Ingineri fosti, viitori...(31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Elena, nu merg la vot. Aici nu se pune nici o urna si sincer n-am urmarit deloc dezbaterile politice.

Eu astept niste zile mai libere ca am multe de povestit . Am fost la Copenhaga, de fapt intr-un oras langa. Si ma gandesc serios sa merg in delegatii la niste fabrici de facut conducte, numai ca-s de o saptamana si eu alaptez. Poate prin februarie, martie.
Azi am o sedinta, de fapt doua si trebuie sa ma pregatesc ca ne lansaram intr-un domeniu nou, prevenirea accidentelor majore. Am de citit si scris despre managementul firmei care ia conducta in grija, si eu n-am avut niciodata tangenta cu sisteme de management. Da, invatam din mers, ce sa facem.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata asa mai pe la pranz !
dulce fetele dragi. Sunteti tare dragute .
Inca nu a fost ziua mea, dar nici mult nu mai este ... si asi fi vrut sa mai fie; trebuie sa predau un proiect saptamana viitoare si acum chiar nu am cum sa ma incadrez in timp.
La birou mult de lucru, nebunie, stres, ... dar m-am obisnuit.
Am avut totusi parte de o minivacanta, din 27 pana in 2. Am fost la Cluj, Valea Draganului, Oradea, Felix, plus o zi la socrii.
Am terminat pauza de masa (azi predau un proiect si la birou ) asa ca pup.
De saptamana viitoare promit ca imi fac timp sa intru mai des.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Eu nu merg la vot ca ar trebui sa ma duc la Dublin sau la Londra si nu cheltui eu banii ca sa votez creiere dreptunghiulare.
Cat despre Secret Santa a fost super si acasa si la servici.
Secret Santa inseamna ca pui toate numele intr-o caciula si fiecare alege un bilet si daca nu te-ai tras pe tine cumperi un cadou pentru persoana respectiva, pui numele pe el dar nu spui pe cine ai avut. Se stabileste o suma de bani bine inteles ca sa nu se consume prea mult sau prea putin.
Deci nu stim cine ne-a cumparat cadoul dar este foarte amuzant ca si unele cadouri pot fi cu subinteles.
Eu am primit lucruri serioase. De la servici un set cu sare de baie, spuma de baie si body lotion deci cineva imi spune sa ma relaxez...
Acasa am primi super cute lumanari mov cu betisoare parfumate si suport pentru betisoare elefant.
Eu fug la treaba ca zbiara dupa mine.
Va pupic fetelor si sa aveti un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Nico, la multi ani de 2 ori, si de ziua ta si de ziua numelui!sa fii sanatoasa, sa ai parte de fericire si noroc!

La multi ani tuturor Nicoletelor si Nicolailor!

Eu am copii bolnavi, dupa ce toata saptamana a fost Marc cu febra, ruse, gat, acum a inceput Luca cu febra, tuse...asa ca de maine sta el acasa!

va pe toate si va doresc o saptamana mai buna ca a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

La multi ani, Nico!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
azi fac eu cinste cu , vine si , putina .
Va multumesc mult pentru urari.
Mosul a venit incarcat la noi. Copiii au fost tare incantati.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Nico, la multi ani cu intarziere!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa!!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

'Neata!
La multi ani Nico! Soper ca a incarcat mosul incaltarile la toata lumea. La mine nu a venit din pacate... asa ca il astept pe Mos Craciun...
Eu azi am o zi de meetinguri. Am lucrat tot weekenul si nu a iesit nimic...
Asta este...
Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cea ati facut mai? Pai nimic, nimic...
La cafea, mic dejun? Poftiti va rog!
Eu sunt dupa o zi de nebunie. Am fost de la un meeting la altul... Eu urasc astfel de zile pentru ca le urasc pur si simplu. Nu poti sune exact ce gandesti ceea ce mi se pare ... stupid...
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning trupa, oriunde te-ai afla!

Io-s cu ochii in punga, fac si desfac planul pentru la anu', desi buget nu avem ... cu alte cuvinte muncesc degeaba! Marele meu castig este ca voi deveni o rasa nobila, daca ne luam dupa sintagma care spune ca "munca te innobileaza"!
Las vrajelile si trec la lucruri concrete: poftiti, deci la si , sa nu muncim pe burta goala. Si ca sa ne hranim si sufletul in spiritul Sarbatorilor care bat la usa, m-am gandit ca n-ar fi rau daca am asculta si o melodie de sezon:

toate fetele si-o zi minunata va doresc! ... Fug la oile mele!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput