Fetele din Austria (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

A venit Mosul la voi? S-au bucurat copiii? La noi a venit, Stefan s-a bucurat, Matei s-a bucurat de jucarie, faza cu Mosul nu a prins-o inca .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buan fetelor!
am intrat cu o rugaminte la voi: stiu ca exista un targ de reduceri luna aceasta in austria, dar n-am nici o informatie exacta! ma puteti ajuta cu ceva?
multumesc anticipat!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bun gasit fetele din Austria!
Imi pare bine ca exista aceasta "gasca " de fete.Sa intru in subiect.Iubesc mult Viena, si in ultimul moment ne-am gindit impreuna cu cei doi baieti ai mei si sotul sa petrecem Revelionul in piata Stefan din Viena.Nu vrem mese festive, petrecere,etc, vrem doar sa fim in acea piata la miezul noptii.Agentia noastra de turism ne-a gasit citeva oferte de cazare la hotel , dar din pacate trebuie sa luam 2 camere(austriecii nu accepta altfel)-pt 4 persoane, si pretul nu e tocmai fericit pt noi.
Vin si va rog sa-mi dati ceva linkuri sau info despre apartamente de inchiriat in Viena, stiu ca exista ,am mai gasit ceva pe net, astept raspunsurile de la acestia.
Stiu ca va fi frig, dar ne luam cojoacele.
Va multumesc.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Adriana, da, impachetasem, pentru ca am fost plecati si Mosul a venit in concediu :)

Nicoleta, s-au bucurat tare - si tot asa, Jasmina cel mai mult, Floris nu a priceput inca ce se intampla. Mosul de ciocolata l-a incantat cel mai mult, baga la burtica de speriat, a luptat jasmina sa mai capete si ea ceva. MOsul saracul era deja strivit si doar unul (al doilea era deja facut ferfenita - de sot, care a recunoscut ca a trantit altceva greu peste plasa si apoi a cautat ceva inauntru si atunci l-a prins pe al doilea).

Vad ca am lipsit cateva zile, si aici a fost liniste totala. Ocupate? In stresul Craciunului?

Alic, nu stiu despre ce piata de reduceri sa fie vorba. Mai sunt reduceri pe la magazine, dar marile reduceri sunt dupa Craciun, si mai ales dupa revelion.

Katalina, nu cunosc apartamente, stiam un hotel unde aveau si mai multe paturi in camera, parca Etap Hotel. A fost cineva acolo si au fost multumiti. Dar daca mai au liber in perioada asta, nu stiu... Succes si imi pare rau ca nu te pot ajuta!

Mergi la inceput

Suntem in zona, dar nu a adus Mosul asta laptop... s-a prefacut ca nu stie romana

Mergi la inceput

Lasa ca vine curand alt Mos... Si eu i-as scrie o scrisoare in cateva limbi, si as lipi si o poza ceva, sa nu mai aiba nici o scuza :D

Gata, ma duc la culcare, ca peste 6 ore deja e scularea .

Noapte buna!

Mergi la inceput

Stii Adina, "laptop" era greu sa nu-l nimeresti ... dar poate nu am fost destul de cuminte...

Mergi la inceput

Nicoleta, Mosul e batran, ce stie el... zi-i la maica-mea de laptop si habar nu are

Acum serios, sper sa nu uite Mosul, ca sa mai ajungi si tu sa dormi.

Celelalte fete ce fac?
Adriana, v-ati mutat?
Dana, ce faceti de sarbatori - aici sau in RO?
Gina, cand m-ai sunat eram in concediu, fara telefon dupa mine, incerc sa te prind azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nicoleta poate Mosul tau e si fudul de urechi, si chior , dar, vorba Adinei, cu o poza, ceva de exemplificare sigur nu mai da gres

Adina noi stam prin zona de sarbatori, ca si anul trecut, numai ca in acest an avem musafiri (pt destul timp..).

Alic cred ca te referi la targurile de Craciun, care se organizeaza in mai multe locuri in Viena. Numaica aici numai lucruri ieftine nu gasesti Iar in magazine, sunt ceva reduceri, dar nu asta e perioada celor semnificative.

Katalina exista bineinteles apartamente de inchiriat in regim de hotel dar eu nu le-am probat. Stiu niste site-uri:
http://www.ferienwohnungenwien.com/
http://www.apartment.at/
http://viennasapartments.com/
si acolo selectezi cam ce v-ar interesa pe voi ca nr de camere si alte detalii.
Inafara de cojoace cred ca nu v-ar strica si o umbrela, caci iarna asta e foarte pisacioa...aa, pardon, ploioasa

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Da ma, de parca as fi prima care isi doreste laptop!

Mergi la inceput