Ingineri fosti, viitori...(31)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Neata
Anca condoleante ,a fost un om f bun si imi pare f rau ca nu am reusit sa ajung.
Nico nici eu nu o infofolesc pe Maria si uite ca nu prea ama avuto racita.
Ne dati si noua un vot ? http://cursa.automarket.ro/profil/alexa85/1978124334
O zi buna fetelor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Eu sunt ca lui Roxy a trebui sa ii schimbam aseara antibioticul din motive de voma si facut imprastiat... De dimineata era mai bine dar paraca imi este frica sa ma bucur ca si ieri a fost la fel si dupamiaza febra mare de tot. Asta este problema mea si a ei: gatul racit si rosu si febra pana la dumnezeu de mare. Eu asa mare cat ma vedeti de asa ceva sufar si acum...
Aseara am plecat la 7.30 din laborator cu creierii franjuri dar asta este viata ...
Nico, Oti chiar m-am amuzat ca ambele va credeati primele pe forum. Cred ca ati scris in acelasi timp.
Nico sanatate Andrei si este bine ca estei happylica. Poate ne mai transferi si noua din fericirea ta asa in sens de molipsit ca nu vrem sa luam de la tine sa ramai cu minus. Cat despre stagiatura este bine sa te ajute cineva dar si tu trebuie sa inveti repede. Mie imi arati odata si daca mi-ai aratat bine am invatat. Altii nu sunt asa...
Otilia cred ca si tu esti ca si mine tot intr-o viteza mai ales ca trebuie si sa te updatezi cu tot ceea ce s-a intamplat la sv in absenta ta.
Pisi multumim frumos de ospat. Cat despre adaptat la frig si eu ca si tine inca mai tanjesc dupa soare dar cred ca eu am mai multe sanse sa-l vad in Ro de Craciun decat aici.
Anca bine ai revenit!
Ancutule sper ca esti bine.
Va pupic si sa aveti o zi buna de tot!
nma spune:
Cristina sanatate multa tie si buburuzei. Nu stiu daca am scris, s-a deschis salina la Ocnele Mari de curand (noi am fost sambata si duminica). Poate veniti intr-un concediu. Eu cu Alex am avut probleme serioase pana am facut o cura la salina de la Praid.
Starea de voie buna e indusa de soare. E tare frumos afara. Incerc sa fac o vraja sa ajunga cateva raze si la tine.
AncaD cum se voteaza? Nu prea ma timp sa citesc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
xerxe2005 spune:
Razvan al meu a avut nasul infundat, apoi plin de mucisori si cum vremea a fost ploioasa, a fost consemnat "la domiciliu", nu l-am scos nici pe terasa. Azi a fost prima zi dupa doua saptamani cand a reusit sa iasa si el un pic la aer si mi-au zis socrii ca dragul de el nu mai voia sa intre in casa. Acum doarme.
Dorina, colegele mele nu sunt stagiare, una are 6 ani de cand e angajata, cealalata are vreo 27 de ani de lucru la Ape. Dar au schimbat ambele biroul si deci activitatea in detaliu.
Am avut ieri sedinta si am prezentat doua regulamente si am iesit ok. Dar ghiciti cine a lucrat saptamana asta pana la 1-2 in noapte?
Cristina, sa se insanatoseasca rapid Roxy!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Pisicuta spune:
Morning trupa, oriunde te-ai afla!
Poftiti la , capucino, ceai cu multa miere si lamaie, laptic, ciocolata calda si-un mic dejun proaspat si aburind!
Si pentru azi am ales o melodie mai veche, de corason, care mie mi-a luminat adolescenta: "Do you remember" a lui Phil Collins
Elena, ma tem ca nu mai gasesc nici o scuza colegelor tale! Sunt cazuri pierdute! Glumeam, desigur! Felicitari pentru prezentarea cu succes a celor doua regulamente dar, mai ales, pentru abilitatea cu care l-ai ferit pe Razvanel de guturai.
Cristinica, muuulta sanatate Ruxytei si tie! Vine We-ul, asa ca profita la maximum de el si fa-te bine!
Nico, zi-mi si mie cum se procedeaza la salina de la Ocne??? Este ca la Praid??? Ca poate venim cu copiii pana acolo. Poti, te rog, sa-mi dai si mie mai multe amanunte??? Voi v-ati facut programul pentru Sarbatori, sau este prematura intrebarea???
Otilia, lasa zoala si vino si tu la un cafeu cu noi si mai zi-ne ce-ti fac printesele frumoase!
Sper sa aveti un WE minunat, linistit si cu multe raze de soare venite de la Nico printr-o minunata vraja (am uitat sa spun ca la mine au ajuns deja acele raze )!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
nma spune:
Buna dimineata!
Buna tare cafeluta, Pisi .
La salina eu asi spune ca e mai bine decat la Praid. Nu e asa aglomerat, sunt mai multe activitati pt copii si ... nu cobori/urci cele 170 de trepte (parca atatea sunt). Este cinema, teren de fotbal/baschet, biliard, tenis de masa, biserica, masinute, jucarii pt nisip, leagane. E deschisa pana seara tarziu (ora 19 in timpul saptamanii, 20 pt weekend). Luni e inchis. Daca am timp o sa incarc maine niste poze.
Pt sarbatori nici un plan. De Craciun de obicei mergem la socri. De rev probabil undeva pe langa casa. Ca sa imi citez sotul "suntem cu casa in lucru asa ca nu mai mergem in concediu urmatorii 2 ani" .
Elena felicitari pt referate . Eu nu reusesc sa ii tin in casa pe strumfi nici cand sunt bolnaviori. Apartamentul e mic si se plictisesc repede. Macar ii izolez de alti copii, sa nu pasam virusii intre noi.
Acum am reusit sa o fac pe Andra sa aculte povestea de seara. E mare lucru, pana acum imi lua cartea si facea scandal daca incercam sa povestesc ceva (spre dezamagirea lui Alex care era obisnuit cu povesti). Am reusit sa o fac sa spuna si rugaciunea aseara. Poate am noroc si se da si ea pe brazda .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
tuinea spune:
Buna fetelor!
Noi suntem mai bine. Roxy de dimineta acat am vb cu ea la telefon nu a atusit deloc. Sper ca totul va fi spre bine.
Eu mai bine si eu cu raceala in schimb foarte mult de lucru.
Nico am fost si noi la Praid asta vara si cu un an inainte la Slanic dar ne mai apuca cateodata cate una puternica asa..
Poate la anul vom merge in partea ceastalalta.
Elena imi pare rau ca sunteti si voi muciosi. Felicitari pentru prezentare!
Pisi tu ca deobicei la inaltime! Merci mult pentru uararile de sananate. cat despre sarbatori nu am decat un plan pana acum: SA AJUNG ACASAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Va pupic fetelor si weekend placut!
tuinea spune:
Buna!
Am promis candva niste poze asa ca sunt aici:
http://picasaweb.google.co.uk/tuineacristina/Octombrie2009?authkey=Gv1sRgCMzks83N9-bhZQ#
Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Vad ca voi toate sunteti in treburi, cred ca s-a mai indreptat un pic vremea si profitati de ea.
La mine ploua cu galeata si nici nu pare a se schimba.
Va pupic s weekend placut!
Otiliav spune:
Neata! Poftiti la proaspata, capucino, placinta cu mere!
Mi s-au trezit fetele dupa ora veche (ca tot m-am agitat sa le obisnuiesc cu trezitul la ora 6) asa ca am intrat putin de acasa inainte sa plec la munca.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
nma spune:
Buna diminetata!
Eu sunt fara voce. Nu stiu ce s-a intamplat.
Otilia daca ai sti de cand tanjesc dupa o prajitura cu mere .... trebuie sa imi fac musai timp sa fac una.
Vineri am fost la teatru. A fost o pauza numai buna.
Cristina super pozele. O placere sa rasfoiesc albumul .
Otilia eu tare ma bucur ca ma trezesc mai tarziu. Pustimea inca adoarme dupa vechea ora. Dimineata s-a trezit doar Alex.
Scriu la mesajul asta de o ora, mereu intervine ceva. Acum trebuie sa merg pe teren.
Va pup