bucuram de soarele de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI Stefanilor de astazi, al Nicoletei si al Violetei!
Sa ne fie sanatosi toti Stefaneii , sa creasca mari si sa ne aduca multe bucurii in continuare!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

La multi ani Stefanului Violetei! La multi ani Stefanului Danei! Si LA MULTI ANI tuturor Stefanilor si Stefaniilor din viata voastra!

Dana, multumim de urare.

Mergi la inceput

Salut.

Am si eu o intrebare. Am primit din urma alocatiile pentru copii, pe 3 luni. Suma mi se pare cam mare... ma gandesc si eu ca diferenta intre ce am primit si ce ma asteptam sa primesc este data de faptul ca am un copil de pana in 2 ani... Imi puteti spune si mie (PM eventual) cat este alocatia pentru un copil de pana in 2 ani si unul de aproape 7 ani? Multumesc. Nu de alta, dar nu i-am da inapoi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Salutare tuturor!

Azi avem zi de cumparaturi prin oras.
Am hotarat cu Gina sa mergem apoi la Leiner pe Mariahilferstr., in jur de 15-16.
daca mai are cineva chef de-o cafea/suc si-o trancaneala mica noi suntem acolo.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Nicoleta, acum m-am uitat si pentru copii primesc Familienbeihilfe impreuna cu Kinderabsetzbetrag 695,40 euro o data la doua luni. In plus, in septembrie se da o alocatie in plus (dar fara Kinderabsetzbetrag). Teoretic, tu ar trebui sa primesti pentru 3 luni 695,40 * 1,5 + 230,9/4 = 1100,82
Apoi, depinde si cand iti vine tie alocatia, parca este in functie de luna nasterii a primului copil, dar nu sunt sigura: adica daca vine intr-o luna para sau impara o data la doua luni. Atunci s-ar putea sa fie si mai mult.

Mai exact aici:
www.bmwfj.gv.at/Familie/FinanzielleUnterstuetzungen/familienbeihilfe/Seiten/Familienbeihilfenbetr%C3%A4gemitBerechnungstabelle.aspx" target="_blank">Familienbeihilfe
www.bmwfj.gv.at/Familie/FinanzielleUnterstuetzungen/familienbeihilfe/Seiten/13Familienbeihilfe.aspx" target="_blank">13. Familienbeihilfe
Familienbeihilferechner

Kinderabsetzbetrag este 58,40 euro de 12 ori pe an.

Adriana, ati facut ceva cumparaturi faine? Sper ca sunteti sanatosi?

EU nu stiu cum, dar inca ma doare gatul :(

Mergi la inceput