Ingineri fosti, viitori...(31)
Raspunsuri - Pagina 5
iepumic spune:
Salutare natiune si iertare pentru absenta prelungita.
Bate un "Wind of change" pe cararea mea de nu mai am timp nici sa-mi dau seama cum ma cheama si cine sunt.
Am fost la CJ si weekendul asta si cel dinainte. Daca saptamana trecuta am gasit-o destul de bine pe mama, de data aceasta nu am mai fost asa de incantata. Are oscilatii mari de tensiune si au inceput si ceva efecte adverse ale tratamentului. Cel mai rau este ca a inceput sa fie foarte deprimata. Sper sa reusim sa o scoatem totusi din starea asta.
Eu mi-am pus aparatul dentar si pe dintii de jos cu exceptia celor din fata de care dr. mi-a zis ca o sa aiba grija mai tarziu, acum neputand face nimic fiindca nu este suficient loc pe maxilar. A pilit din ei la greu ca sa ii mai distanteze si dupa ce se mai muta maselele o sa imi puna aparat si pe cei 4 incisivi de jos.
Cam atat.
Toata lumea bine pe aici? Nu prea am apucat sa citesc din urma.
Va pupicesc pe toate!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Pisicuta spune:
Morning trupa, oriunde te-ai afla!
Vin cu micul dejun , proaspat si bun, cu multa atre si buna, plus ceaiul si lapticul nelipsite din oferta! Am ales si-o melodie, tot veche, dar frumoasa. Ea vine de la formatia Real McCoy si se numeste "Another night"
Cu ce v-ati umplut timpul in WE-ul asta??? La noi s-a cam stricat vremea de ieri si azi dimineata a fost ceata si frig si nu-mi place deloc ceea ce se intampla afara! ... Se pare ca intr-adevar a venit toamna!
Otilia, fruntea sus si pieptul afara: nu dispera caci le vei rezolva pe toate!
Nico, subscriu si eu la cele spuse mai sus de Otilia: esti un izvor nesecat de energie si continui sa ma uimesti in fiecare zi! Sunt fana ta!
Cristina, s-a gatat concediul, sau inca mai huzuresti acasa???
No, v-as mai zice eu multe, dar urla treaba dupa mine!
V-am tzucurit dulce pe toate!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
nma spune:
Buna dimineata!
Fac eu repede o cu laptic. O astept pe Pisi cu bunatatile.
Nu sunt nici o wonder woman. Sincer nici nu stiu cum trece timpul. La sfarsitul zilei am impresia ca nu am facut mare lucru. Ieri de ex am gatit, plus curatenie, sortat haine ...tare repede a trecut timpul. Pustimea a fost cu bona. Cum au ajuns acasa a inceput distractia. Andra stie sa fie super lipicioasa. Aseara m-a strans tare in brate si mi-a spus "mami daga daga te besc mut-mut tale".Dimineata la ora 6.30 e fresh. Ne dragalim minute bune asa ca eu intarzii mereu la birou.
In weekend am fost in Ardeal. A avut soacra un accident destul de urat. Incerc sa iau partea buna a lucrurilor, ma bucur ca nu a fost mai rau.
Cu casa stuntem destul de stresati. Au inceput ploile iar noi lucram la fundatie . Am vrut doar parter si mansarda dar va fi si demisol. Asta inseamna costuri mult mai mari. Sotul face acum pe dirigintele de santier.
Anca eu nu am mai ajuns la stomatolog. Duminica am stat putin in Cluj, chiar m-am gandit la mama ta (am trecut pe langa spitalul de oncologie).
Pisi ai depus dosarul pt inscriere la scoala? Eu vreau sa merg maine si nu stiu ce trebuie sa contina. Cu pregatirile pt ziua strengarilor cum stai? Faci un tort sau doua?
Otilia eu intru pe forum cat sunt la birou. Cand vreau o pauza mai arunc un ochi pe aici . Acasa e mai complicat. Uneori nici mail-ul nu apuc sa il verific.
Pisi pt ca mi-am amintit de mail o sa iti trimit o alta adresa pe care sa imi trimiti chestii haioase sa pot sa le citesc la birou .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
Otiliav spune:
Salutare!
Sunt la munca de ieri asa ca ma chinui sa ma concentrez si sa trec in revista ce s-a intamplat in lunga mea absenta.
Va pup!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
tuinea spune:
Neata fetelor!
I am back again!
Sa ma iertati ca nu am intrat deloc dar am fost nu ocupata pana peste cap de ocupata... Asa de multe lucruri de facut si de aranjat ca nu am avut timp nici sa respir. De odihnit nici nu poate fi vorba. Din toate planurile noastre de duca in concediu nu a ramas decat o zi la munte cand o luaseram catre Busteni ca sa o mergem la Babele cu telecabina dar telecabina inchisa asa ca am venit la Sinaia si am mers de acolo chiar daca nu este mai nimic de vazut de la 2000.
Am citit din urma asa pe diagonala deci cu iertare sa-mi fie.
Cristies bine ai venit la noi!
Nico vad ca ai fost in focuri cu proiecte, servici... Cat despre Alex lasa ca ii vine concentrarea. Asa sunt copiii.
Pisi tu vad ca ai facut deja alegerea cea mare pentru scoala ceea ce este super. Eu mai am 2 ani sa ma mai gandesc. Doamne ajuta ca nu am nici un fel de informatie.
Otilia spor la invatat si tinem pumnii! Ce fac gogoselele?
Claudia bine ai revenit! Am fost acasa ca a fost ziua Roxanei si aniversarea noastra de 10 ani.
Elena s-a terminat concediul? Mai esti supi cu soata?
Ancuta si astept sa ne spui ce a zis ginecologul. Chestia aceea maronie poate fi si hormonal. Tu ziceai ca ai inceput sa iei nu stiu ce hormon. Poate fi si de la asta sau o raceala. Nu stiu dar nu te speria. Am avut si eu de vreo cateva ori in perioade de high stress.
Promit sa va pun si pozici cat de curand.
Pupici!
Pisicuta spune:
Morning trupa, oriunde te-ai afla!
Poftiti la , ceai fierbinte cu lamaie si multa miere, laptic, capucino, ciocolata calda si nelipsita .
Afara-i o vreme nedrept de urata, ceea ce ma impinge in melancolie si nostalgie, fapt pentru care melodia zilei de azi vine de la regretata Laura Stoica si se numeste "Vreau sa am steaua mea"
Nico, eu m-am dus la inscriere cu copii dupa urmatoarele acte: certificatul de nastere al lui Vladut, cartea mea de identitate si cartea de identitate a sotului si la ele am atasat o cerere tip primita de la secretariat pe care am completat-o ad-hoc! ...
Cat despre pregatirea petrecerii, sa-ti zic drept, nu ma prea agit, caci de toate se ocupa cei de la gradinita privata unde o sa organizam party-ul. Ei comanda si papica, ei vin si cu animatorii si cu muzica si cu pinata si cu baloane si cu torturile. Si da, fac doua torturi, caci am doi sarbatoriti. Tortul lui Vladi va avea pe el poza cu Fulger McQuin, iar tortul lui Raducu va avea poza lui Chick-Hicks ca asta-i place lui, dar nu ma intrebati de ce... poate din cauza ca-i de culoare verde si el are o mare slabiciune pentru verde.
Cristinica, bun venit in club, desi nu cred ca tu te bucuri prea tare de aceasta revenire... Ai rezolvat ceva acasa legat de job-ul tau dupa terminarea bursei???
Si nu in ultimul rand, iti spun si eu LA MUUULTI Si FERICITI ANI! cu bucurii si fericire maxima pentru Ruxita si pentru aniversarea primului deceniu al casniciei tale!!!
Ancuta, Otilia pentru incurajare!
As fi vrut sa scriu mai multe, dar timpul ma preseaza, asa ca voi incheia abrupt aici, cu pupicii regulamentari!
O zi superba va doresc tuturor!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
xerxe2005 spune:
Noua ne-au dat liber azi, de Sf. Parascheva. Sarbatorile Iasi-ului sunt in toi, orasul e foarte aglomerat, centrul e plin de tonete diverse...asa ca azi ma bucur de linistea casei, alaturi de un puiut cam racit, cu mucisori verzui, cu ceva febra.
La serviciu e aceeasi trambalare ca in toate directiile deconcentrate cu sefi propusi de PSD. Se zvoneste ca dir nostru va fi schimbat, dar na, guvernul a cazut, urmeaza prezidentialele, apoi va fi propus un ou guvern care ar putea fi tot format de o coalitie...o intreaga panarama, asa ca ne asteptam la schimbari din astea de scurta durata.
Deocamdata eu sunt multumita ca azi primim salariul.
Colega mea cea noua si de fapt si cealalalta venita acum cateva luni sunt cam zapacite asa, din punct de vedere profesional, nu prea au cunostiinte ingineresti si cum 1i s-a dat si lor sa lucreze la regulamente, stau pe capul meu la fiecare 30 minute sa ma intrebe cate ceva: cum se face aici, cum se scrie aici, de ce se pune asa, etc, desi au regulamente gata facute ca exemplu, desi le-am pus la dispozitie materialele sursa pe care le-am folosit si eu. Ele vor aproape sa le fac eu toata treaba, sa nu mai gandeasca ele deloc. Ieri de exemplu am ramas cu gura cascata la propriu cand una din ele mi-a spus: ei, de ce vrei tu acum sa calculez asta si sa obosesc, nu vrei mai bine sa calculezi tu?
Documentatiile astea au un memoriu tehnic si planse si la final va trebui facuta si prezentarea. Bineinteles ca nu stie nici una dintre ele sa lucreze in Autocad, Corel, Grapher, Powerpoint si seful mi-a zis sa le fac si lor toate plansele.
Am si eu personal 2 regulamente de facut si predat pana la 1 decembrie. In plus, eu si cu seful meu lucram deja si la regulamentul bazinal care si ala trebuie predat in decembrie.
Deci eu in perioada asta am timp sa desprind ochii de pe ecranul computerului si sa ma ridic de pe scaun doar cand ma duc sa imi pun cafea sau ma duc la pisu. Nu ma deranjeaza sa am treaba, ba chiar imi place si mi-am dorit sa am activitate, dar ma oboseste psihic atitudinea asta a colegilor (ca mai am si colegi barbati care abia stiu sa deschida Wordul) de a refuza sa invete, sa se agite, sa caute, sa cerceteze, etc.
Pana acum mi-am pastrat calmul si nu am rabufnit, ca de, seful mi-a trasat sarcini sa ii ajut, dar nu stiu zau care e limita de la care ma pot revolta si eu.
Nico, te inteleg, stiu cum e sa iti strice ploile planurile. Socrii mei dau cu glet si tencuiala exterioara si deja ploaia de ieri le-a spalat un perete proaspat tras cu glet, adica vorbesc de vreo 4 saculeti cu glet care s-au irosit.
Spor la treaba!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
tuinea spune:
Buna dimineata!
Pisi ai dreptate ca nu sunt bucuroasa de reintoarcere dar nu am incotro...
Multumesc frumos si de urari si voua va doresc la fel.
Ce bine de tine ca fac cei de la gradi. la mine eu am facut tortul si mi-au cerut certificat de calitate. Este deobicei foarte strict ce se poate face acolo. Nicidecum nu poate fi vorba de baloane si chestii din astea dar a foast frumos.
Elena eu as face o sedinta cu toti si le-as explica ce se face, cum se face. fa pe calculator si un memo cu pasii si da-le la fiecare. dac aveti ceva teorie cum se fac calculele printeaz-o sau fa copii si da-le si din momentul ala poti sa spui ca i-ai ajutat si gata. Eu am hotarat ca de acum sa fac totul pe hartie ca sa nu mai explic de 1000 de ori acelasi lucru si altul sa se uite pe pereti si eu sa fac toata munca.
Pisi ma intreba de job; in Ro am primit oferta pe care am vrut-o dar am ramas cu ochii cat cepele cand am auzit ce salariu are un lector in Ro...
Adta nu prea mi-a placut deci ma mai gandesc ce fac si cum fac. Soata mea vrea sa ne mutam aici eu inca nu sunt 100% sigura.
Va pupic si sa aveti o zi super!
tuinea spune:
'Neata!
He, he nimeni pe aici...
Sa va invit la mic dejun, cafeluta, ceiut si alte bunatati.
Sa va spun ca am scapat deja de 3kg ceea ce este super dar am facut decat cardio. Ma dor toate cele dar nu ma vait ca si cand m-am ingrasat nu m-am gandit la consecinte...
Eu am intrat in paine din nou asa ca sunt iar capiata.
Va pupic si sa aveti o zi super!
Pisicuta spune:
Salutare, lume buna!
Repede, repede, ca-i tarziu! Poftiti la , ceai cu lamaie, laptic, capucino, , la care mai plusez cu in cinstea printisorilor mei pe care-i sarbatoresc zilele acestea, respectiv pe Raducu azi, la implinirea celor 4 primaveri si pe Vladi sambata, la implinirea celor 6 primaveri!
O sa va pun azi melodia preferata a copiilor mei, desi-i cam veche, dar este ritmata, ceea ce ei adora: Rednex cu "Cotton Eye Joe"
Cristinica, nu fac party-ul la gradinita copiilor, ci la o gradinita privata din oras care in WE-uri organizeaza, pe bani frumosi, astfel de petreceri.
Imi pare rau ca nu te-a prea incantat oferta de job pe care ai primit-o din tara, dar poate ca-i cam devreme sa te gandesti la oferta de salarizare, mai ales ca pe aici este criza maxima! Lasa, ca pana la urma Dumnezeu le aseaza asa cum este mai bine.
As mai scrie, dar nu prea am vreme!
Va pup dulce pe toate!
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor